Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Herrhagens byväg 55

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea 82 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plans parhus
Byggnadsår 1994
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, till och frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 4 januari 2018
Energiklass: -
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2015: Fasadmålning

Altan vid entré

Löpande underhåll och ytskiktsrenovering av väggar invändigt .
Fastighetsbet. Berthåga 41:29

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 34 452 kr/år
varav
Övrigt: 34 452 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Till samfälligheten betalas idag en avgift om 2871 kr. Denna kommer nu minska till ca. 1200kr from. 2018. I samfällighetsavgiften ingår, uppvärmning, värme, vatten (kallvatten), bredband, TV, IP-telefoni, sophantering, underhåll gemensamthetsytor (lekplats, gatubelysning, gator). Samfällighetens samtliga fastigheter har under hösten -17 fått separata värmeväxlare vilket innebär att det from. 2018 kommer bli debitering efter faktisk förbrukning.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 028 000 kr varav mark 1 164 000 kr
Summa pantbrev 1 420 820 kr
Tomt
Areal: 587 kvm
Typ: Trädgårdstomt (friköpt)
Tomtbeskrivning Vacker naturtomt med bland annat körsbärsräd, buskar, perrenner samt lite skog och stenhällar. Två fina uteplatser med trätrall och solläge hela dagen på tomten.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt ök.
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Uppsala Berthåga GA:13, Samfällighet: Uppsala Berthåga S:10

Beskrivning

Herrhagens byväg 55

Välkommen till Herrhagens byväg 55. Här finns nu möjlighet till ett enplansparhus i hörnläge och ett av kvarterets största tomter. Bekvämt boende i enplanshus med två altaner som ger solläge från tidig morgon till sen eftermiddag. Bostaden är idag disponerad med två stora sovrum men kan med enkelhet göras till tre sovrum, vidare ett bra kök med utrymme för ordentlig matplats, rymligt vardagsrum med utgång till altan och trädgård, badrum samt separat tvättstuga.

Utanför huset finns parkeringsplats med plats för ca.3 bilar samt ett rymligt förråd (isolerat).

I kvarteret finns tre lekplatser och från bostaden har ni endast ett par minuters promenadavstånd till förskola och skola. Vid skolan spolas vintertid en isbana. Strax utanför huset finns upplysta motionsspår och i närområdet finns ett bra köpcentrum med all tänkbar service.

Fina cykelvägar samt goda busskommunikationer till city med buss nr.5.

Varmt välkomna till någon av våra visningar eller kontakta mig redan idag!

HALL

Välkomnande hall med gott om utrymme för förvaring och avhängning av ytterkläder. Här finns skjutdörrsgarderob med linneskåp samt förvaring. Plastmatta på golv, vitmålade väggar.

KÖK

Rymligt och fräscht kök som går i vitt utförande med vita skåpluckor, kaklade väggar ovanför arbetsytor. Nya vitvaror som består av frys, kyl, diskmaskin, spishäll och ugn. Plastmatta på golv, målade väggar.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med stort fönsterparti samt utgång till altan och trädgård. Här finns gott om utrymme att möblera med soffgrupp och TV/mediamöbler. Ekparkettgolv, ljus tapet på väggar.

SOVRUM

SOVRUM 1: Till vänster från entré hall ligger detta sovrum med fönster i två väderstreck. En garderob finns. Plastmatta golv, ljus tapet på väggar. SOVRUM 2: Med ingång från vardagsrummet nås detta sovrum som också har fönster i två väderstreck samt en stor garderob längs en av rummets kortsidor. Ekparkettgolv, ljus tapet på väggar.

BADRUM

Rymligt badrum som inrymmer dusch med litet badkar, tvättställ, spegelskåp, wc. Våtrumsmatta på golv samt våtrumstapet på väggar.

TVÄTTSTUGA

Den separata tvättstugan inrymmer tvättmaskin, skåpförvaring, arbetsyta/vikyta genom bänk och grovkök. Våtrumsmatta golv,

FÖRRÅD

Framför carporten ligger ett rymligt förråd som är isolerat. Här rymt mycket förvaring.

KLÄDKAMMARE

Rymlig klädkammare med hyll- och hänganordning centralt placerad i huset. Plastmatta golv, målade väggar.

Området

I Herrhagen bor ni i ett av Uppsalas mest expansiva områden. Naturnära samt med ett brett utbud av friluftsliv. Här finns fotbollsplaner samt konstgräsplan vid IP, fina joggingstråk samt på vintrarna finns isbana och skidspår. För odlingsintresserade finns odlingslotter på flera ställen i området.

Närservice

Här finns ett brett serviceutbud vid Stenhagens köpcentrum med mataffärer ICA Maxi och Willys och annan handel hos Rusta, Lindex, Jysk, apotek och Systembolaget. Flera restauranger finns i området och vårdcentralen flyttar in i närtid. Träningsanläggning med gym finns vid köpcentret.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till city med stadsbussar var 10:e minut. Fina cykelvägar där du på cykel tar dig till city på 15-20 min.

Övrigt

Här finns förskolor samt grundskola upp till åk.9 samt ett bibliotek. Flera fina lekplatser finns i närområdet.

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

3114 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering