Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Projektbeskrivning

Välkommen till 8 nyproducerade och mycket välplanerade bostadsrättradhus i två plan med fokus på ett modernt boende av hög standard! Husen är om 131 kvm och rymmer kök med rejäl arbetsyta och praktisk köksö, vardagsrum med stort ljusinsläpp (fönster från golv till tak) samt väl tilltagna trädäckade uteplatser i soligt läge. Två helkaklade lyxiga badrum, separat tvättstuga samt 3-4 sovrum. Inredningen i husen är funktionell och skapad med material av hög klass. Varje hus har tillhörande p-plats samt förråd i entrén. Inflyttningsbara från Q1 2018 men flexibelt! Härligt och populärt område under uppbyggnad med direkt närhet till natur.

Alla bostäder

HITTA HIT

Området

Rikstens friluftsstad i Botkyrka kommun har utvecklats från militär- och civilflygfält till en levande stadsdel. Totalt kommer cirka 3 500 bostäder att byggas fram till år 2032. Barnomsorg finns redan och grundskola årskurs1-9 står klar. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området. Här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter.Genom att bygga småskaligt, med ett system av gator och skyddade gångstråk, skapas en trygg trafikmiljö för dem som cyklar och går.

Närservice

Tullinge har idag ett närcentrum med fokus på serviceutbud i form av bland annat kommunal verksamhet som bibliotek och medborgarkontor men även hälsovård som tex tandläkare. Övriga verksamheter som matbutiker, sko- och nyckelservice, kemtvätt, postutlämning och frisör blandas med restauranger och olika modebutiker, inredning, blommor, filmuthyrning, spel och kafé. Ica Nära, Värdshus och Lida Friluftsgård finns nära där du kan utöva fiske, friluftsgolf, fågelskådning, åka vattenskidor mm.

Kommunikation

Rikstens friluftsstad ligger strategiskt på det expansiva Södertörn och mitt i naturen. Här finns arbetsplatser, akademisk utbildning och service på ett bekvämt avstånd. Till Stockholm är det bara 2,5 mil eller 20 minuter med pendeltåg från intilliggande Tullinge och det går lika snabbt att pendla till Södertälje. 

Övrigt

Kombinationen av småstadskänsla med närheten till arbetsplatser, affärer och kultur. Samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Rikstens friluftsstad en stadsdel för framtiden. 

Vi kontaktar dig!

Önskar du boka en fri värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering