Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Castorgatan 15

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea 125,9 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Frånluftsvärmepump Nibe F750
Ventilation FTX system
Energideklaration
Utfärdad den 24 augusti 2017
Energiklass: B
Energiprestanda: 63 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Fastighetsbet. Rigel 3

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 21 089 kr/år
varav
Uppvärmning: 13 889 kr
VA: 5 600 kr
Renhållning: 1 600 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Energiförbrukningen är hämtad från den energiberäkning som är gjort och utförd av Bosyn, se Energideklarationen. Uppvärmning 6 589 kwh/år El 5095 kwh/år Renhållning och VA schablonmässigt kostnad upptagen då det inte finns ngn faktisk kostnad
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 238 000 kr varav mark 238 000 kr
Summa pantbrev 2 481 660 kr
Tomt
Areal: 1071 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Vatten kommunalt. Avlopp kommunalt.

Beskrivning

Castorgatan 15

Modernt och stilsäkert med fina materialval och högre byggstandard välkomnas Ni in till denna enplansvilla på mycket rymlig och solfylld tomt. Villan har en attraktiv planlösning och fint ljusinsläpp. Den generösa takhöjden ger extra rymd och ljus. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, allrum, fyra sovrum, två helkaklade badrum och groventré med tvättstuga fördelas hemtrevligt och funktionellt. Sober färgsättning och genomgående parkettgolv med vattenburen golvvärme. FTX-system och låg driftkostnad. På fastigeheten står en rymlig carport med ett tillhörande varmbonat förråd.

Här bor ni barnvänligt och naturnära invid Nydalasjön med motions- och rekreationsutbud, badplats och Äventyrslekpark. I området och närområdet finns förskola/skola. Cykelavstånd till Iksu sport, Universitet, NUS, Ålidhemscentrum och vårdcentral.

HALL
Hall med avhängningsplats och intilliggande klädkammare. På golvet ligger en fin granitkeramik innan parkettgolv (Kährs 3 stav, slipbart) tar vid och enhetligt löper vidare in till samtliga rum i huset, vilket ger ett fint rumssamband. Den känslan förstärks ytterligare av de genomgående sobra färgvalen på ytskikten. Hallen öppnar trivsamt upp till kök och vardagsrum i en integrerad och social planlösning.

KÖK
Stilrent, platsbyggt och modernt kök i mattsvart. Flertalet skåp ger gott om förvaringsmöjligheter. Arbetsbestyren sköts på generös bänkskiva i Carreramarmor. Stänkskydd i samma utförande ger en fin helhetskänsla. Kyl/frys, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och mikro samt diskmaskin är kökets maskinpark. Blandare Tapwell samt fläkt Thermex. Invid fönster placeras matplats.

VARDAGSRUM
I direkt anslutning till kök disponeras vardagsrum, vilket gör att det är lätt att umgås medan vardags-och festbestyren avlöser varandra. Rummet har plats för soffgrupp och TV-möbel. Från detta rum når ni altandörr ut till altan och den rymliga tomten.

ALLRUM
Till vänster i hall nås allrum som trivsamt fördelar tre sovrum samt badrum. Allrummet passar utmärkt som extra TV-rum, lekrum eller kanske tonårshak?

SOVRUM 1
Sovrummet har bra storlek och passar utmärkt som barnrum alt kontor.

SOVRUM 2
Sovrum två och tre ligger invid varandra. Rummet passar utmärkt som barnrum. Rummet har en garderob.

SOVRUM 3
Sovrum tre är större än sovrum två. Rummet passar utmärkt som barnrum. Rummet har en garderob.

SOVRUM 4
Sovrum fyra, masterbeedroom, nås från vardagsrum och har utrymme för dubbelsäng. Rummet har en egen klädkammare samt ett eget badrum.

BADRUM
Ett av husets två badrum disponeras invid allrum och sovrum 1 - 3, praktiskt och lättillgängligt. Badrummet har ett modernt, exklusivt och stilfullt utförande. Italienskt kakel och klinker. Inbyggnadsdusch från Tapwell (regndusch) med duschväggar, blandare handgjord från Italien. Vägghängd wc från Gerberit, handdukstork, tvättställ med tillhörande skåp. Ett fönster släpper in ljus.

BADRUM
Husets andra badrum är privat placerat och nås från masterbedroom (sovrum 4). Badrummet är lyxigt inrett med vägghängd wc från Gerberit, inbyggnadsdusch från Tapwell i äkta mässing, handdukstork i obehandlad polerad mässing. Kakel och klinker ramar in badrummet. Ett fönster släpper in ljus.

GROVENTRÉ OCH TVÄTTSTUGA
Groventré med tvättstuga nås från kök. Tvättstugan är inredd med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och bänk samt skåp. Klinker på golv och målade väggar i vitt.

ÖVRIGT
Rymligt varmförråd (14 kvm) och rymlig carprot.
Bredband är indraget.
FTX ventilation.

Området

Tavleliden är ett naturnära bostadsområde som nu växt och växer fram i utkanten av Umeå. Området började bebyggas 2008 och ligger cirka 7 kilometer från Umeå centrum, sydöst om Nydalasjön. Här kan du bo nära Nydalasjön men samtidigt på bekvämt pendlingsavstånd från centrum. Området är barnvänligt med förskola och skola årskurs 1-9 inom 2-3 kilometer på Tomtebo. Nydalasjön erbjuder, motions och rekreationsområden, badmöjligheter samt lek- och äventyrspark.

Närservice

På Tomtebo finns pizzeria, restaurang samt en närbutik som ligger på Älvans väg 154 med livsmedel och kioskvaror. På Ålidhem når ni Ålidhems centrum med större matbutiker, restauranger samt café.

Kommunikation

Bussförbindelser in till Umeås olika stadsdelar och centrum körs av Ultra/Länstrafiken. Tidtabeller och mer information finns på www.tabussen.nu.

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

9119 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering