Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Hästskovägen 23

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 85 kvm + 30 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1960
Uppvärmning Vattenburen värme, golvvärme
Energideklaration
Utfärdad den 11 oktober 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Koppar
Övrigt Flera uteplatser och altaner i olika väderstreck, såväl under tak som utan tak. På en av uteplatserna finns vedeldad badtunna och det finns även en öppenspis i anslutning till uterum under tak.
Fastighetsbet. Hanviken 19:1

Övriga byggnader

Garage, med förråd finns på tomten. I garaget finns luftvärmepump monterad (det finns även 2 st elradiatorer, används inte i dagsläget).
Separat förråd och vedbod finns på tomten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 27 259 kr/år
varav
Uppvärmning: 18 900 kr
El: 0 kr (11807 kWh)
VA: 6 659 kr
Renhållning: 1 700 kr
Beräknat antal pers: 1
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 655 000 kr varav mark 1 741 000 kr
Summa pantbrev 300 000 kr
Tomt
Areal: 1330 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Välordnad och vacker trädgårdstomt. Här finns härlig damm, växthus och odlingslott. På tomtens entrésida finns även en anlagd boulebana. Utvändiga förråd samt fristående garage finns på tomten.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-60/1068

Beskrivning

Hästskovägen 23

Fint renoverad villa med underbar grönskande trädgård. På den välskötta tomten finns flertalet uteplatser och altaner i insynsskyddade lägen och olika väderstreck. På tomen finns även garage, en damm, växthus, odlingslott och en egen boulebana.
Vid huset finns härlig uteplats med vedeldad badtunna och i anslutning till uterum, under tak, finns även en öppenspis. Underbart, lugnt och fridfullt läge på den insynsskyddade tomten som gränsar till allmänning.
Hela huset totalrenoverades och byggdes om 2010 och nu har denna 60-tals pärla förvandlats till ett stilrent och smakfullt hus med fantastiskt fina detaljer. Lugnt och skönt läge med nära till buss, förskola, skola och fin natur.
Fristående garage med tillhörande förråd finns på tomten.

Hela huset har vattenburen golvvärme, samtliga rum har egna termostater.

PLANLÖSNING

ENTRÉHALL

Entréhall med ljusgrått klinkergolv och innervägg i rött tegel, belysning via infällda spotlights i taket. Vägg i glas vetter mot rymligt MEDIARUM/SOVRUM 1 med heltäckningsmatta och ljusa väggar. I mediarum/sovrum finns även ett trevligt burspråk som vetter mot tomtens framsida.

GÄSTRUM med parkettgolv i ek och ljusa väggar.

INRE HALL med teglade valv leder vidare mot TVÄTTSTUGA med klinkergolv i fin nyans av terracotta och ljusa väggar. I tvättstugan finns tvättmaskin, tumlare, och vask med bra arbetsbänk. Här står även varmvattenberedare och värmepanna. Bakom vikdörr finns anläggningen för golvvärme, fiber samt säkringar.

HALL (mot vardagsrum) med ljusgrått kllinkergolv och ljusa väggar. Belysning via infällda spotlights i taket. I hallen finns ingång till GÄST-WC med brunt klinkergolv och ljusa väggar. Från hallen nås även det stora, ljusa badrummet.

BADRUM, byggt 2010, med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, fint handfat med kommod, spegel med belysning, rymligt bubbelbadkar, handdukstork och duschhörna med väggar i glas. Belysning via infällda spotlights i taket.

SOVRUM med mörkt parkettgolv och fin fondvägg med mönstrad tapet i dov lila nyans. Här finns platsbygda garderober bakom skjutdörrar. Dubbeldörrar leder ut mot altanen och den vackra trädgården. I sovrummet finns även luftvärmepump från 2011 (används i dagsläget endast som AC, vid behov).

VARDAGSRUM
Läckert vardagsrum i vinkel mot stilrent kök. Vardagsrummet och köket har vackert parkettgolv i massiv, vaxad ek, lagd i fint fiskbensmönster. Ljusa väggar, fönsterpartier i flera olika väderstreck och hög, fin takhöjd ger ett ljust och luftigt intryck. I vardagsrummet finns även en härlig täljstenskamin. Från vardagsrummet finns öppen planlösning med fin bardiskslösning mot matplats och kök.

MATPLATS/KÖK
Matplats vid bardisk i anslutning till köket. Bardisken har träskiva i körsbärsträ och kökets arbetsbänkar är i svart granit. Köksinredning i vitt och vitvaror i rostfritt (förutom diskmaskin). Kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn och micro i bekväm arbetshöjd, induktionshäll, fläkt och integrera diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens, 2010.

Området

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

29206 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering