Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Pikebacken 364

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea 125 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp Fritidshus
Byggnadsår 2012
Uppvärmning Vattenburen golvvärme, direktverkande el samt braskamin
Ventilation Självdrag och PAX-fläkt
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Björkfors 1:854

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 22 993 kr/år
varav
El: 13 992 kr (12600 kWh)
Renhållning: 1 050 kr
Väg, samf.: 4 030 kr
Försäkring: 2 961 kr
Övrigt: 960 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Övrigt är den slamtömningsavgiften som delas med grannfastigheten. Elkostnaden beräknad utifrån senaste årets kwh-förbrukning. Samfällighetsavgiften inkluderar snöskottning, vägbelysning, gemensamt vatten samt underhåll för vägen.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 857 000 kr varav mark 234 000 kr
Summa pantbrev 1 650 000 kr
Tomt
Areal: 1481 kvm
Typ: Natur och fjällmark
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Storuman Björkfors GA:29, Gemensamhetsanläggning: Storuman Björkfors GA:31, Gemensamhetsanläggning: Storuman Björkfors GA:32, Gemensamhetsanläggning: Storuman Björkfors GA:33

Beskrivning

Pikebacken 364

Välkommen till denna storslagna fjällstuga med fantastiska utrymmen i Pikebacken. Stugan disponerar fyra rymliga sovrum, badrum med bastu, kök och allrum med matplats som vetter ut mot vackra Jofjället. Stor solaltan i anslutning till stugan, balkong på övre plan samt garage med bra förvaringsmöjligheter. Närhet till Hemavan med skidsystem, affärer och nöjen.

- GOLVVÄRME PÅ HELA ENTRÉPLAN

- 4 RYMLIGA SOVRUM

- VEDELDAD KAMIN

- STOR SOLALTAN & BALKONG

- GARAGE MED PLATS FÖR BIL & SKOTER

HALL
Hall med utrymme för att hänga av sig ytterkläderna samt god förvaring i garderober, här finns även ett städskåp. På golvet ligger ett mörkgrått klinkergolv och väggarna är genomgående i bostaden av trä.

ALLRUM
Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök möjliggör social samvaro. Stora fönsterpartier ger fint ljusinsläpp och här finns även utgång till altanen. Rummet har delvis full takhöjd vilket ger en väldigt luftig och storslagen känsla. Den genomgående träpanelen återfinns på väggarna och på golvet ligger ett laminatgolv. På väg in mot allrummet möts man av stugans vedeldade kamin. Här finns även trapp som leder upp till bostadens övre plan.

KÖK
Köksinredning från Ballingslöv med vita luckor och handtag i rostfritt stål. Här finns kombinerad kyl/frys, ugn, spis, diskmaskin och mikro samt gott om förvaring med ett flertal skåp och utdragbara lådor. Köket har plats för en stor matgrupp på 6 personer.

SOVRUM 1
I anslutning till hallen finns detta sovrum med plats för en enkelsäng alt. en familjevåningssäng samt garderob. Laminatgolv och träpanel på väggarna.

SOVRUM 2
Detta sovrum nås också ifrån hallen och erbjuder plats för dubbelsäng, garderob och övriga möbler såsom byrå etc.

BADRUM 1
Entréplanets rymliga badrum har utförts med kakel och klinker. Här finns WC, dusch, tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare och mysig bastu.

ALLRUM - ÖVRE PLAN
Stugans övre plan har ytterligare utrymme för gemenskap. Här finns plats för stor soffgrupp och TV samt utgång till balkongen. Trägolv och träpanel på väggarna. Allrummet ramas in av ett balkongräcke med insyn till nedre plans vardagsrumsdel.

SOVRUM 3 & 4
Sovrummen på övre plan har båda plats för var sin dubbelsäng, garderob och övrigt möblemang. Ena sovrummet har en kattvind med plats för ytterligare förvaring. Träpanel och trägolv.

BADRUM 2
Detta badrum utgörs av WC, handfat med förvaring, spegelskåp samt dusch. Våtrumsmatta och våtrumstapet i ljusa färger.

GARAGE
På tomten finns ett fullstort garage med port samt separat dörr som ger plats åt bil, skoter och övrig förvaring.

ÖVRIGT
Inventarier ingår delvis.
Enligt fastighetsutdraget är den taxerade boytan 113 kvm.

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

 

 

2990 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering