Om_MOHV2_1350x700

Om MOHV

Mäklarföretaget MOHV är en modern och nytänkande mäklare som genom flexibla lösningar arbetar med fokus på kundnytta. Vi arbetar i en hårt konkurrensutsatt bransch med ett stort utbud av mäklarföretag och koncept att välja mellan, vilket ökar efterfrågan på en aktör med stark profil, bred marknadsföring och stor energi. 

Med MOHV har vi tagit en position på marknaden. Vi krånglar inte till det med otydliga upplägg som ska passa alla. Vi ligger i framkant och gasar istället för att bromsa.

 • open close
  Vårt namn och vår profil

  Nya generationens mäklare vill vara kunden mer behjälplig med allt från bolån till tips om inredning och möbelbutiker. Både köpare och säljare önskar att ledas genom hela processen av en kontakt - mäklaren. Detta är bakgrunden till vårt namn - MOHV. Vi vill associeras med ordet flytta. Vi översatte ordet och gjorde det till ett namn, Move. Namnet gjorde vi till ett varumärke, MOHV. Den udda stavningen gör att namnet sticker ut - precis som vår mäklartjänst. På detta enkla sätt har vi fått genomslag i bruset. Vi har ett namn, en profil och ett annonsupplägg som gör att vi och våra kunders bostäder hamnar i fokus.

 • open close
  Vår snabba etablering

  Sedan starten i januari 2012 har vi etablerat kontor i Malmö, Lund, Helsingborg, Halmstad, Kungsbacka, Örebro, Stockholm, Uppsala och Umeå. Vad är det som gjort att vi lyckats så bra? Våra kunder säger att de relaterar till vår profil och vårt koncept med individanpassad marknadsföring och flexibelt mäklararvode. Många tycker också att MOHV är det mäklarföretag som skiljer sig mest från mängden. Själva tror vi att vårt nytänkande är nyckeln till framgången. Vi är drivna mäklare som gillar vårt jobb och brinner för att ge köpare och säljare allt som behövs för en lyckad bostadsaffär.

 • open close
  Vår kund – THE URBAN MOHVER

  Vår mäklartjänst är utvecklad med en tydlig målgrupp för ögonen.

  Detta är The Urban MOHVER:

  Bor i storstadsregion
  Gillar att göra aktiva val
  Är en medveten konsument
  Värderar sitt boende högt
  Vill göra bra affärer

  Det är The Urban MOHVER som styr vår fortsatta utveckling och expansion, och tar oss mot målet att bli det tydliga alternativet till de traditionella mäklarföretagen.

 • open close
  Våra medarbetare

  Dagens marknad kräver att de traditionella mäklaregenskaperna kompletteras med ett mycket starkt engagemang, framåtanda och kreativitet. Den profilen matchar våra mäklare bra och vi strävar efter att attrahera medarbetare som kan utmana både sig själva och företaget. Det hjälper oss att fortsätta utvecklas, det förbättrar vår tjänst och vårt erbjudande till både medarbetare och kunder.

 • open close
  Vårt koncept och arvode

  Redan från början gjorde vi en sak riktigt bra; vi såg på vår produkt med våra kunders ögon. Från detta perspektiv tog vi fram konceptet Vi rekommenderar, du väljer. Standard på marknaden har länge varit att erbjuda standardiserade färdiga lösningar, en metod eller på sin höjd tre olika paket. MOHV erbjuder hela vår samlade kunskap och erfarenhet och tillsammans med kunden tar vi fram den lösning som fungerar för varje unik affär. Vare sig det handlar om utvalda tidningar, digitala medier, unika annonslösningar eller kringtjänster.

 • open close
  Våra nyckelord

  INFORMATION, PRESENTATION OCH ÅTERKOPPLING

  Med hjälp av checklistor och frågeformulär säkerställer vi att vi alltid har den information som spekulanterna kan komma att efterfråga. Vi presenterar våra bostäder professionellt och vi vet hur viktig återkopplingen till potentiella köpare och säljare är. Majoriteten av de frågor som ställs till MOHV om att köpa eller sälja en bostad kommer via kontaktformulär på hemsidan eller via info@mohv.se. Vi lägger stort fokus på detta och vågar därför hävda att vi är en av de snabbaste på marknaden när det gäller snabb återkoppling och tydliga svar till våra kunder.

 • open close
  Vår marknadsföring

  Vi har fokuserat på breda kanaler som radio, utomhusskyltar och tidningar för att skapa den stora varumärkeskännedom vi snabbt byggt upp. Vår slogan sätter sig snabbt, eftersom den är ärlig och relevant: WE LIKE TO MOHV YOU. Vi vill hjälpa våra kunder att flytta och vi tycker om att göra det.

  Aktuella bostäder marknadsför vi brett - vi vet att rätt pris får man genom att visa bostaden för rätt köpare på MOHV.se, Hemnet.se, Booli.se, Blocket.se, HittaHem.se men också i traditionella kanaler som tidningar och postade visningsinbjudningar.

Vi kontaktar dig!

Önskar du boka en fri värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
Fri värdering