Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Edeby Ängsväg 1

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 138 kvm + 25 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Parhus
Byggnadsår 1993
Uppvärmning Frånluftsvärme, vattenburen anläggning CTC elpanna
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 20 juli 2011
Energiklass: -
Energiprestanda: 61 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betongbalk på plint
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Tillträde enligt överenskommelse, möjlighet till snabb inflyttning finns.

TV Internet:
Fiber år på väg att dras in under 2017/2018 via IP Only med obundet abonnemang.
Underhåll:
2017 målat runt fönster, knutar och allt vitt på fasaden.
2017 nytt badrum med värmegolv
2017 renoverat ytskikt
2015 nytt kök
2015 kyl, frys, fläkt och kombiugn/micro
2014 spishäll, ugn och diskmaskin
2012 centraldammsugare installerad
2011 torktumlare
2010 tvättmaskin
2006/2007 trädäck anlagt på baksidan
Fastigheten är besiktigad 2017-10-27.

GARAGE:
Vidbyggt stort isolerat garage på ca 25 kvm med betonggolv och element. 3-fas uttag installerat. Två arbetsplatser. Centraldammsugaraggregat. Vindslucka till en stor rymlig vind. Dubbeldörr på framsidan och en dörr ut till baksidan.


Fastighetsbet. Edeby 2:76

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 39 740 kr/år
varav
El: 26 140 kr
Försäkring: 3 600 kr
Övrigt: 10 000 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 627 000 kr varav mark 421 000 kr
Summa pantbrev 1 668 000 kr
Tomt
Areal: 668 kvm
Typ: Trädgårdstomt (friköpt)
Tomtbeskrivning Vacker lättskött trädgårds- och naturtomt med ett fantastiskt trädäck på 100 kvm med infällda spottar med stenpartier och murar på baksidan, stenläggning på framsidan och omgärdande stenmur. Hörnläge med omgärdande staket och ytterst lite insyn med vacker berghäll. Allmänning direkt utanför tomten.
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Knivsta Edeby GA:3, Samfällighet: Knivsta Edeby S:2. Låg boendekostnad genom Vassunda Edeby Samfällighetsförening där ansvaret för V/A, renhållning, vägunderhåll, grönområde med fotbollsplan och grillplats med lekplats ingår.

Beskrivning

Edeby Ängsväg 1

EDEBY ÄNGSVÄG 1
Välkommen till detta smakfullt renoverade parhus om 138 kvm och 5 rok, beläget på en mycket fint planerad hörntomt och med naturen direkt utanför dörren.

Huset är omgärdat av en prydlig stenläggning och har en fantastisk baksida med 100 kvm stort trädäck i två etage i nordvästläge, påkostad stenmur och vackert införlivad naturtomt. Planerad trädgård med päronträd, vinbärsbuskar och lättskött rabatt med belysning. Ytterligare en altan i söderläge på husets framsida. Förberett för friggebod med grund, el och dräneringsrör finns.

I entréplan finns en rymlig hall, ett exklusivt renoverat kök från 2015 med vita skåpluckor, bänkskiva i granit, komplett maskinell utrustning och stor matplats. Vidare finns ett helt nytt badrum från 2017 med vitkaklade väggar, grått klinkergolv, golvvärme samt ett luftigt vardagsrum med utgång till baksidan. Samt funktionell tvättstuga med entré till garage.

Övervåningen består av tre bra sovrum, allrum med ljus och rymd, klädkammare samt badrum med våtrumsmatta, våtrumstapet, badkar och förvaringsskåp.
Under det senaste året har samtliga ytskikt renoverats, ny ekparkett är inlagd och innerdörrarna har bytts ut.

Vidbyggt isolerat garage och plats för två bilar på den stenlagda uppfarten. För besökande finns gästparkering några få meter från bostaden.

Edeby Ängsväg ligger i en idyllisk miljö på lugn gata med 22 hushåll. I området bor det många barn i blandade åldrar och skolskjuts fås från parkeringen.
Endast ett par minuters bilväg från Knivsta centrum och ca 20 minuter från Uppsala city.

Här lever ni ett liv med hög livskvalitet; Ekoln och Mälaren ligger ett par minuter bort och stora strövområden för svamp- och bärplockning finns direkt utanför bostaden.
Barnomsorg finns i Vassunda förskola och i Knivsta har barnfamiljen allt man kan önska i form av förskolor, skolor, affärer, natur och motion.
Goda kommunikationer till bland annat Stockholm, Uppsala, Enköping och Arlanda. Endast 200 m till Busshållplats med buss till Knivsta, Uppsala och Sigtuna. 4 km till Knivsta station. Cykelväg till Knivsta är under byggnation. Goda kommunikationer till Uppsala och Stockholm med bil, tåg och pendeltåg.

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning.


ENTRÉPLAN:
HALL med parkett och plastmatta närmast ytterdörren och ljusa väggar. Plats för ytterkläder och lite längre in garderob och städskåp med plats för centraldammsugarslang.

KÖK med ljusa grå väggar, stort fönster och ljust laminatgolv. Ett exklusivt Smedstorp-kök från 2015 med vit skåpinredning, bänkskiva i granit, infällda dimbara LED-spotlights och en stor matplats för ca 6 personer. Köket har funktionell och rymlig inredning med smarta förvaringsmöjligheter. I köket finns inbyggd ugn och kombiugn/micro, kyl, frys, upphöjd diskmaskin, fläkt och induktionshäll.

TVÄTTSTUGA med plastmatta, ljus tapet och ingång till garage. I tvättstugan finns, tvättmaskin, torktumlare och arbetsytor med tvättho. Här finns även CTC elpanna, ventilationsaggregat med värmeåtervinning och el central.

Helt nytt BADRUM från 2017 med vitkaklade väggar, ljusgrått klinkergolv med golvvärme, duschvägg i klarglas, WC, skåp och kommod i ek samt infällda spotlights.

VARDAGSRUM med många fönster, ekparkett, ljus tapet och utgång till baksida.

ÖVERVÅNING:
ALLRUM stort allrum som passar som tv-rum och går lätt att göra om till sovrum. Ekparkett och grå tapet med mönstrad fond och utgång till balkong. Här finns även vindslucka till vinden.

BALKONG på husets baksida med plats för en liten trädgårdsmöbel.

SOVRUM 1, med ekparkett och ljus tapet. Två garderober.

SOVRUM 2, med ekparkett och gråa väggar.

SOVRUM 3/ Master Bedroom, med ekparkett, ljus tapet, rymlig garderobsförvaring och ingång till klädkammare.

KLÄDKAMMARE, rymlig på ca 3,5 kvm med hyllförvaring och hänganordning.

Stort BADRUM med våtrumsmatta, våtrumstapet, förvaringsskåp, badkar och kaklat parti vid badkaret.

GARAGE:
Vidbyggt stort isolerat garage på ca 25 kvm med betonggolv och element. 3-fas uttag installerat. Två arbetsplatser. Centraldammsugaraggregat. Vindslucka till en stor rymlig vind. Dubbeldörr på framsidan och en dörr ut till baksidan.

VIND ovan garaget, stor och rymlig vind med stor golvyta som ger bra plats till förvaring.Området

OMRÅDET KNIVSTA KOMMUN/VASSUNDA FÖRSAMLING: I Vassunda finns 1 enskild förskola och i Knivsta finns 14 kommunala förskolor och 11 fristående förskolor. Det finns 8 kommunala grundskolor och 2 fristående, av vilka 3 är högstadieskolor. En gymnasieskola som erbjuder introduktionsprogram och lärlingsutbildningar finns samt tillgång till grannkommunens gymnasieskolor. För den som är intresserad av motion och idrott är utbudet rikt. Här finns sporthallar, simhall, fotbollsplaner, bmx-bana, motionsspår m.m. Nära till Vassunda IF. För friluftsentusiasten finns promenadstråk, skogar, ängar, vattendrag och naturreservatet Kungshamn-Morga. 2 km till närmaste badplats i Mälaren. Besök gärna kommunens hemsida www.knivsta.se

Kommunikation

Kommunikation: Goda kommunikationer till Stockholm, Arlanda och Uppsala via E4 och tåg. Endast 200 m till Busshållplats med buss till Knivsta, Uppsala och Sigtuna. 4 km till Knivsta station. Cykelväg till Knivsta är under byggnation. Goda kommunikationer till Uppsala och Stockholm med bil, tåg och pendeltåg.

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

5556 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering