Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Välluvsvägen 10 A

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 170 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1991
Uppvärmning Naturgas +direkt el + Kamin
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 11 april 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 107 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Fantastisk trädgård och parktomt med stora gräsytor och tillgång till fint poolområde i anslutning till uterummet. Välskött och genomtänkt trädgård med praktiska och vackra lösningar som anlagts av landskapsarkitekt 2006. I trädgården finner vi även vackra stenläggningar och stor lounge där trevliga sommarkväller kan spenderas i goda vänners lag. Tilläggas kan att det finns bevattningssystem (sprinklersystem) från 2008 kopplat till egen brunn samt elektriska markiser som är sol och vind styrda till samtliga rum i väst och söder. Huset är koppat till stadsnätet.
Fastighetsbet. Välluv 11:4

Övriga byggnader

På husets framsida finner vi carport med tillhörande förråd om ca 35 kvm. Här erbjuds utmärkt utrymme för bil, hobby och förvaring.
Den större delen av förrådet utgörs av praktisk verkstad med goda möjligheter till förvaring av verktyg eller dyliknande. Här har även det förberetts med rördragningar för inkommande vatten, dusch och toalett (dock ej i bruk idag). Vidare har sidobyggnaden inrättats med trevligt hobbyrum.

Slutligen finner vi även ett fint och praktiskt trädgårdsförråd i anslutning till den ombonade parktomten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 55 670 kr/år
varav
Uppvärmning: 20 000 kr
El: 24 000 kr (21000 kWh)
VA: 3 400 kr
Sotning: 370 kr
Renhållning: 2 300 kr
Försäkring: 5 600 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan komma och variera beroende på egen förbrukning. I dess inkluderas uppvärmning av pool och förråd. Uppgifterna kommer från säljaren.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 912 000 kr varav mark 538 000 kr
Summa pantbrev 1 255 000 kr
Tomt
Areal: 3247 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten och avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Förmån, Officialservitut: Ledningar, 1283K-13299 Förmån, Officialservitut: Väg, 1283K-13299 Last, Avtalsservitut: Ledning, 12-IM7-71/4000

Beskrivning

Välluvsvägen 10 A

Ett hem är en plats där du ska finna lugn och ro och kunna njuta av vardagen och livets goda stunder. På Välluvsvägen 10 A är det svårt att inte känna hur livskvaliteten som detta underbara hus ger möjlighet till erbjuder just det. För varför inte spendera en solig dag vid poolen eller en tidig vårdag i uterummet? Vintertid kan spenderas framför brasan eller i köket som bjuder in till matlagning. Missa inte detta underbara hus. Välkommen hem!

HALL
Efter att rullat in på den grusade uppfarten och parkerat bekvämt i skuggan av carporten så tar vi steget in i huset och möts vi av en ljus och välkomnande hall. Praktiskt stengolv och stora ytor.

VARDAGSRUM
Detta rum bjuder in till fest med sina härliga ljusa ytor. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv. Vardagsrumsdelen ligger i vinkel och ger möjlighet till ett extra sovrum för den som önskar. Vidare finner vi utgång till uterum och en stor braskamin för långa höst och vinterkvällar.

UTERUM
Enastående uterum med stora skjutpartier och stengolv av märket Pronto. Här kan tidiga vårdagar med fördel spenderas. Från uterummet nås sedan husets poolområde.

KÖK
Härligt kö från JKE (2007) som med sina stora ytor och god förvaring verkligen skapar livsrum. Här kan man njuta av att laga mat såväl en vardag som en helgdag i godan ro. Köket har vit skåpinredning som bryts av på ett smakfullt sätt av den gedigna stenskivan i svart granit. Köket är fint upplyst av spotlight och i övrigt utrustat med spishäll, spisfläkt, kyl, frys, diskmaskin samt inbyggnads ugn och micro.

TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga som underlättar vardagen. Bra arbetsytor, grovtvättställ och gott om skåp för förvaring. Ljus våtrumstapet på väggarna, plastmatta på golv och tillgång till tvättmaskin och torkskåp.

BADRUM 1
Händigt badrum med plastmatta och våtrumstapet med tillgång till Wc och tvättställ.

OVANVÅNING
Ovanvåningen består utav ett allrum, tre sovrum, badrum och balkong.

SOVRUM 1
Det första sovrummet finner vi direkt till vänster från trappen. Detta stora sovrum har fint ljusinsläpp från större fönster med utsikt över parktomt och åkrar. Goda förvaringsmöjligheter i skjutgarderob. Ljustapetserade väggar och parkettgolv.

ALLRUM
Trevligt allrum med utgång till balkong. Rummet används idag som Tv rum och har ljust parkettgolv, vitmålade väggar som bryts av med mönstrad fondtapet.

BADRUM 2
Stort helkaklat badrum från 2011. Badrummet har klinkergolv i bruna toner och vitkaklade väggar. Praktisk förvaring i badrumsskåp och tillgång till härligt bubbelbadkar. Vidare utrustat med dusch med vikdörrar i frostat glas, robust kommod och vägghängd Wc stol.

SOVRUM 2
Ljust och fint sovrum med målade väggar i vitt och parkettgolv. God förvaring i mindre klädkammare.

SOVRUM 3
Detta rum används idag som kontor men kan med fördel nyttjas som sovrum. Rummet har stort fönster som inger rikligt med dagsljus. Vitmålade väggar som bryts av med fondvägg i lila och på golvet finner vi ett ljust parkettgolv.

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

2981 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering