Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Franzéngatan 80, vån 5

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 88 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0513-001
Våning 5 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 6 650 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 4 958 kr/mån inkl värme (obligatoriskt tillägg för kabel-tv och bredband om 200kr/mån)
Andel i föreningen: 0,43%
Driftskostnad 12 900 kr/år
varav
El: 4 500 kr
Försäkring: 3 600 kr
Övrigt: 4 800 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Posten övrigt avser bredband, kabel-tv och vatten som debiteras av föreningen. Kostnaden varierar beroende på vattenförbrukning.
Tillträde Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration
Utfärdad den 17 mars 2016
Energiklass: F
Energiprestanda: 95 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Jublet 1

Beskrivning

Franzéngatan 80, vån 5

Högt upp i huset med sjöutsikt och genomgående planlösning finner ni denna mycket tilltalande trea och möjliga fyra ett stenkast från Mälaren! Hela bostaden präglas av öppna sociala ytor med sjöutsikt, smakfullhet, härligt ljusinsläpp och påkostade tillval i form av utrustning och material. Belägen i stabil förening precis invid Hornsbergs Strand med stort utbud av restauranger, fik, affärer och härlig strandpromenad. Närhet till flertalet gym, ICA Maxi, förskolor och goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Varmt välkommen!

HALL: Redan i bostadens hall ser man Mälaren glittra på andra sidan gården. Från hallen överblickar man å ena sidan bostadens öppna och ljusa vardagsrum och kök samtidigt som man åt andra hållet ser bostadens sovrum och badrum. Hallen erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter i 6 garderober med överskåp. Golvet utgörs av ekparkett som löper genom bostadens samtliga rum samt målade väggar.

VARDAGSRUM: Stort härligt vardagsrum med stora fönsterpartier som blickar ut mot vattnet och föreningens gård. En svårslagen rymd tack vare den öppna planlösningen mot köket. Gott om plats för stora sittmöbler, bokhyllor och mediamöbler. Från vardagsrummet nås även bostadens härliga balkong.

BALKONG: Härifrån ser man Mälarens vatten och föreningens trevliga innergård. Avnjut middagen eller en kopp kaffe i kvällssolen och skåda vackra solnedgångar som färgar himlen under sommaren. Gott om plats finns för både balkongmöbler, grill och växter.

KÖK: Stort och luftigt kök som med den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger goda förutsättningar för stora middagsbjudningar och tillställningar. Gott om förvaring i över- och underskåp samt mycket bra bänkytor. Den stora köksön ger både goda arbetsytor och en trevlig social umgängesyta. Smakfulla bänkskivor i svart sten samt luckor och kakel i stilrent vitt. Matplatsen ger rum för stora sällskap med sittplatser för upp till 8 personer. Matplatsen kan med fördel även delas av till ett sovrum om så önskas. Utrustat med micro, ugn, spishäll, fläkt och avfallskvarn samt integrerad kyl, frys och diskmaskin.

BADRUM: Stort härligt badrum i stilren och tidlös design med mörk klinker och vitt kakel. Hög utrustningsnivå med dusch (eller plats för badkar om så önskas), tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt bänkyta och skåp, golvvärme, stort tvättställ och kommod, wc samt spegel med belysning.

SOVRUM 1: Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang såsom byrå, spjälsäng eller skrivbord. Förvaring i 4 garderober med överskåp.

SOVRUM 2: Mycket bra sovrum med plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang. Perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Egen balkong som erbjuder sol förmiddag och dagtid under större delen av året.

Vatten och el samt kostnad för kabel-tv och bredband debiteras av föreningen.

Vid ombyggnation av bostaden krävs alltid föreningens tillstånd och ev bygglov beroende på omfattning samt att ombyggnation sker fackmannamässigt. Presenterade alternativa planlösningar är endast förslag och ska inte ses som en garanti för att de går att genomföra. Hör med din mäklare eller direkt med föreningen vid frågor!

OMRÅDET
Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område beläget på västra Kungsholmen. Här finns närhet till natur, bad och båtliv. Längs vattnet löper fina promenadstråk och utmed strandpromenaden ligger flertalet trevliga uteserveringar och restauranger såsom Piren, Panic Supper, Primo Ciao Ciao, Texas Longhorn och Lilys Burger.

I närheten finns även Lindhagen Galleria med ICA Maxi, Systembolaget, apotek, blomsteraffär, gym och frisör m.m.

KOMMUNIKATION
Nära bostaden når man Stadshagens tunnelbana, blå linje. På gångavstånd finns även Kristinebergs tunnelbana, grön linje. I området finns dessutom goda kommunikationer med buss, nr 50 mot Fridhemsplan, Centralen och Universitetet. Nr 56 mellan Stadshagen och Stora Essingen, nr 59 till Norra Hammarbyhamnen samt nr 61 som går via Fredhäll och vidare till bl.a. Odenplan och Ruddammen. Från Hornsbergs Strand går även båt som tar dig till bland annat Solna, Alvik, Lilla Essingen, Klara Mälarstrand och Riddarholmen. På några minuter tar man sig ut på motorvägen i både söder- och norrgående riktning.

Förening

Franzéngatan 80, vån 5

Förening

Brf Jublet

Allmänt om föreningen

Brf Jublet består av 240 bostadsrätter samt 9 lokaler.
Följande adresser ingår i föreningen:
- Franzéngatan 72-82
- Hornsbergs Strand 83-89
- Lars Forssells Gata 26-34
- Lindhagensgatan 141-151

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I trappuppgången finns barnvagnsrum. Föreningen har även 2 st cykelförråd samt cykelställ på gården där det också finns bord och bänkar. Lekplats med gungor, studsmatta och sandlåda. Soprummet har sortering och insamling av mindre grovsopor, små-elektronik, ljuskällor och batterier. Gemensam tvättstuga finns ej.

GARAGE
Det finns 4 MC-platser och 126 bilplatser, varav 12 st är dubbelplatser, 5 el- och 5 handikapplatser. Garaget är beläget under huset, och nås enkelt via hissen eller trappuppgången.
Avgift för garageplats är ca 1 700 kr. För närvarande är det kö.

FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter som ingår i månadsavgiften.
Hemförsäkring tecknas av bostadsrättsinnehavarna för att täcka lösöre och dylikt som inte ingår i bostadsrättstillägget.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV levereras och bredband via Ownit på 100/100 Mbit/s. Tjänsterna är upphandlade av föreningen och den obligatoriska avgiften på 200 kr/månad debiteras tillsammans med månadsavgiften. Det går att uppgradera till 1000/1000 Mbps mot en avgift.

EL & VATTEN
Huset är ett lågenergihus med mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning. Varje lägenhet har en individuell mätare och varje bostadsrättsinnehavare betalar bara för den energi som faktiskt används. El och vatten är upphandlat av föreningen och faktureras utefter förbrukning i efterhand. Mer information återfinns vid Driftskostnader gällande nuvarande ägares förbrukning. Varje lägenhet har inloggningsuppgifter till ett avläsnings system som redovisar statistik för förbrukningen.

ÖVRIGT
Enligt föreningens stadgar debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Vidare debiteras köparen 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift. Delat ägarskap är tillåtet i föreningen. Juridisk person accepteras ej.

Vid ombyggnad krävs godkännande från styrelsen och att ombyggnationen, om den blir godkänd, utförs fackmannamässigt. Ventilationen ordnas enligt instruktioner som återfinns på föreningens hemsida, samt med injustering av luftflöden.

Ovanstående information är hämtad från föreningens hemsida: www.brfjublet.se 2017-11-09 samt från föreningens styrelse 2017-12-19. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
5526 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering