Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Torsgatan 82, 22 tr

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 57 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1:3203
Våning 22 av 33, hiss finns
Ekonomi Pris: 6 850 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 588 kr/mån inkl värme och VA
Allmänt Utöver avgiften tillkommer kostnad för hushållsel, hemförsäkring och bredband. Dessa kostnader är individuella och kan variera beroende på avtal och livsstil.

Byggnad

Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte

Beskrivning

Torsgatan 82, 22 tr

VÅNING 22

TERRASS I SÖDER

NORRA TORNENS HÖGST BELÄGNA TVÅA

60 METER ÖVER MARKEN

Har kan du bo 60 meter ovanför marken med terrass i söder. I Norra Tornen erbjuds här en av de högst belägna tvåorna i huset. En hänförande utsikt över hela Stockholms siluett med stora panoramafönster.

Lägenheten har målade väggar i vitt och ljuspigmenterade, mattlackade trägolv. Vidare är det vattenburen golvvärme i hela bostaden samt komfortvärme i badrum. Följande planlösning presenteras:

HALL
Trevlig hall med gott om plats för avhängning.

KÖK
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för stor matplats samt soffgrupp. Exklusivt kök från Poliform med släta luckor i grått och bänkskiva i ljus natursten. Full maskinell utrustning med vitvaror från Miele bestående av helintegrerad kylfrys och diskmaskin, varmluftsugn, samt induktionshäll med ovansittande fläkt. Köksblandaren och downlights i kopparfinish är speciellt framtagna för projektet. Utgång till terrass i söder som har räcken i glas samt nås via stora skjutdörrar.

SOVRUM
Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och fantastisk vy över hela Stockholm från sängen, tack vare sovrummets stora panoramafönster. God förvaring med garderober med släta luckor. Multimediauttag finns i sovrummet.

BADRUM
Exklustivt badrum i natursten, specialdesignad förvaringslösning och stämningsfull ljussättning. Tvättställ och vägghängd wc med dold cistern från Duravit. Tvättpelare och handdukstork.

NORRA TORNEN
Norra Tornen kommer att bli innerstadens högsta bostadshus. Föreningen kommer också att erbjuda exklusiva faciliteter som gym med relaxavdelning, biorum, festvåning, gästlägenhet och direktaccess till garage.

TILLTRÄDE
Lägenheten är under uppförande och inflyttning är preliminärt satt till November 2018.

Byggherren Oscar Properties har ett show room för Norra Tornen med en visningslägenhet som ger en god känsla över de bostäder som kommer att skapas. Adressen är Norra Stationsgatan 75 och har öppet tisdagar kl 16.00-19.00, torsdag kl 11.00-14.00 och söndag jämna veckor kl 13.30-15.00.

Förening

Torsgatan 82, 22 tr

Förening

Brf Innovationen

Övrigt

Om föreningen
Att bo i Norra Tornen kommer att ge livskvalité på en ny nivå. Några exempel på inbyggda faciliteter är biorum, ett gym och en relaxavdelning med bastu. Norra Tornen blir också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som kommer att bli den nya innerstadsdelen. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera .Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och nyöppnade SATS Torsplan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Föreningen har 182 lägenheter och 3 loklaer.

FÖRRÅD
Varje lägenhet kommer att ha ett tillhörande källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I fastigheten kommer det att finnas cykel- och barnvagnsrum.


TV OCH BREDBAND
Obligatorisk kostnad för TV, bredband och telefoni om 260 kr/månad tillkommer. Leverantör ej fastställd.

PARKERING
Det kommer att finns möjlighet att hyra garageplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
www.norratornen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering