Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Grindögatan 145

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea 150 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1976
Uppvärmning Direkt El + kamin
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 11 augusti 2010
Energiprestanda: 122 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel + Trä
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Kabel-tv och bredband från Com Hem
Carportsplats i länga samt fri parkering i området.
Fastighetsbet. Djuprännan 31

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 48 078 kr/år
varav
El: 35 100 kr
VA: 3 400 kr
Väg, samf.: 4 378 kr
Försäkring: 5 200 kr
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför komma och variera beroende på egen förbrukning och avtal.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 094 000 kr varav mark 813 000 kr
Summa pantbrev 2 604 000 kr
Tomt
Areal: 387 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Djuprännan GA:1, Rya GA:5

Beskrivning

Grindögatan 145

Perfekt familjevilla med kök och vardagsrum i öppen planlösning med braskamin och utgång till trädgården i söderläge. Dessutom med ett vackert ljusflöde och en härlig rymd. I denna välplanerade bostad finner ni fyra rymliga och ljusa sovrum, samt allrum på ovanplan. Välkommen till en bostad att njuta av!

Entréplan
Välkomnande hall med praktisk klinker på golv med golvvärme och ljust målade väggar. En skjutdörrsgarderob ger goda förvaringsmöjligheter. Vidare öppnar hallen upp till bostadens mycket generösa sällskapsutrymmen och kök, här finner vi ekparkett på golvet samt väggar målade i ljus nyans.

Snyggt kök från 2015 med luckor i vit och grå nyans. Välplanerat och praktiskt med köksö samt mycket förvaring och finesser. Gott om arbetsytor med bänkskivor i tålig betong. Köket är utrustat med diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll, kyl och frys, samt köksfläkt. Mot vardagsrummet finner vi även en braskamin som höjer trivseln ytterligare.

Välplanerat och rymligt vardagsrum med plats för större soffmöblemang i direkt anslutning till köket. Flera fönsterpartier som tillsammans ger ett fantastiskt ljusinsläpp åt bostadens sällskapsdelar och knyter samman den fantastiska ute och innemiljön.

Fräscht badrum (1994) med ljust kakel på väggar och klinker på golv. Utrustat med golvvärme, toalettstol, badkar, handfat på kommod och spegel.

Sovrum eller arbetsrum med gott om plats för skrivbord eller dubbelsäng. Stort fönster erbjuder rikligt med ljusinsläpp samt vy över grannskapet.

I tvättstugan finner vi tvättmaskin och torktumlare placerade under tvättbänk i rostfritt, skåp för förvaring, arbetsbänk och snyggt klinker på golvet.

Ovanplan
En våning upp finner vi ett större sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, ett trevligt ljusinsläpp från fönstret mot trädgården och på golv vilar ett snygg laminat, väggarna är målade i ljus nyans.

Allrum med gott om plats för soffan och tv:n. Stort fönsterparti som skapar en trivsam miljö med ljus och rymd samt en fin vy över grannskapet.

Trevlig sovrum med gott om plats för både säng och förvaring. Stort fönster mot trädgårdens framsida som låter ljuset komma in. Två av väggarna är målade i blått medan de övriga är målade i ljus nyans, på golvet vilar ett snyggt laminat.

Fräscht badrum med dusch (1994). På väggarna sitter ett fint kakel och på golven finner vi matchande klinker. Utrustat med toalettstol, handfat på kommod och spegelskåp med belysning.

Sovrum med stort fönster mot trädgården som låter ljuset komma in, samt gott om plats för både säng och förvaring. På golv vilar en fin parkett och väggarna är snyggt tapetserade.

FÖRRÅD
Rymligt förråd med gott om utrymme för cyklar, trädgårdsredskap mm

TRÄDGÅRD
Mysig trädgård där solen vistas hela dagen med skyddad uteplats för bästa solläge med trädäck. Här välkomnar man mer än gärna våren och tillbringar sina sommardagar med nära och kära. I övrigt finner ni träd och blomster för en rogivande miljö

Området

Planritning
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

2522 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering