Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Stallvägen 33

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 145 kvm + 32 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Frånluftsvärmepump Nibe 640 P till vattenburen golvvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 22 juni 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 67 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Tegel
Fasad: Vandskurad tegel
Fönster: 2-glas energifönster Velux
Tak: Betongpannor (papp på garagetak)
Utv. plåtarbete: Zink och plastbelagd plåt
Övrigt Fiber via Telia är indraget. Nuvarande ägare betalar 399 kr/mån för 100/100 Mbit.

Centraldammsugare finns.

Förslag på nytt taxeringsvärde 2018 är 3 712 000 kr.
Fastighetsbet. Hjärup 7:199

Övriga byggnader

På tomten finns även ett redskapsförråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 32 638 kr/år
varav
Uppvärmning: 17 677 kr
VA: 5 492 kr
Sotning: 100 kr
Renhållning: 1 778 kr
Väg, samf.: 3 000 kr
Försäkring: 4 591 kr
Beräknat antal pers: 3
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 990 000 kr varav mark 907 000 kr
Summa pantbrev 3 500 000 kr
Tomt
Areal: 724 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Hjärup GA:19

Beskrivning

Stallvägen 33

I trevligt villakvarter och med ostörd utsikt över fälten presenteras detta fantastiska Uniqhus från 2009. Uniqhus är ett koncept som byggdes av Skanska och som präglas av mycket hög standard, klimatsmarta val och en hållbar konstruktion. Husets samtliga väggar är byggda i tegel och karakteriseras av vackert vandskurad fasad. Tegelväggarna skapar en mycket behaglig inomhusmiljö som tillsammans med frånluftsvärmepump, golvvärme och kamin ger låga driftskostnader. Som kvitto på bra miljöval blev huset dessutom Svanenmärkt när det byggdes. Invändigt skapas en härlig rymd tack vare öppet upp i nock i samtliga rum och stora fönsterpartier. När det gäller materialval är det påkostat överallt med bl.a. granitbänkskiva, massiva dörrar, vacker ljussättning, Junckers skeppsgolv etc. Med altandörrar från kök, allrum, vardagsrum och master bedroom är trädgården lättillgänglig. Från köket nås grillhörnan med trädäck och från matplatsen nås berså med utsikt över skånsk åkermark och solnedgång. Den vackra trädgården är uppdelad i olika rum som gör att solen tillvaratas hela dagen. I anslutning till huset finns även garage med elektrisk öppnare och plats för en bil.

HALL
Vi välkomnas in i ljus och luftig hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna. Skjutdörrsgarderob skapar extra förvaring. Vackert grått klinkergolv matchas med de vita vandskurade tegelväggarna som leder oss vidare in denna påkostade villa.

KÖK
Köket som ligger mitt i huset är den naturliga platsen för umgänge. Öppet upp i nock skapar en otrolig rymd och ljus kommer in under hela dagen tack vare stora fönster i tre väderstreck. Till vänster är köket från HTH med grå luckor, sockellådor, grå bänkskiva och köks-ö med nedsänkt induktionshäll och svart granitskiva. Generösa arbetsytor, gott om förvaring och närhet till gästerna skapar matglädje. Intill köket finns möjlighet till både stor och mindre matplats. Trädgården nås från såväl matplats som kök. Junckers skeppsgolv matchas med vita väggar. Utrustning: Nedsänkt induktionshäll (Electrolux), kyl (Electrolux), frys med ismaskin (Electrolux), integrerad diskmaskin (Electrolux), mikrovågsugn (Electrolux) och spisfläkt (Thermex Ronda Fantasia).

VARDAGSRUM
Två trappsteg ner från allrummet nås vardagsrummet med plats för soffgrupp och läshörna vid kaminen från Jötun. Spotlights och lampor vid trappstegen ger en extra effekt. Även i denna del är det öppet upp i nock och ytskikten består av trägolv och vita tegelväggar. Takhöjden i denna del är ca 5 m. Från vardagsrummet nås uteplatsen åt öster med sol under största delen av dagen.

MASTER BEDROOM EN SUITE
Lyxigt sovrum i en suite med allt man kan önska sig! Här finns gott om plats för dubbelsäng, stor klädkammare, utgång till trädgården och enskilt badrum. Badrummet är utrustat med dusch, vägghängd wc, tvättställ, badrumsskåp och handdukstork. Grå klinkers matchas med vitt kakel.

SOVRUM 2
Sovrum om 10 kvm med dubbelgarderob och högt i tak. Fönster ner till golv skapar vackert ljusflöde över skeppsgolv och vita väggar.

SOVRUM 3
Sovrum om 10 kvm med dubbelgarderob och högt i tak. Fönster ner till golv skapar vackert ljusflöde över skeppsgolv och vita väggar.

SOVRUM 4
Intill entrén är villans fjärde sovrum beläget. Rummet är ca 8 kvm och rymmer säng, skrivbord och garderob. Skeppsgolv och vita väggar.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Från garaget nås denna vardagsingång med tvättstuga som innehåller tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux), vask, skåp med bänkskiva och panna. Grå klinkers matchas med vit inredning.

BADRUM
Rymligt badrum med både bubbelbadkar och dusch med duschdörrar. Grå klinkers matchas med grått kakel och vita väggar. Takfönster upp i nock och spotlights skapar mycket ljus. Utrustning: Dusch, badkar, vägghängd wc, handfat och handdukstork.

OMRÅDET
Hjärup är beläget några kilometer söder om Lund och har utmärkta kommunikationer via tåg till både Malmö och Lund. Den lugna och lummiga miljön gör Hjärup synnerligen attraktivt för barnfamiljer. Orten växer med ny skola och många nyproducerade bostäder. I sydvästra delen av Hjärup ligger Uniqhusområdet Hästhagen. Namnet Hästhagen kommer härstammar från platsen som tidigare innehöll Ridhuset för Hjärups gård och teglet från stallet har återvunnits till den vackra muren mot Lommavägen. Runt Hästhagen finns mycket goda kommunikationer med ca 700 m till tågstationen och i närheten finns även busshållplats. Både E6:an och E:22 nås enkelt för den som hellre tar bilen.

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

3855 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering