Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Evenemangsgatan 24, 9tr

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 73 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1807/053
Våning 9 av 21, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 195 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 4 623 kr/mån Värme, kallvatten, bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV (lagom) samt BR-tillägg.
Andel i föreningen: 0,87688%
Andel av årsavgift: 0,88%
Driftskostnad 9 600 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 6 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Hemförsäkring inkluderar olycksfallsförsäkring, hemförsäkring "Stor"
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Beskrivning

Evenemangsgatan 24, 9tr

Varmt välkomna till magnifik 3:a i Arenastaden. Hela bostaden går i ljusa toner med genomtänkta tillval och ändringar. Lägenheten har genomgående ljusa golv och ett stilrent kök med smakfulla tillval.

Snabbt tillträde möjligt!

Framför huset finns idag en grusplan till följd av byggnationen av Mall of Scandinavia. Denna mark kommer återställas och ingen byggnation kommer ske.

Hall
Entré med plats för hallmöbel och hatthylla för den som önskar. I hallen finns inbyggd garderob samt plats för fler. Via korridor nås övriga lägenheten.

Vardagsrum
Ljust och härligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Två fönster ut mot sjön ramar in utsikten perfekt! I vardagsrummet finns gott om plats för soffa, mediamöbel samt förvaringsmöbler. Från vardagsrummet nås balkongen.

Kök
Det öppna och stilrena köket skapar en social och öppen planlösning. Köket har högblanka luckor, en mörkare bänkskiva samt kakel som stänkskydd. Köket erbjuder gott om förvaring samt goda arbetsytor. I köket finns induktionshäll med fläkt i skåp, integrerad diskmaskin, nedsänkt diskho, inbyggd ugn och mikro i högskåp. Invid köket finns naturlig plats för matbord för ca 4-6 personer.

Balkong
Trivsam inglasad balkong om ca 5 kvm. Balkongen har utsikt mot Råstasjön och erbjuder fantastiska solnedgångar. På balkongen finns plats för rottingmöbler eller liknande.

Sovrum 1
Det större av sovrummen erbjuder gott om plats för dubbelsäng, sängmöbel samt plats för garderober.

Sovrum 2
I rummet finns det plats för säng och förvaringsmöbler. Perfekt barnrum, kontor eller som gästrum.

Badrum
Fräscht badrum med kakel och klinker. I badrummet finns kommod, spegelskåp, WC, dusch och badkar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanför samt handdukstork. Badrummet har golvvärme.

Förråd
Praktiskt förråd om ca 2 kvm.

Tillval
Kök: Omritat kök. Belysning under skåp, Spiskåpa med snickerilucka, Induktionshäll, inbyggnadsugn, Kyl/frys, Mikro, diskmaskin med front, kakel.
Badrum: Klinker på golv med fog, Tvättställ, bänkskiva, blandare, duschset med takdusch, gråtonad glasvägg,
Generellt: Skjutdörrar till garderob i hallen, golv Ask 3-stav White Pearl.

Förening

Evenemangsgatan 24, 9tr

Förening

Brf Säsongskortet

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Säsongskortet har adressen Evenemangsgatan 24 och är ett flerbostadshus innehållandes 143 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och två lokaler upplåtna med hyresrätt. PEAB sköter den ekonomiska förvaltningen.

BRF Säsongskortet har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg hos Folksam som gäller för alla lägenheter i föreningen. Det innebär att du inte behöver teckna något eget bostadsrättstillägg.

Varmvatten samt el debiteras efter förbrukning.

EKONOMI
Det finns i dagsläget (Feb 2018) inga planerade avgiftsändringar.
Överlåtelseavgiften debiteras säljaren.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Soprum, cykelrum, rullstols- och barnvagnsrum finns i markplan. Det finns också en gemensam tvättstuga i markplanet med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.

ÖVRIGT
Läs mer: http://www.brfsasongskortet.se/

Tv och bredband

Telia levererar både internet och TV. Kabel-TV ingår med ett grundutbud i avgiften. Fiber finns och ingår i avgiften 700/700Mbit/s. Varje bostadsrättsinnehavare ska besitta en digital tv-box och en router, dessa tillhör lägenheten.

Parkering

Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns ca 850 platser fördelat på tre plan. Om du vill hyra en garageplats kontakta Parkman på 08- 734 90 00 eller fyll i formulär på deras hemsida. Kostnaden för boende är ca 1873kr/mån (24/7) alt vardagar 16-09 + helg 936 kr/mån. Önskar man plats med laddmöjligheter kostar det 400 kr extra per månad. Boendeparkering finns på gatan.

Renoveringar - utförda och planerade

Då huset är från 2015 finns inga renoveringar planerade. Besiktning kommer att ske sommaren 2017.

Övrigt

I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Den nya stadsdelen är redan hem för nytänkande bostadslösningar, den svenska nationalarenan Friends Arena, ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends och Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia.

Stockholmsregionen växer i snabb takt och efterfrågan på bostäder är stor. Arenastaden innehåller trygga bostadslösningar som lever upp till så väl dagens som framtidens krav på moderna hem. För både boende och besökare finns all tänkbar service tillgänglig, som till exempel matbutiker och apotek. Ett stenkast från området finns Råstasjön och ytterligare en bit bort ligger Hagaparken, två av Stockholms vackraste naturområden, som möjliggör ett aktivt fritidsliv. Läs mer på Arenastaden.se.

Organisationsform / typ

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering