Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Garverigränd 7

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 83 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 303
Våning 3 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 495 000 kr utgångspris
Avgift: 4 654 kr/mån Inkl värme, va, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 1,719%
Andel av årsavgift: 1,71%
Tillträde Efter överenskommelse
Allmänt
FÖRRÅD
Lägenheten har ett tillhörande förråd beläget i källarplanet.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte

Beskrivning

Garverigränd 7

Unikt drömboende i gammal industrifabrik, ombyggd av Oscar Properties 2013. Påkostad lägenhet med stilren industriell interiör. 4,2 meter i takhöjd och genomtänkt inredd med smakfulla detaljer som specialbyggt kök från Kvänum, oljat ekgolv och platsbyggd klädkammare. Flera lägenheter i huset med motsvarande takhöjd har installerat loft för att utöka golvytan och skapa ytterligare rum.

Välkommen till denna exklusiva lägenhet med New York-känsla, stora fönsterpartier, valvtak och öppen planlösning. Fastigheten ligger i populära Järla sjö med badrocksavstånd till Järlasjön för morgondoppet om somrarna, flera badbryggor finns i närheten.

Med närheten till Stockholms innerstad och puls samt naturnära och rofyllt läge intill Järlasjön, erbjuds här det bästa av två världar. Endast 10 minuters promenad till Sickla köpkvarter, med ett utbud av restauranger, café, bio och affärer. Bra kommunikationer med både bussar och Saltsjöbanan tar dig enkelt till Södermalm och Slussen på ca 10 minuter.

Med ett härligt ljus i lägenheten bor man rofyllt mot lugn innergård. Längs Järlasjöns strand kan man ta sig runt längs strandpromenaden bort mot Sicklasjön och ut mot Nackareservatet. Sommartid finns tillgång till flertalet badbryggor i området för ett dopp i sjön och under vintertid finns det skidspår och skridskobana!

Gamla Läderfabriken pryder Järla Sjö med sin charmiga tegelbyggnad. Här blandas nyare bebyggelse med äldre industsribyggnader. Läderfabriken från slutet av 1800-talet är en gammal fabriksbyggnad som under 2013 genomgick en invändig förvandling och består idag av 56 st lägenheter. Byggnaden fick under 2014 "Nacka stadsbyggnadsutmärkelse".

Ett unikt och påkostat sekelskiftesboende med industrikänsla och genomgående hög standard. En lägenhet med stilren interiör och exklusiva material. Allt byggt 2013 av Oscar Properties! Genomtänkt inrett med detaljsinne och smakfulla färger. All tänkbar utrustning och inredning för att leva ett problemfritt & bekvämt liv, bara att flytta in! Bekvämlighetsboende med garage och förråd i huset. Föreningen har även gemensamt biorum, gym med anslutande lekrum samt ett hundspa!

Lägenheten är bra planerad med en takhöjd som får lägenheten att kännas rymlig och exklusiv. Stora härliga fönsterpartier. Här välkomnas du av en stor hall med gott om förvaring i garderober och plats för tillhörande möblering. Vidare in i lägenheten är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med integrerade vitvaror från Siemens och det finns gott om plats för stort matbord för middagar med det stora sällskapet. Här finns även en specialbyggd köksö på hjul samt stege och reling till överskåp, allt byggt av Kvänum. Sovrummen har även de en takhöjd på 4,2 m och stora fönster. Badrummet är modernt och snyggt med golvvärme, infällda spotlights och stor spegel. Intill sovrummet finns även platsbyggd klädkammare med inredning från Kvänum samt tvättmaskin och torktumlare. Klädkammaren tillsammans med ett flertal garderober ger goda förvaringsmöjligheter i lägenheten.

Förening

Garverigränd 7

Förening

Brf Läderfabriken

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Föreningen är en äkta förening och består av 56 lägenheter som Oscar properties uppfört under 2013. Från 19 kvadratmeter med loft till 146 kvadratmeter stor penthouselägenheter med terrasser och utsikt över vattnet.
Föreningen äger marken.

PARKERING
Boendeparkering i området kostar 400 kr/månad.
Föreningen har även två garage, belägna i samma fastighet, hyra för garage är 1000 kr/månad.
Även samfälligheten i Järla Sjö förvaltar flera garage i området där en plats kostar 850 kr/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Huset har flera aktivitets- och serviceytor; Gym, biorum, lekrum för barn samt ett hund-spa. Även cykelförråd.

KABEL-TV & BREDBAND
IPTV från Canal Digital ingår i avgiften. Varje lägenhet har en box.
Bredband (fiber) från Ownit ingår i avgiften.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar.
Köparen betalar överlåtelseavgift på 1100 kr.

Organisationsform / typ

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering