Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Bellmansgatan 6

Antal rum 6 rum + kök
Boarea 136 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 56
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 990 000 kr utgångspris
Avgift: 7 672 kr/mån
Andel i föreningen: 0,4642%
Andel av årsavgift: 0,47778%
Reparationsfond: 408 kr
Tillträde enligt ök.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus, bostadsrätt
Byggnadsår 1966-67
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 25 april 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 152 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Löten 11:6

Beskrivning

Bellmansgatan 6

6 rok med uthyrningsdel! Välkommen till bostaden som går att anpassa efter familjens behov. På våning 3 av 3 med balkong mot den stora innergården bor ni i ett av områdets absoluta topplägen. Bostaden är i mycket gott skick och alla tre badrummen är nyrenoverade i samband med stamrenovering i föreningen. Idag används bostaden som en 4 rok + uthyrningsdel om 1 rok med kokvrå och egen ingång.
Vid entrén möter först en hall med garderober samt avhängningsutrymme. Till vänster från hallen ligger två av sovrummen och på höger sida från hallen nås två badrum. När ni passerat genom hallen nås ett matrum med möjlighet att duka upp långbord för många sittande gäster. Härifrån finns utgång till balkongen. Innanför matrummet har vi ett fint kök i vitt utförande och med vitvaror av god standard. Intill köket finns en tvättstuga. Till vänster från matrummet ansluter det stora vardagrummet genom en öppen planlösning mot matrummet. Gott om fönster ger ett vackert och behagligt ljusinsläpp. Med ingång från vardagsrummet ligger ytterligare ett rymligt sovrum. Uthyrningsdelen inrymmer hall,sovrum kök/kokvrå samt badrum med dusch. Bostadsrättsinnehavaren disponerar även ett förråd beläget i samma våningsplan som bostaden.

Här bor ni i en mycket populär förening i ett stadsnära läge i nedre bellman. Den stora innergården ger fina utrymmen att umgås på eller för barnen att leka.
I närområdet finns flera matbutiker och annan service bland annat vid Heidenstams torg. Här bor ni med bekvämt avstånd såväl till Gränby Centrum som till city. Goda kommunikationer med buss var 10:e minut till city, på cykel tar det 5-10 min. till city.

HALL

Välkomnande hall med utrymme för avhängnings av ytterkläder. Här finns två garderober för ytterligare förvaring. Vitmålade väggar, ekparkettgolv.

SOVRUM

SOVRUM 1: Till höger från hallen finner du det första sovrummet som är något mindre än övriga. Här finns en garderob. Vitmålade väggar, ekparkettgolv. SOVRUM 2: Lite längre fram i hallen till höger är det stora sovrummet med stor garderob beläget. Här finns två fönster och möjlighet för den familj som behöver fler antal sovrum att dela av till två. Vitmålade väggar samt en fondvägg med en mörk mönstertapet, ekparkettgolv. SOVRUM 3: Från vardagsrummet nås det tredje sovrummet. Rymligt och stort sovrum med ingång till separat klädkammare.

KÖK

Bra kök med gott om förvaringsmöjligheter som går i vitt utförande med vita skåpluckor. Svart kakel på vägg ovanför diskbänken. Diskbänk delvis i ek, delvis i rostfritt. Här finns vitvaror i komplett rostfritt utförande som spis, fläkt, kyl, frys, diskmaskin samt inbyggd micro. Matplatsen ligger i matrummet som ansluter såväl till köket som till vardagsrummet och den öppna planlösningen möjliggör att duka upp till långbord med många sittande gäster. Intill köket finns ingång till en liten tvättstuga med tvättmaskin. Här ges ytterligare förvaringsutrymmen genom skåp samt hyllor.

VARDAGSRUM

Ljust och stort vardagsrum med en härlig rymd samt vackert ljus genom att ljusinsläpp ges från tre olika väderstreck. Ljusa ytskikt på väggar samt en fondvägg med fototapet. Ekaparkettgolv.

BADRUM

BADRUM 1: Till vänster från hallen ligger det första badrummet som renoverades i samband med stambyte. Badrummet inrymmer dusch, wc, tvättställ samt väggskåp. Kaklade väggar med vitt kakel samt en fondvägg med svart kakel. Ljusgrå våtrumsmatta på golv. BADRUM 2: Även detta badrum nås med ingång till vänster från hallen. Detta är ett rymligt badrum med badkar, wc, tvättställ samt väggskåp. Helkaklade väggar i vitt kakel samt med en fondvägg i svart kakel. Ljusgrå våtrumsmatta på golv.

UTHYRNINGSDEL

Uthyrningdelen har en egen ingång från trapphuset. HALLEN ger möjlighet till avhängning av ytterkläder, här finns en KOKVRÅ med diskho samt kokplattor, inbyggd micro och skåpförvaring. Fint mosaikkakel på vägg ovanför diskbänk. RUMMET/SOVRUMMET inrymmer exempelvis säng samt studieplats/arbetshörna. BADRUMMET inrymmer wc, dusch, tvättställ samt väggskåp. Fint och modernt badrum som renoverats i samband med föreningens stamrenovering. Vitkaklade väggar samt en fondvägg med svart kakel, grå våtrumsmatta på golv.

BALKONG

Trevlig balkong i soligt läge med utsikt över den stora innergården. Balkongen nås från matrummet.

Förening

Bellmansgatan 6

Förening

HSB brf 51 Bellman

Tv och bredband

I avgiften ingår även TV med grundutbud, telefoni och bredband 100/10 genom ett gruppavtal med Comhem.

Parkering

Garage, 218 st : 600,-/mån
P-plats med motorvärmare, 11 st : 300,-/mån
P-platser utan el, 64 st : 200,-/mån

Övrigt

I föreningen finns sammanlagt 8 tvättstugor. Det finns även ett övernattningsrum, cykelförråd, gym, bastu samt en festlokal/pub

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering