Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Klöverhagen 12

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 143 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0012
Våning 0
Ekonomi Pris: 4 295 000 kr utgångspris
Avgift: 5 950 kr/mån inkl VA, grundutbud TV, p-plats och snöröjning
Andel i föreningen: 4,2%
Andel av årsavgift: 4,17%
Driftskostnad 21 146 kr/år
varav
El: 16 000 kr
Renhållning: 1 750 kr
Försäkring: 3 396 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning. I posten för "El" ingår uppvärmning.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Värmeförsörjningen sker med en frånluftsvärmepump som återvinner värme från frånluften, kompletterat av elvärme när väderleken så kräver. Elen mäts individuellt för varje hus. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och på övre plan finns radiatorer.

Förvaring finns genom ett större utrymme på vinden samt tillbyggd del vid husets gavel.

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans radhus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med kompletterande el-patron
Energideklaration
Utfärdad den 17 juni 2015
Energiklass: D
Energiprestanda: 56 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Vendelsö 3:1486

Beskrivning

Klöverhagen 12

GAVELRADHUS

ALTAN & GRÄSMATTA I VÄSTERLÄGE

YTTERST VÄLPLANERAT MED 3-5 MÖJLIGA SOVRUM

UPPFART MED CARPORT

BARNVÄNLIGT OMRÅDE

Välkommen till Klöverhagen 12 och detta ytterst välplanerade gavelradhus i Vendelsö Hage. Här erbjuds ett modernt och yteffektivt bostadsrättsradhus som trots sin ringa ålder genomgått flera förändringar såsom modernisering av befintligt kök, elegant glasväggsparti, påkostad markis och en vackert anlagd trädgård.

Radhuset är med sina 143 kvm perfekt lämpat för den stora familjen med 4-5 möjliga sovrum, öppen planlösning, goda förvaringsmöjligheter och två badrum. Bostaden har två uteplatser varav den ena är belägen på husets framsida med förmiddagssol och den andra på husets baksida med sol från lunchtid till sen eftermiddag/kväll. Uteplatsen på baksidan är av modell större och nås från husets kök och vardagsrum.

Vendelsö Hage är beläget i ett ytterst familjevänligt område med lekplats och direkt närhet till förskola/skola. Inpå knuten finns härlig natur och det populära "krokodilbadet". I närområdet finns bl a naturreservatet Tyresta som bjuder på utmärkta promenad- och friluftsmöjligheter. Närhet till större matbutiker och shopping med bl a Ica Maxi, Port73 och Haninge Centrum.

På kort promenadavstånd nås busstationen "Sågen" där bussar tar dig till Gullmarsplan, Nacka, Tyresö eller till Handen centrum. I Handen nås även pendeltåget som tar dig in till Stockholm City på ca 25 minuter eller ut till Nynäshamn i söder på ca 40 minuter.

Detta är kort och gott ett hus för den kräsna familjen som ställer höga krav på sitt boende och sin omgivning. Varmt välkomna!

Huset disponeras enligt:

HALL
Välkomnande hall med mönstrad tapet och golv i grå klinker. Mindre avhängningsmöjlighet direkt till höger samt plats för garderober/avhängning i nära anslutning till trapp. Under trappen finns ett utmärkt utrymme för lekhörna eller varför inte ytterligare förvaring?

EXTRARUM / KLÄDKAMMARE
Direkt till höger från ytterdörren sett ligger det rymliga förrådet/extrarummet. Utrymmet utgör idag förvaring men har i snarlika hus gjorts om till sovrum eller kontor.

TVÄTTSTUGA
Bostadens tvättstuga är praktisk och rymlig. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter i form av hyllor och skåp.

BADRUM 1
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Här finns dusch med glasdörrar, WC, tvättställskommod, badrumsskåp med spegel samt handdukstork. Extra förvaringsmöjligheter i form av väggmonterad stringhylla ingår i köpet.

KÖK
Modernt och stilfullt renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns vitkaklade väggar, skåpsluckor i vitt, arbetsytor i mörk laminat samt en praktisk köksö som ger extra förvaring och arbetsyta. Köket är utrustat med spishäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl & frys i fullhöjd. Mellan kök och vardagsrum finns gott om utrymme för ett rejält köksbord för stora dukningar. Generöst tilltagna fönsterpartier mot baksidan skänker rikligt med ljus.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning mot köket ligger det luftiga och ljusa vardagsrummet med utgång till altanerna på både fram- och baksida. Rikligt med ljus skänks rummet från de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Här finns gott om plats för den stora soffan och passande tv-möblemang. Installerad braskamin skänker värme och ger en hög mys- och trivselfaktor. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.

UTEPLATS BAKSIDA
Rymlig baksida i strålande västerläge med solmöjlighet från lunchtid till sen eftermiddag och kväll. Från vardagsrummet finns två utgångar till trätrallen med plats för ett stort matbord, loungemöbler och grill. När solen blir för varm finns en kvalitativ, eldriven markis att tillgå. Nedanför trätrallen nås den rymliga gräsmattan som lämpar sig utmärkt för lek och spel under sommarhalvåret.

ÖVERVÅNING

ALLRUM / GÄSTRUM
Till höger från trappan sett nås ovanvåningens allrum med plats för en stor soffa, tv-möblemang, förvaringsmöbler och skrivbord. Rummet har en modern glasvägg i svart smide mot hallen/trappen vilket skänker rummet rikligt med ljus.

SOVRUM 1
Välplanerat sovrum med vita väggar med svarta prickar (går lätt att avlägsna) samt en lilamålad vägg längs rummet ena kortsida. På golvet ligger parkett och förvaring erbjuds i form av tre garderober. Fönster mot framsidan.

SOVRUM 2
Ljust sovrum med vita väggar och en fondvägg med i grått motiv samt parkettgolv. Fönster mot framsidan.

SOVRUM 3
Stort sovrum med fönster mot baksidan. Grå väggar, parkettgolv och gott om förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. Här finns badkar, tvättställskommod, badrumsskåp med spegel och WC.

Förening

Klöverhagen 12

Förening

Brf Klöverhagen

Allmänt om föreningen

Föreningen förvärvade fastigheten Vendelsö 3:1486 i Haninge kommun 2013. Byggnationen stod klar 2014 och den totala boytan uppgår till 3449kvm fördelat på 24 stycken 5-rums lägenheter.

UNDERHÅLL
En 10-årig plan om underhåll gjordes 2015.

VÄRME
Värmeförsörjningen sker med en frånluftsvärmepump som tar hand om värmen från frånluften och överför den till uppvärmnings- och varmvattensystemet. Vid de tillfällen då värmeåtervinningen inte räcker till finns en el-patron som kompletterar uppvärmningen. Hela bottenvåningen har vattenburen golvvärme och övervåningen värms genom lågtemperaturradiatorer med termostatventiler. Förrådet/extrarummet på bottenvåningen kompletteras med radiator.

VENTILATION
Mekanisk frånluft genom frånluftsvärmepump, utsug i WC/D, klädvård, bad, förråd och kök. Separat köksfläkt. Tilluften tas via don i yttervägg. Värmeåtervinning sker av husets frånluft undantaget luft från köksfläkt som går i separat imkanal.

TEKNISK FÖRVALTNING
Den tekniska förvaltningen sköts av Effekt Konsult & Fastighetsförvaltning AB

EKONOMI
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Berg & Larsson Ekonomisk Förvaltning AB.

TV & BREDBAND
Radhusen är anslutna till Telias nät. Multimediauttag finns i alla boningsrum (även förrådsrummet) och i bostadens IT-skåp kan du själv välja vilket uttag som ska betjänas med data, tele eller TV. Telia baspaket för digital-tv ingår i avgiften till bostadsföreningen. För den som önskar större kanalutbud kan detta beställas utav Telia. Bredband (data) och bredbandstelefoni beställs direkt hos Telia.

PARKERING
Radhusen är byggda för att medge plats till två-fyra bilar på respektive radhusinfart. Jordat utvändigt uttag finns i anslutning. Carport över en del av infarten erbjöds som tillval. I början av kvartersgatan finns dessutom sex parkeringsplatser för gäster eller egen uthyrning inom föreningen.

STORLEK OCH RUMSHÖJD
Samtliga radhus är ca 143-144 kvm stora. Rumshöjden är ca 2,5 m utom i klädvårdsrummet där taket är sänkt för att dölja installationer

SOPHANTERING
Varje radhus har sitt egna sopkärl på hjul för hantering av hushållssopor. Källsortering utför den boende själv i sin bostad, kärl för källsortering finns i diskbänkskåpet. För källsortering i övrigt hänvisas till kommunens återvinningsstationer.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Planritning
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering