Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Kommande bostad

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta

Klöverhagen 1

Antal rum 6 rum + Kök
Boarea 144 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1
Våning 0
Ekonomi Pris: 0 kr
Avgift: 5 950 kr/mån inkl V/A, grundutbud TV, p-plats och snöröjning
Andel i föreningen: 4,2%
Andel av årsavgift: 4,17%
Driftskostnad 16 875 kr/år
varav
El: 12 675 kr (12000 kWh)
VA: 1 500 kr
Renhållning: 2 700 kr
Beräknat antal pers: 4
Allmänt Stenlagd uteplats i entrén med härlig eftermiddags-/kvällssol. Stor trädäckad altan på baksidan med förmiddagssol som även sträcker sig runt huset mot gavelsidan och här finns även stor plan gräsmatta. På altanen på gavelsidan njuter du av kvällssolen!

Gott om plats finns för 3-4 bilar på asfalterad uppfart i entrén och i carport.

Möjlighet finns att sätta in braskamin.

Detta radhus har flera tillval såsom dimmer i hela huset, rostfria vitvaror, fondväggar i badrummet m.m.

Telia Bredband/TV 600kr per månad (100/100MBIT samt tv paket lagom)

OMRÅDET

Här bor du med rogivande natur utanför knuten och nära flera naturbad såsom Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan". Ett stenkast från
naturreservatet Tyresta med milsvida möjligheter till promenader i skog och mark. Samtidigt har du närhet till Stockholm city, Haninge centrum och Östersjökusten. Vendelsö Gård - bygdegård - ligger i närområdet.

Förskolor och skolor
På bara ett par minuters gångväg når du skolan Vendelsö Hage och nybyggd förskola intill samt ca 5 min bort når du förskola i Vendelsö allé. Flera andra kommunala förskolor och grundskolor finns också i närområdet och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.

Fritid
Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is. Tyresta Nationalpark med sina höga träd ligger inte långt bort och är ett äventyr för vuxna och barn. Likaså finns Östersjöns kust nära till hands.

Kommunikationer
Strax utanför området ca 5 min promenadväg går direktbussar som tar dig till Stockholm på 25 minuter. Buss till Gullmarsplan går nästan hela dygnet och även buss 840 till Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på ca 15 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en liten bit bort.

Service
Den kommersiella servicen är väl etablerad. Inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek. Vårdcentralen ligger ca 20 min promenad bort

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans radhus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med kompletterande el-patron
Energideklaration
Utfärdad den 17 juni 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 46 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Vendelsö 3:1486

Beskrivning

Klöverhagen 1

INSYNSSKYDDAD HÖRNTOMT I BÄSTA SOLLÄGE

STOR ALTAN RUNT HUSET

VÄLPLANERAT OCH HELA 4-5 SOVRUM

HALL
Välkomnande entréhall med läcker mönstrad tapet i ljusgrått och klinkergolv i entrédelen. Vidare in i hallen finns flera garderober och parkettgolv.

SOVRUM 1/ARBETSRUM
Direkt till vänster når du sovrum 1 med parkettgolv, vit tapet och flera garderober. Detta rum kan användas både som sovrum/arbetsrum eller varför inte som walk in closet?

TVÄTTSTUGA
Separat tvättstuga med våtrumsmatta och snygg mönstrad våtrumstapet. Tvättmaskin och torktumlare i Bosch (Klass A+). Här finns även garderob, frånluftsvärmepumpen (Nibe F750), gott om arbetsyta och flera skåp.

DUSCHRUM
Fräscht helkaklat duschrum med mörkt klinkergolv, vitt kakel och fondvägg med röd läcker mosaik. Duschhörna med vikväggar, tvättställ, badrumsskåp med infälld belysning, spothlights i taket samt WC.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket med diskret randig tapet och parkettgolv. Här finns gott om plats för både stor soffgrupp och tv-möbel samt stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp! Från vardagsrummet når du den stora altanen på baksidan med förmiddagssol. Altanen sträcker sig även runt huset och här njuter du helt insynsskyddat av kvällssolen!

KÖK
Härligt kök från Ballingslöv med skåpsluckor i snygg beige färg, gott om arbetsyta på köksön (platsbyggd av säljaren) och på mörk laminatbänkskiva med vitt kakel ovanför. Köket är utrustat med induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggnadsmicro och hel kyl/frys. Alla vitvaror är i rostfritt från Siemens. Matplats för ca 6-10 personer vid fönster mot baksidan. Den mysiga och insynsskyddade uteplatsen på baksidan nås även från köket.

ÖVRE PLAN:

ALLRUM/SOVRUM
Direkt till vänster ovanför trappan når du det stora allrummet som enkelt kan delas av och bli ett extra sovrum. Lattefärgad tapet och mönstrad fondvägg samt parkettgolv.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med fönster mot baksidan med ljus tapet och parkettgolv. Här finns även flera garderober.

BADRUM
Snyggt helkaklat badrum med mörkt klinkergolv, fondvägg i blå mosaik vid badkarsdelen och resterande väggar i vitt kakel. Badrummet är utrustat med tvättställskommod, badrumsskåp med infälld belysning, badkar, handdukstork, spothlights i taket och WC.

SOVRUM 3
Ljusblå tapetserade väggar och parkettgolv. Perfekt barnrum med fönster ut mot framsidan. Garderob.

SOVRUM 4
Ljusgrå tapetserade väggar och parkettgolv.

Förening

Klöverhagen 1

Förening

Brf Klöverhagen

Allmänt om föreningen

Föreningen förvärvade fastigheten Vendelsö 3:1486 i Haninge kommun 2013. Byggnationen stod klar 2014 och den totala boytan uppgår till 3449kvm fördelat på 24 stycken 5-rums lägenheter.

UNDERHÅLL
En 10-årig plan om underhåll gjordes 2015.

VÄRME
Värmeförsörjningen sker med en frånluftsvärmepump som tar hand om värmen från frånluften och överför den till uppvärmnings- och varmvattensystemet. Vid de tillfällen då värmeåtervinningen inte räcker till finns en el-patron som kompletterar uppvärmningen. Hela bottenvåningen har vattenburen golvvärme och övervåningen värms genom lågtemperaturradiatorer med termostatventiler. Förrådet/extrarummet på bottenvåningen kompletteras med radiator.

VENTILATION
Mekanisk frånluft genom frånluftsvärmepump, utsug i WC/D, klädvård, bad, förråd och kök. Separat köksfläkt. Tilluften tas via don i yttervägg. Värmeåtervinning sker av husets frånluft undantaget luft från köksfläkt som går i separat imkanal.

TEKNISK FÖRVALTNING
Den tekniska förvaltningen sköts av Effekt Konsult & Fastighetsförvaltning AB

EKONOMI
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Berg & Larsson Ekonomisk Förvaltning AB.

TV & BREDBAND
Radhusen är anslutna till Telias nät. Multimediauttag finns i alla boningsrum (även förrådsrummet) och i bostadens IT-skåp kan du själv välja vilket uttag som ska betjänas med data, tele eller TV. Telia baspaket för digital-tv ingår i avgiften till bostadsföreningen. För den som önskar större kanalutbud kan detta beställas utav Telia. Bredband (data) och bredbandstelefoni beställs direkt hos Telia.

PARKERING
Radhusen är byggda för att medge plats till två-fyra bilar på respektive radhusinfart. Jordat utvändigt uttag finns i anslutning. Carport över en del av infarten erbjöds som tillval. I början av kvartersgatan finns dessutom sex parkeringsplatser för gäster eller egen uthyrning inom föreningen.

STORLEK OCH RUMSHÖJD
Samtliga radhus är ca 144 kvm stora. Rumshöjden är ca 2,5 m utom i klädvårdsrummet där taket är sänkt för att dölja installationer

SOPHANTERING
Varje radhus har sitt egna sopkärl på hjul för hantering av hushållssopor. Källsortering utför den boende själv i sin bostad, kärl för källsortering kommer att finns i diskbänkskåpet. För källsortering i övrigt hänvisas till kommunens återvinningsstationer.

TEKNISK BESKRIVNING
Grundläggning Pålning eller grund på fast botten
Grundsystem Yttre grundbalk med inre hjärtbalkar. I utrymmet mellan balkarna sker fyllning med cellplastisolering. Ovanpå hela grunden läggs en radon- och fukttät bitumenbaserad duk. Konstruktionen är verifierad av SP Sveriges Tekniska forskningsinstitut
Uteplatser Tumlad betongsten samt gräsmatta på entrésida. Trätrall samt yta förberedd för gräsmatta på baksida.
Infart samt entrégång belagda med stenkross
Ytterväggar Träregelstomme
Fasadbeklädnad Liggande träpanel
Yttertak Betongtakpannor (tegelröd)
Fönster Trä/aluminium, 3-glas isolerrutor
Ytterdörr Säkerhetsdörr, med små ljusinsläpp, inbrottssäkra gångjärn och dörrbleck.
Låssystem Fabrikat Assa, med kraftig hakregel (samma nyckel öppnar fönsterdörrarna).
Husskiljande vägg Dubbel träregelstomme
Bjälklag Träbjälklag
Innerväggar Träregelstomme med spånskiva över hela konstruktionen samt ytterst gips
Kökssnickerier Fabrikat Ballingslöv, fullhöjd och takanslutning ingår
Vitvaror Fabrikat Siemens eller likvärdigt
Innerdörr Fabriksmålade dörrar och karmar
Foder och lister Trä, fabriksmålade vita
Fönsterbänkar Kalksten (Azu Verde)

Området

Planritning
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
3709 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering