Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Charlottenburgsvägen 34, 1,5tr

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 80 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 40005-002
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 4 795 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 4 418 kr/mån Inkl värme, VA
Andel i föreningen: 13,14476%
Driftskostnad 7 416 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 1 416 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1910
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 1 december 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 166 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Framnäs 19

Beskrivning

Charlottenburgsvägen 34, 1,5tr

- Sekelskifte
- Generösa ytor
- Stort badrum
- Vardagsrum med 3 fönster i fil
- Hörnläge
- Balkong med utsikt mot grönska

Anno 1910! Varmt välkomna till denna spatiösa sekelskiftes-3:a utöver det vanliga. Bostaden är belägen med hörnläge i huset och erbjuder vackra sekelskiftesdetaljer från byggåret i kombination med en modern standard. Här finns ett stort badrum med goda tvättmöjligheter, fräscht HTH-kök med utrymme för matplats åt det stora sällskapet 2st stora sovrum samt en härlig balkong med eftermiddagssol och utsikt mot grönska. Vidare kan erbjudas ett rymligt vardagsrum med 3st vackra, spröjsade fönster i fil samt genomgående toppfräscha ytskikt. Bostaden har ett lugnt men ändå centralt läge med närhet restauranger, grönområden samt gångavstånd till Arenastaden med Mall of Scandinavia och Solna C med T-bana, bussar, tvärbana och butiker. Att boende som måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

HALL
Öppen och luftig hall med gott om utrymme för hallmöblemang och avhängning i dubbelgarderob. Redan innanför säkerhetsdörren möts vi av en toppfräsch atmosfär i form av ett slitstarkt klinkergolv i grått och målade väggar i vit nyans.

BADRUM
Stort, badrum med modern standard och goda tvättmöjligheter. Badrummet är utrustat med dusch, tvättpelare, wc, badrumsskåp, tvättställ med kommod samt spegel, inredningen består av grått klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar. Belysning från infällda spotlights i tak.

SOVRUM 1
Sovrum med utrymme för allt som kan önskas. Här finns plats för dubbelsäng, förvaring i garderob med skjutdörrar samt arbetsplats om så önskas. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

KÖK
Stilrent HTH-kök med gott om arbetsyta samt generös förvaring i många skåp, invid fönster finns utrymme för matplats åt det stora sällskapet. Det vita luckorna går väl ihop med ljust kakel ovan bänkskiva i mörkt träslag, maskinparken består av kyl/frys, köksfläkt, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro i rostfritt, integrerad diskmaskin samt glaskeramikhäll. På golvet ligger en vacker ekparkett och väggarna är vitmålade, stämningsfull belysning från infällda spotlights i tak.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum som flödar i ljus tack vare fönsterpartier i fil. Här finns utrymme för stor sällskapsdel. Vacker ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

SOVRUM 2
Sovrum som kan disponeras på flera olika sätt, antingen som barnrum, arbetsrum eller matsal. Från detta rum nås bostadens balkong och i ena hörnet finns även en vacker detalj från byggåret i form av en öppen spis (fungerar ej). Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

BALKONG
Härlig balkong i lugnt läge med eftermiddagssol och utsikt över grönska. Här finns utrymme för balkongmöblemang och på golvet ligger en trätrall.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett källarförråd.

Förening

Charlottenburgsvägen 34, 1,5tr

Förening

Brf Charken

Allmänt om föreningen

Brf Charken är en äkta förening med byggår 1910 som ombildades 2007. Föreningen består av ett hus med en port med 9 st bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en toppenfin relaxavdelning med en mycket fin bastu och två fina duschar. I anslutning till relaxavdelningen finns även en WC. Källaren rymmer även ett gemensamt förråd samt även ett cykelförråd och gemensam förvaring i en s.k vinkällare. Det finns ett externt soprum samt barnvagnsförråd.

I dagsläget (2018-01-17) finns inga beslutade avgiftsändringar.

NÄROMRÅDET
På Charlottenburgsvägen bor du ett stenkast från Solna centrum med bl.a. bibliotek, systembolag, frisör, restauranger och flera livsmedelsbutiker med generösa öppettider. Här finns också goda kommunikationsmöjligheter i form av bussar, tvärbana och tunnelbanan som tar dig in till T-centralen på bara 10 minuter. Du har även gångavstånd till Mall of Scandinavia, Skandinaviens största centrum med restauranger, kaféer och nöjen precis intill Friends Arena. Filmstaden Råsunda är belägen i G:a Filmstaden och är en mycket vacker biograf med bevarade byggnader från tidigt 1900-tal. Området bjuder även på flera restauranger. För den som tycker om att promenera finns även promenadstråk runt Råstasjön och Lötsjön i närheten.

Tv och bredband

Levereras av Comhem, avtal tecknas separat.

Parkering

PARKERING
Till huset finns 6 st parkeringsplatser för en kostnad om 300kr/mån, för nuvarande är det ingen kö. I övrigt gäller boendeparkering som kostar 300 kr/mån.

Renoveringar - utförda och planerade

2007 - Totalrenovering av huset, inkl stambyte
2014 - Byggdes 3 balkonger
2015 - Installerades fjärrvärmepump
2015/16 - Två stycken takterrasser byggdes om pga felbyggnation
2017 - OVK besiktning

I dagsläget (2018-01-17) finns inga beslutade större renoveringar.

Övrigt

Överlåtelseavgiften 2,5 % och pantsättningsavgiften 1 % av basbeloppet som gäller vid tidpunkten för medlemskap respektive tidpunkten för underrättelse om pantsättning.

Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Medlemskapsansökan skickas till föreningens förvaltare.
Storholmen förvaltning AB

Organisationsform / typ

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering