Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Vassviksvägen 6-8

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 132 kvm
varav 118 boarea + 14 övr area

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1
Våning 0
Ekonomi Pris: 5 890 000 kr Fast pris
Avgift: 4 998 kr/mån inkl sophämtning och parkering
Andel i föreningen: 10,631%
Driftskostnad 18 120 kr/år
varav
El: 14 400 kr
VA: 3 720 kr
Kommentar Kostnad för el inkluderar uppvärmning, varmvatten och hushållsel. Husen är nyproducerade vilket innebär att kostnaden endast är schablon.

Byggnad

Byggnadstyp Parhus i två plan plus källare
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Luftvärmepump, Nibe 730, vattenburen golvvärme
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Beskrivning

Vassviksvägen 6-8

Nyproducerade parhus i bostadsrättsform med idylliskt läge i populära Kummelnäs, härlig naturtomt på lugn återvändsgata med utsikt mot Sågsjön. Välplanerade parhus i två plan plus källare med 118 kvadratmeter boyta och 14 kvadratmeter biyta. Stora härliga balkonger med sjöutsikt och dubbla uteplatser, perfekt för barnfamiljen! Högt och trevligt läge i lugnt villaområde med angränsande kommunal parkmark i sydöst och badrocksavstånd till populära Sågsjöns badplats med bland annat bastuflotte. Lekplats, skola och busskommunikationer inom promenadavstånd.

Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning, gott om plats för stort matbord och soffgrupp. Toalett med dusch och plats för avhängning i hall. Övre plan med tre sovrum och stort badrum med dubbelkommod och bubbelbadkar. Nedre plan med stort allrum som kan delas av till två sovrum. Toalett med dusch och bastu samt separat tvättstuga med gott om arbetsutrymme. Genomgående 1-stavsparkett på entré- och övre plan samt klinkergolv på nedre plan, vitmålade väggar och helkaklade badrum. Stor härlig balkong med glasräcke som nås från vardagsrum på entréplan. Två uteplatser, en stor vid husets entré och en mindre utanför allrummet på nedre plan. En parkeringsplats som tillhör bostaden samt generöst med gästplatser. Härligt naturtomt med kuperad terräng i insynsskyddat läge.

Totalt 12 bostäder varav 6 bostäder säljs i etapp 1 med säljstart under februari. Preliminär inflyttning under sommaren 2018.

Förening

Vassviksvägen 6-8

Förening

Brf Vassviksvägen

Allmänt om föreningen

Förening med totalt 12 lägenheter med adress Vassviksvägen 6-8 och Åkervägen 17-19. Föreningens totala bostadsyta uppgår till 980 kvm plus 213 kvm övrig yta. Föreningens mark består av fyra fastigheter med en total areal på 4 930 kvadratmeter.

EKONOMI
Föreningen beräknas att ha en belåning på cirka 9 975 kr/kvm, kalkylräntan är beräknad till 3 % i ekonomisk plan.

PARKERING
Till varje lägenhet kommer det att ingå en parkeringsplats utomhus. Det planeras för 4-8 gästplatser.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Förberett med tomrör för fiber i huset med nätverksuttag i lägenheterna.

FÖRRÅD
Till vill varje lägenhet finns ett kallförråd i separat byggnad. Till parhusen är förråden 5,5 kvadratmeter och till Attefallshusen 2,5 kvadratmeter.

Området

Kummelnäs är en barnvänlig och lugn villaidyll med blandad bebyggelse. Naturskön miljö nära hav och sjö med promenadstigar och mysiga badplatser inom nära avstånd. Småbåtshamn finns i Lövbergaviken, där man även kan bada från klipporna. En ångbåtsbrygga med möjlighet att förtöja båten under ett dygn finns vid Kummelnäsvikens inre brygga. Dessutom är det inte långt till Velamsunds naturreservat med bl a spår för skidåkning, vandring och motion. I Velamsund finns även ridhus och restaurang Långa raden.

Kommunikation

Orminge Centrum med pendelparkering och stort serviceutbud nås inom 7-8 minuter och City nås inom 20 minuter med bil. Med motorvägsbussar nås Slussen eller Cityterminalen inom 25 min. Från Kummelnäs går buss 448 direkt från hållplatsen Rotkärret till Slussen på ca 30 min. Även buss 421 trafikerar hållplatsen tätt, men här byter man buss vid Orminge centrum. Det finns utmärkta cykelbanor direkt utanför fastigheten och hela vägen in till stan. Från Kummelnäs/Vikingshill och Hasseludden kan man sjövägen nå Stockholms City från närbelägen Ångbåtsbrygga, lika så nås vackra skärgårdshamnar som Vaxholm, Grinda och Sandhamn med Waxholmsbåt eller privat båt.

Övrigt

I området finns populära Backeboskolan är en friskola med förskola och årskurs 1-6. Myrsjöskolan (förskola och årskurs 1-9) och Sågtorpsskolan (förskola och årskurs 1-6) finns 2-3 km söder om Kummelnäs. Det finns ett kommunalt dagis vid Kummelnäs vändhållplats. Kummelnäs förskola och föräldrakooperativet Regnbågen (dagis) ligger vid Kummlenäsviken. I Kummelnäs kapell finns en öppen förskola.

Planritning
Planritning
Planritning
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering