Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Vanadisvägen 26 A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 73 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1001 / 00525-A001
Våning 0,5, hiss finns
Ekonomi Pris: 6 495 000 kr accepterat pris
Avgift: 2 782 kr/mån inkl. värme, VA & kabel-tv
Andel i föreningen: 2,97411%
Andel av årsavgift: 2,97772%
Driftskostnad 5 800 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning. Kostnaderna är en uppskattning.
Tillträde enligt överenskommelse
Allmänt Säljaren disponerar ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1914
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 13 november 2008
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Tor 2

Beskrivning

Vanadisvägen 26 A


- FANTASTISK TAKHÖJD 3,5 METER

- MODERNT KÖK OCH BADRUM

- STABIL BRF

- SEKELSKIFTE

- BRA KOMMUNIKATIONER

- NÄRA BÅDE PULS OCH LUGN


Unik 3:a optimalt belägen mellan pulsen kring Odenplan och den lugna och rofyllda Hagaparken. Här bor du bekvämt i en lägenhet som rymmer både karaktär och charm. Vardagsrummet var en gång i tiden husets festsal och erbjuder en imponerande takhöjd på 3,5 meter och fantastiska välvda fönsterpartier. Genomgående gott skick med ljusa trägolv, vita väggar och ett modernt kök och badrum. Stabil förening med god ekonomi.
Lägenheten är genomgående från den trivsamma innergården samt med högt läge och fri från insyn mot Upplandsgatan.

HALL
Bra avhängningsmöjligheter. Plats för garderobsvägg. Högt i tak, ljusa väggar och trägolv. Den inre hallen möbleras enkelt upp med skrivbord och nyttjas idag som arbetshörna.

VARDAGSRUM
Pampigt vardagsrum som erbjuder en fantastisk takhöjd om 3,5 meter. I början av 1900-talet användes detta rum som husets festsal. Här finns gott om plats för matgrupp, soff- samt tv-möblemang. Enastående fönster med djupa fönsternischer. Rejält parkettgolv samt ljusa väggar. Kök i öppen planlösning mot vardagsrum.

KÖK
Exklusivt kök från Alno och blandare från Tapwell. Öppen planlösning mot vardagsrum och plats för separat matbord. Utrustat med vitvaror från Bosch såsom ugn, induktionshäll, diskmaskin, fläkt, diskho och integrerad kyl/frys. Stilsäker kompositskiva i grått. Infälld belysning under köksskåp.

SOVRUM 1.
Stort och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt förvaring genom stor garderob. Ljust trägolv och ljusa väggar.

SOVRUM 2
Lugnt stort sovrum beläget mot gården. Ljusa trägolv och vita väggar.

BADRUM
Totalrenoverat badrum från 2012 i helkaklat utförande. Ljusa kaklade väggar, mörkt klinkergolv med golvvärme samt inrett med tvättmaskin, stor kommod, wc samt duschhörna med glasvägg.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare utanför badrummet.

OMRÅDET
I närområdet finns gott om restauranger, en välsorterad ICA-butik samt goda kommunikationer. Promenadavstånd till både pulsen kring Odenplan men också lugnet i Hagaparken. Kommunikation med såväl buss som t-bana är inom några minuters räckhåll och varför inte hoppa på en lånecykel precis runt hörnet och trampa in till city. Bara några meter bort byggs dessutom den nya citytunneln, en möjlighet att färdas långa sträckor på ett smidigt sätt, perfekt för den som pendlar. Ett boende och ett område att trivas i.

Förening

Vanadisvägen 26 A

Förening

Brf Tor 2

Allmänt om föreningen

Brf Tor 2 är en äkta bostadsrättsförening består av 42 lägenheter varav 39 upplåts med bostadsrätt och 3 med hyresrätt samt 1 lokal upplåten med hyresrätt. Föreningen ligger i hörnet Vanadisvägen - Upplandsgatan och har adresserna Vanadisvägen 26 A och B. Föreningen köpte fastigheten av AP Fastigheter år 2000. Föreningens hus uppfördes 1913-1914 och föreningen äger marken.

EKONOMI
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Fastighetsägarna. Avgifterna har sänkts med 10% år 2008, 10% år 2009 samt med 5% år 2012. Det finns inga planerade avgiftsändringar. 2016 amorterades 3,6 Mkr på lånen tack vare försäljning av en hyresrätt. Långfristiga skulder ligger på ca 6,8 Mkr vid utgången av 2016. För mer information om föreningens ekonomi vänligen se senaste årsredovisningen på MOHV.se

BYGGNADENS SKICK

2016 Burskpråken mot Upplandsgatan putsades om
2015 Stamspolning av samtliga stammar
2014 Taket målades och Noxydbehandlades
2013 Nyinstallation av elvärme i tak- och hängrännor
2013 Byte av samtliga tak- och hängrännor
2013 Fönster tätade och ommålade utvändigt och invändigt
2012 Renovering av tak i B-huset, delvis byte av plåttak
2011 Installation av fiberoptik fram till respektive lägenhet
2011 Spolning av samtliga stammar i hela fastigheten
2011 Byte av avloppstammar från källarnivå fram till servitut
2011 Renovering av 3 st hyreslägenheter
2009 Tvättstuga: I gott skick. 2 stycken nya torkskåp
2008 Trappuppgångarna i båda trapphusen renoverades
2007 Innergården rustades upp och anlades
2006 Fönster renoverades
1982 Byte av VA-stammar & Elstigar
1982 Ventilation renoverades
Fasad: är i gott skick, renoveras löpande.

PLANERADE RENOVERINGAR
Hissrenovering i A-huset under 2017. B-husets hiss planeras att renoveras under 2018.

KABEL-TV OCH INTERNET
Föreningen är ansluten till Com Hem som levererar både tv och internet. Ett grundutbud av kabel-tv ingår i månadsavgiften. Telias fibernät finns också framdraget till huset där man kan teckna både tv och internet via fiber. För utbud och priser se: www.comhem.se och www.telia.se

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga finns i källaren med hiss ända ner. Två tvättmaskiner, två torkskåp, torktumlare samt mangel.
Cykelförråd i källaren. Barnvagnsförråd nås från gården Cykelställ finns på gården. Trevlig innergård med utemöbler, grill och belysning.

PARKERING
Boendeparkering erbjuds i närområdet. Garage finns via externa aktörer i området.

ÖVRIGT
Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare. Delat ägande är OK.

HEMSIDA
För mer information se föreningens hemsida www.tor2.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

OMRÅDET/ VASASTAN GENERELLT Vasastan tillhör en av de populära stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan eller Rörstrandsgatan ett bra alternativ. Utmärkta kommunikationer med buss och T-bana. Ett stenkast bort finner du vackra Hagaparken som lockar picknickande soldyrkare på sommaren eller skridskoåkare på vintern. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar. VASASTAN/NORRA DELEN OMRÅDET Vasastan tillhör en av de populäraste stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan ett bra alternativ. I de närmaste kvarteren finns lummiga Eknehusparken, nyrenoverade Vanadisbadet, välsorterade livsmedelsbutiker samt populära skolor och förskolor. Utmärkta kommunikationer med buss och T-bana. Under 2017 kommer dessutom Citybanans uppgång "Vanadis" att finnas i kvarteren. Ett stenkast bort finner du vackra Hagaparken som lockar picknickande soldyrkare på sommaren eller skridskoåkare på vintern. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar.

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
867 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering