Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Glasbruksgatan 16

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 112 kvm + 74 kvm
faktisk uppmätn norm SS 21054:

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1920 Köksdelen och garaget byggdes 1932
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 3 november 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 158 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta/källare/krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Tegel
Fönster: 2 glas kopplade
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2000 - Huset dränerades runt om.
2005 - Badrummet renoverades på ovanvåningen av fackman, inga papper finns.
2010 - Taket lades om och nya hängrännor sattes upp. Kortsidorna på huset tilläggsisolerades och putsades om. Hela huset ommålades. Nytt fönster (3-glas) på vinden.
2011 - Alla rör i huset spolades. Kaminen brandskyddskontrollerades.
2014 - Nytt kök och badrum i källaren. Badrummet är gjort av fackman men inga papper finns. Nytt kakel i duschen på ovanvåningen.
2015 - Klickgolv med vattenburen golvvärme under lades in i garaget och innerväggen i garaget tilläggsisolerades. Nytt tak på cykelskjulet och skorstenen sotades.
2016 - Ny fjärrvärmeanläggning
2017 - Rören i källaren spolades. Uterummet fick nytt tak. Golvbrunnen i badrummet på ovanvåningen remaljerades.

Jordfelsbrytare finns, övriga uppgifter okända gällande när elen bytts. Elslinga ligger under golvet i allrummet och förrådet i källaren.

Säljaren har förbesiktigat huset 2017-10-30.

Huset är uppmätt enligt Svensk Standard SS 21054:2009. Enligt den nya uppmätningen är boarean 112 kvm och biarean 74 kvm. Enligt lantmäteriutdraget är husets boarea 102 kvm och biarean 49 kvm.
Fastighetsbet. Bonny 3

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 41 800 kr/år
varav
Uppvärmning: 20 000 kr
El: 10 000 kr
VA: 7 000 kr
Sotning: 600 kr
Försäkring: 4 200 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Renhållningen ingår i VA
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 167 000 kr varav mark 1 928 000 kr
Summa pantbrev 3 438 000 kr
Tomt
Areal: 598 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning På tomten finns ett uterum och ett skjul med cykelställ och förråd.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse

Beskrivning

Glasbruksgatan 16

Fruktträd, stockrosor och fågelkvitter möter dig vår och sommartid när du kliver in på tomten till detta charmiga tjugotalshus på Gamla Limhamn. Området är lugnt och gatan utanför huset är föga trafikerad. Det gulputsade huset har genom åren genomgått flertalet renoveringar löpande. Stora fönsterpartier skänker rummen gott om ljus och braskaminen i vardagsrummet ger behaglig värme och stor mysfaktor. Vardagsrum, kök och matplats samspelar och skapar ytor att njuta, socialisera och vistas i. Trappan från hallen leder upp till ovanvåningens tre sovrum med inbyggda garderober och plats för förvaring, samt ett badrum med dusch. Ett mycket yteffektivt hus där alla ytor kan bebos och ytnyttjas på flera olika sätt. Trädgården är prunkande ljuvlig och full av växtlighet. Här finner du inte bara äpple-, plommon och körsbärsträd, utan också blommor och buskar som ramar in tomten i lugn harmoni. Gräsytorna i väster- och österläge bjuder in till lek och platser för avkoppling i solen. Bättre läge går inte att få. Då du har promenadavstånd till småbåtshamnen, badplatser och Limhamns mysiga gågator. Serviceutbud i form av matbutiker, skolor, vårdcentraler med mera finner du alla inom några minuters promenad och med bussnätet tar du dig snabbt och enkelt till centrala Malmö och andra närliggande områden. Varmt välkommen på visning!

BOTTENVÅNING

HALL
I hallen välkomnas du av parkett på golvet och väggar målade i en ljus grå/beige ton och här finns goda avhängningsmöjligheter. Genom vackra glasinfattade dubbeldörrar tar vi oss vidare in i det rymliga och ljusa vardagsrummet.


VARDAGSRUM/MATSAL
Vardagsrummet är genomgående med två stora fönsterpartier i två olika väderstreck. Burspråket skänker härlig karaktär och utanför fönstren är grönskan och lugnet påtaglig. Braskaminen skänker rummet behaglig värme och komfort höst och vinterkvällar. På golvet vilar parkett och väggarna är målade i en ljus grå/beige ton. Vardagsrummet övergår naturligt till matsalsdel och kök. Här får ett större matbord plats och här finns även dörren ut mot trädgårdens härliga baksida och uterum.

KÖK
Vita skåpsluckor matchar väl med kakelplattor i olika bruna nyanser och bänkskiva av trä. Köket är fullt utrustat med diskmaskin (2010), spis med fläkt och kyl/frys (2014). På golvet ligger ett grått klickgolv av laminat och väggarna är målade i en blå ton.

GARAGE
Från köket tar du dig vidare ut i garaget. Här ligger snyggt klickgolv med vattenburen golvvärme, väggarna är vita och infällda spotlights skänker ett trivsamt ljus. Ytan är maximalt utnyttjad med hjälp av olika uppbyggda nivåer.

OVANVÅNING
Här finner du tre välplanerade sovrum och ett badrum. När du kommer upp från trappan finner du utgången till terrassen direkt till höger.

SOVRUM 1
På golvet återfinns samma brädgolv som ligger i samtliga rum på ovanvåningen och väggarna är målade i en ljus ton. Förvaringsmöjligheter finns i en garderob.

SOVRUM 2
Det största av de tre sovrummen rymmer en dubbelsäng och här finns gott om förvaringsutrymme i tre stycken inbyggda garderober. På golvet vilar ett brädgolv och väggarna är målade i en ljus ton.

SOVRUM 3
Brädgolv på golvet och väggar målade i en ljus ton.

BADRUM
Perfekt placerat i nära anslutning till sovrummen finner du det stilrena badrummet som renoverades år 2005. Väggar och golv är vita förutom i duschutrymmet där väggarna är klädda i natursten. Vattenburen golvvärme finns här för extra komfort. Utrustning: Handfat med förvaring undertill, ett mindre väggskåp, spegel, wc och handdukshängare.

KÄLLARE
Fullt inredd källare med egen separat ingång. Här finner du kök/tvättstuga, badrum och allrum samt ett förråd. 2014 byggdes ett badrum i tidlösa toner. Vita väggar kombineras snyggt mot mörkgrått klinkergolv och mosaikklätt duschutrymme. Här finns wc, handfat och goda förvaringsmöjligheter i en väggbyggd hylla. Köket och tvättstugan är utrustad med tvättmaskin (2007), torktumlare, kylskåp (2016) och diskho. På golvet ligger vit klinker och väggarna är vitmålade. Det rymliga allrummet har golvuppvärmd (el) klinker och vita väggar. Här finns två stycken vattenburna element för skön komfort. Allt som allt perfekt tillhåll för tonåringen eller att hyra ut.

Området

Planritning
Planritning
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

HitCounter
Fri värdering