Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Esbiörn Schillersgatan

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea 188 kvm

Byggnad

Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Forsåker 1:40, del av. "Villa nr 3"

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 591 kvm
Tomtbeskrivning Övrigt /Allmänt: Derome Mark & Bostad erbjuder nyckelfärdiga hem med hög materialstandard från välkända varumärken. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapet och material. Derome Mark & Bostad är med hela vägen från första spadtaget till inflyttning i ert nya hem, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Dessutom har alla projekt en byggfelsförsäkring som gäller från slutbesiktningen och 10 år framåt samt flera andra garantier och försäkringar. Fråga mäklaren eller läs mer på www.deromemarkbostad.se så får du veta mer om hur det går till att köpa bostad av Derome.

Beskrivning

Esbiörn Schillersgatan


Med magnifik utsikt över Mölndal och Fässbergsdalen - 10 unika villor om 149-215 kvm.


Högt beläget i Mölndal på Esbiörn Schillersgatan bygger vi tio villor utöver det vanliga! Här får du möjlighet att bo i en spännande och kuperad terräng med magnifik vy över Mölndals centrum och Fässbergsdalen ut mot väster. Med inspiration från den omgivande naturen och utsikten har arkitekt Pär Thurfjell skapat villor med en unik och modern arkitektur. Stora fönsterpartier och väl tilltagna terrasser är placerade så att du kan njuta av både utsikten och solnedgången.


De tio villorna på Esbiörn Schillersgatan har ritats och anpassats efter den kuperade omgivningen. Det gör att de alla är unika med placering av carport, trappor och entréer. Nio av villorna är dessutom suterrängvillor. Gemensamt är den exteriöra utformningen och det moderna formspråket som håller samman kvarteret och ger det karaktär och attityd. Ljusa fasader i fibercement mjukas upp med partier av träpanel och på taken ligger sedum. Alla villor har två väl tilltagna terrasser - en i varje våningsplan - där du kan njuta av avkopplande dagar i solen och duka upp sommarbuffén inför kvällens bjudning.

Rumsbeskrivning/Byggbeskrivning:

Villorna på Esbiörn Schillersgatan är unika - både i sin utformning och i sitt läge. Men vi ger dig chansen att vara med och anpassa dem ytterligare till din personliga smak och stil. Du har stor valfrihet och kan i stort sett välja inredning och material fritt från våra utvalda leverantörers utbud. Vi har gjort ett första urval av produkter som ingår i villornas grundutförande och utöver dessa väljer du själv vilka tillval du vill göra till just ditt hem.

Köket vi har valt kommer från Marbodal, ett vitt modernt kök med integrerade vitvaror från Siemens. Det kan såklart anpassas efter dina önskemål med tillval bland luckor och vitvaruprodukter. Som ett mer exkulsivt tillval erbjuder vi även kök från Poggenpohl. Vi bokar ett personligt möte i deras inspirerande showroom i Göteborg och du väljer med hjälp av en köksdesigner ut ditt personliga kök. Tillsammans med högklassiga vitvaror från Gaggenau har du förutsättningarna för att få ett kök utöver det vanliga.

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

775 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering