Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Carl Lundius väg 3

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 116 kvm + 29 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus, 1-plan med souterrängkällare
Byggnadsår 1974
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Självdrag
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättklink
Stomme: Betong
Fasad: Fasadtegel samt träpanel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Eternit/plåt, papp vid förråd och carport
Övrigt Fönster byttes troligtvis 2010
Takrenovering: Ett plåttak har lagts över eterniten som även tvättades och målades för ca 5 år sedan.
Fastighetsbet. Trädan 47

Övriga byggnader

Stort förråd vid entrén samt ett mindre förråd vid uteplatsen på baksidan.
Carport

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 26 158 kr/år
varav
Uppvärmning: 8 810 kr
El: 4 405 kr (11096 kWh)
VA: 1 733 kr
Renhållning: 2 710 kr
Väg, samf.: 5 000 kr
Försäkring: 3 500 kr
Kommentar Kostnaderna baserar sig på en äldre vuxen i hushållet. Samfällighetsavgiften avser tjänster från Telia - tele, tv, internet samt försörjning av grönytor och lekplatser. 11 096 KWH/ÅR för förbrukningsel och uppvärmning.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 949 000 kr varav mark 943 000 kr
Summa pantbrev 340 000 kr
Tomt
Areal: 230 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp
Tillträde flexibelt tillträde
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Jönköping Trädan GA:1, Samfällighet: Jönköping Trädan S:1
Ingår i Vätterslunds samfällighetsförening vilket innefattar gemensamma grönytor, lekplatser samt fibernät Telia.

Beskrivning

Carl Lundius väg 3

Smidigt och lättskött boende i lugnt villakvarter med närhet till Jönköping centrum, Vättern, matbutik, barnomsorg, vårdcentral, bageri, grönområden och god kommunikation. Ja fördelarna slutar inte här utan adderas med ett riktigt bra läge med fin och fri utsikt ut över Vättern och Jönköping. Skicket på huset är äldre men fönster, markiser och tak är bytta/renoverade så nu återstår bara det roliga inomhus där man kan göra i ordning det precis på det sättet man själv önskar. Entréplan erbjuder först en trevlig entré med uteplats och ett stort förråd. Väl inne finns två bra sovrum på vardera sida om hallen som sedan öppnar upp sig till ett stort allrum. In till höger finns en minihall med förvaring och tre öppningar in till bastu, badrum och tvättstuga. Övre plan har idag ett stort vardagsrum som sträcker sig rakt igenom bostaden som låter ljuset flöda fritt och adderar känslan av rymd. Stort fönsterparti med utsikt mot Vättern. För den som har behov av fler rum går här smidigt att återställa till som det var från början med ett rum till. Rymligt kök med stort fönster och utgång till balkongen där båda ger fin utsikt. Här uppe finns ytterligare ett badrum följt av ett sovrum som i sin tur leder ut i trädgården. Den består idag av en stor stenbelagd uteplats, rabatt med stora buskar samt förråd.
Tillhör en samfällighet där man får ta del av gemensamma grönytor, lekplatser och anslutning till Telias fiber.

Varmt välkommen på visning!

HALL
Möblerbar hall med plats för avhängning direkt till höger. På golvet ligger ett praktiskt klinker och väggarna är klädda med ljus tapet. Utrustad med en garderob.

SOVRUM 1
Tilltaget sovrum som är beläget in till höger. Fönster i öster där uteplatsen och rabatten ger insynsskydd. På golvet ligger parkett och väggarna är klädda med mönstrad tapet. Utrustad med fyra garderober.

SOVRUM 2
Beläget direkt till vänster. Fönster i öster läge där uteplats och förråd ger insynsskydd. På golvet ligger en heltäckningsmatta och väggarna är klädda med mönstrad tapet. Utrustat med två garderober samt en klädkammare.

ALLRUM
Tilltaget rum med plats för stor soffgrupp samt ytterligare möblemang. På golvet ligger parkett och väggarna är klädda med ljus tapet. Förråd finns bredvid trappen.

BADRUM
Rymligt badrum med våtrumstapet på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Utrustat med badkar, handfat, wc, garderob, överskåp med spegeldörrar samt vädringsfönster. Precis utanför finns en bastu.

TVÄTTSTUGA
Beläget vägg i vägg med badrummet. På golvet ligger en våtrumsmatta och väggarna är klädda med våtrumstapet. Utrustat med grovvask med förvaring, överskåp, tvättmaskin, torkskåp (fungerar ej) samt varmvattenberedare.

KÖK
Väl tilltaget kök med gott om plats för större matgrupp. Fönster och utgång till balkongen som ger en fri och fin utsikt. Utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis med glashäll, samt fläkt. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är klädda med ljus tapet.

BALKONG
Nås från köket och sträcker sig längst med hela sidan av huset. Fri vacker utsikt ut över Vättern och Jönköping. Utrustad med markis.

VARDAGSRUM
Ett underbart rum som sträcker sig igenom hela huskroppen och låter ljuset flöda fritt. Vacker fri utsikt mot Vättern och Jönköping. För den som har behov av ett rum till går här att sätta upp en vägg och på så sätt återställa till hur det va när det byggdes. På golvet ligger parkett och väggarna är klädda med tapet.

BADRUM
Beläget direkt till höger när man kommer upp till övre plan. Helkaklat med gråbeige klinker på golvet och vitmelerat kakel på väggarna. Utrustat med wc, handfat, överskåp med spegeldörrar och belysning, dusch samt fläkt.

SOVRUM 3
Beläget efter badrummet där ljusinsläppet från väster ger rikligt med ljusflöde och utsikt mot den stenbelagda uteplatsen.

UTEPLATS
Nås från sovrum 3. Stenbelagd uteplats i västerläge som är omgiven av vindskydd och grönskande rabatter. Utrustad med eldriven markis.

Området

Vätterslund är ett område cirka 1 kilometer från centrala Jönköping. Här bjuds på blandad bebyggelse med både villor och flerfamiljshus. En kortare promenad tar dig ner till Vättern med ett fantastiskt promenadstråk utmed strandkanten. Angränsande områden är Bymarken och Åbolid.

Närservice

Närmsta livsmedelsbutik är Netto, som nås enkelt via en kort promenad. I närområdet finns även Västgötabagaren, Wallentins konditori och Cirkle K bensinstation med generösa öppettider. Goda möjligheter till skol- och barnomsorg.

Kommunikation

Linje 12 går från Hallmansvägen och tar dig via Centrum till Ekhagen. Linje 26 går från Kortebovägen via Centrum till Asecs.

Parkering

Fri parkering på alla omkringliggande gator i området.

Planritning
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

HitCounter
Fri värdering