Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Kommande bostad

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta

Evenemangsgatan 18, 21 tr

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 122 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3001/143
Våning 21 av 21, hiss finns
Ekonomi Pris: 11 500 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 6 063 kr/mån inkl värme, kallvatten, bredband (700/700 Mbit/s) och kabel-TV (lagom)
Andel i föreningen: 1,46441%
Andel av årsavgift: 1,46%

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 2 februari 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Beskrivning

Evenemangsgatan 18, 21 tr

Unikt penthouse beläget på vån 21/21. Här uppe får du allt du önskar dig; Högt i tak, milsvid utsikt, praktisk planlösning, inga grannar och Solnas absolut bästa terrass, självklart med en rymlig jacuzzi. Om du av någon anledning inte vill spendera kvällens sista timmar på terrassen finns alltid den väl tilltagna balkongen i perfekt läge för att avnjuta solnedgången! Evenemangsgatan 18 är det första av fem höghus i det nya området invid nationalarenan Friends, Mall of Scandinavia och Råstasjön. I och med husets läge blir insynen minimal och ger oss ett exklusivt boende utöver det vanliga. Känslan av kvalitet genomsyrar hela lägenheten som med noggranna materialval och bra planlösning riktar sig till er som ställer höga krav. Området som präglas av skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia har utmärkta kommunikationer med Solna station precis runt hörnet och tunnelbanans gula linje som väntas vara färdigställd år 2022. Utöver de goda kommunikationerna finns här även ett rikt utbud av restauranger, shopping samt välsorterade matbutiker.

Varmt välkommen att kontakta ansvariga mäklare för mer information om försäljningen!

Från och med 1 januari 2018 kommer avgiften vara 6063 kr/månad.

VARDAGSRUM/KÖK
Fantastiskt vardagsrum med öppet kök, oslagbar utsikt och 3,65 m i tak. Vardagsrummet erbjuder goda sociala ytor med plats för soffmöblering, matsalsbord, mediamöbel med mera. Härifrån nås den stora och rymliga balkongen med fantastisk utsikt i väster. Vardagsrummet präglas av ordentligt ljusinsläpp från väl tilltagna fönsterpartier och med en braskamin från Spartherm som ger oss pricken över i. Exklusivt kök från Vedum med köksö som är fullutrustat med bland annat ugn med ångfunktion, kombiugn, frys med ismaskin, kyl med vatten och kolsyrepatron, diskmaskin, diskho. Köksön är utrustad med 90 cm bred induktionshäll samt fläkt från Thermex monterad i bänkskivan som hissas upp vid matlagning. Alla vitvaror är från Husqvarna och bänkskivorna i sten.

TERRASS
Ostörd terrass om ca 70 kvm med trall. På terrassen finns plats för matbord, soffmöbler samt jacuzzi från Artesian. Spabadet har plats för 7 personer inkl. liggdel.

SOVRUM 1
Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och sängmöbler. Rummet har en praktisk garderob med skjutdörr som rymmer ordentligt med förvaring.

SOVRUM 2/SOVRUM 3
Båda sovrummen har plats för säng och ytterligare förvaringsmöbler om så önskas.

KLK/SOVRUM
Praktiskt utrymme med öppna garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Om så önskas kan detta rum användas som extra sovrum.

BADRUM/WC
Praktiskt badrum med kakel & klinker samt komfortvärme. Badrummet är utrustat med WC, tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva, överskåp, kommod i valnöt från Vedum, badkar och handdukstork.

WC med kakel och klinker. Här finns dusch med glasvägg, WC, kommod i valnöt från Vedum samt spegelskåp.

HALL
Praktisk hall med klinkergolv och mycket goda förvaringsmöjligheter. I hallen finns garderob hela vägen upp till tak med skjutdörrar. Hallen har egen utgång till terrassen.

Förening

Evenemangsgatan 18, 21 tr

Förening

Brf Fribiljetten

Allmänt om föreningen

Brf Fribiljetten är en äkta förening som bildades 2011. Föreningen äger fastigheten Solna Nationalarenan 4 som är bebyggd med ett flerbostadshus med 143st lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler upplåtna med hyresrätt. BoNea sköter den ekonomiska förvaltningen.

EKONOMI
Från och med 2018-01-01 kommer avgiften sänkas med 15%! (2017-11-28). December 2017 kommer vara avgiftsfritt! Föreningen arbetar aktivt med att se över de olika avtal som föreningen har för att förbättra den långsiktiga ekonomin.

Varmvatten
Styrelsen har beslutat att från och med årsskiftet införa faktisk debitering av varmvattenförbrukning i varje lägenhet. Detta genomförs för att var och en skall få stå för sin egen varmvattenkostnad. Du som lägenhetsinnehavare kommer alltså själv kunna påverka din varmvattenkostnad. Kostnad 49 kr/ m3.

Detta innebär att avgiften kommer att sänkas för alla lägenheter och varmvattenkostnaden kommer som en separat post kvartalsvis i efterskott, på samma sätt som elförbrukningen

EL
El debiteras efter den faktiska förbrukningen och kommer som separat post på månadsavgiften. Kostnad 1,2 kr/kwh.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I huset finns garage, cykel- och barnvagnsrum samt övernattningsrum. Nya priser gäller för övernattningslägenheten från och med den 1 maj 2017. Avgiften är 300kr fredag- och lördagnatt. Övriga dagar 200kr/natt.
Det finns en gemensam tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Föreningen har en trevlig innergård med planteringar och lekplats.

ÖVRIGT
En övernattningslägenhet finns tillgänglig för gäster till medlemmar i Brf Fribiljetten. Perfekt när du får besök och sovplatserna i din egen lägenhet inte räcker till. I lägenheten finns dusch, toalett och ett litet pentry. Lägenheten är möblerad. Porslin, täcke och kuddar finns, men lakan, örngott och handduk behöver du ta med dig själv. Läs mer: http://www.fribiljetten.com/

Tv och bredband

Telia levererar både internet och TV. Bredband (700/700Mbit/s) och Kabel-TV (lagom) ingår i avgiften. Varje bostadsrättsinnehavare ska besitta 2 stycken digitala tv-boxar. Digitalboxarna tillhör lägenheten.

Parkering

Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns över 800 platser fördelat på tre plan. Om Du vill hyra en garageplats kontakta Lilian Forsling på tel. 08-506 833 05 alternativt mejla till lilian.forsling@parkman.nu. Kostnaden är ca 1850kr/mån. Boendeparkering finns på gatan.

Renoveringar - utförda och planerade

Nybyggt hus från 2014. 2-års besiktning genomförd.

Övrigt

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
5621 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering