Praktik_1350x700

Praktik på MOHV

 

På MOHVs karriärsajt kan du läsa mer om Praktik på MOHV och ansöka om plats på det kontor som passar dig!

Klicka här för att komma direkt till Karriärsajten.

 

Du får en bra start på MOHV, alla nyanställda får en introduktionsutbildning, som sedan följs upp med löpande vidareutveckling. Alla våra kontor erbjuder både konkurrenskraftiga löner och stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Vi prioriterar att vara en god arbetsgivare; vi vet att det är så vi skapar framgångar för våra mäklare och för MOHV.

 

Vårt arbetssätt bygger på ett öppet klimat där våra mer erfarna mäklare gärna svarar på frågor och vägleder den nya generationen. Rättvisa och transparens råder när det gäller villkor och fördelning av uppdrag. På MOHV har alla samma chans.

Vi har valt att satsa på trevliga kontor med öppna dörrar och högt i tak. Här arbetar våra mäklare tillsammans, nära varandra. Mångfalden och gemenskapen är stor, vi respekterar varandra och trivs tillsam­mans. Faktorer som motivation och engagemang är vikiga för att man ska lyckas i mäklaryrket – det vet vi på MOHV. Den positiva gemenskap vi byggt upp i företaget är vi stolta över. Alla kontor arbetar under samma varumärke och vi arbetar aktivt mot att det ska bildas företag i företaget.

 

MOHV:s kompletta verktygslåda och genomtänkta koncept gör våra mäklare väl rustade för sina uppdrag. De ger den nyutexaminerade mäklaren omedelbar tillgång till våra samlade kunskaper och erfaren­heter. Den mer erfarne mäklaren ser snabbt potentialen i vårt arbetssätt och kan under stor frihet skapa sina egna framgångar hos oss.

Vi ringer dig!

Vill du veta mer om praktik på MOHV?
Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.