Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Finnboda Parkväg 20D

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 103,5 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 40
Våning 4 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 750 000 kr utgångspris
Avgift: 5 509 kr/mån Inkl värme, va, kabel-tv, bredband & IP-telefoni
Andel i föreningen: 1,65%
Tillträde Efter överenskommelse
Allmänt
FÖRRÅD
Tillhörande förråd finns beläget i källaren.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 30 januari 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Sicklaön 37:64

Beskrivning

Finnboda Parkväg 20D

Terrasslägenhet i ett utav Finnbodas bästa lägen. Här bor man högst upp med 23 kvm terrass i rakt västerläge med massor av sol. Här ligger bekväm trätrall och terrassen är även utrustad med elektrisk markis. Etage med ett badrum på vardera plan. Social planlösning i kök/vardagsrum med öppna delar och plats för större matbord. Genomgående stora fönster, klinkergolv, ekparkett och ljusa väggar. Här kan man avnjuta solen hela dagen och in på kvällstimmarna samt se de stora fartygen passera Saltsjön. Interiören är sober med välplanerade rum, moderna materialval och ljusa färger. Förråd finns lättillgängligt i källarplanet. All tänkbar utrustning och inredning för ett behagligt boende, bara att flytta in!

Med Finnbodas perfekta läge så förenas det bästa av två världar, natur och hav med närheten till City. Finnboda ligger mitt emellan söder och nya populära och expansiva Kvarnholmen. Längs strandpromenaden mot Danvikstull kan man ta sig in mot stan och samtidigt blicka ut över Saltsjön och Djurgården. I denna förening har man satsat på modernt och komfortabelt boende med ett av Nackas bättre lägen, med närhet till stan och med naturen intill sig. Husen byggdes av HSB och stod färdiga 2009. Ett riktigt bekvämlighetsboende med garage under huset och stort förråd. Föreningen har mycket god ekonomi och låg belåning.

HALL
Stor och rymlig hall med praktiskt klinkergolv. Här finns gott om förvaring bakom skjutdörrsgarderober.

KÖK
Vitt kök från Vedum som går vinkel. Gott om förvarings- och arbetsytor. Maskinellt utrustat i rostfritt med maskiner från Siemens som byttes ut år 2013 (fullstor kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn & mikro i högskåp). Här finns även en köksö som delar av köket mot vardagsrum och matplats.

VARDAGSRUM
Ljusfyllt vardagsrum med stora fönster och sällskapsytor. Öppen planlösning mot köket och plats för större matbord. Ifrån vardagsrummet nås terrassen. Här kan man avnjuta solen från lunch till kväll.

SOVRUM
Nedre planet disponerar två st stora sovrum (ca 13 kvm vardera) som ligger intill varandra.

ETAGE
Övre planet består av en ateljé på 25 kvm som disponeras efter behov. Här finns ett inbyggt solskydd.

TERRASS
Lägenhetens pärla ligger i ett högt västerläge med sol från tidig lunch till sen kväll. Här finns de gott om plats för soffgrupp, matbord och grillhörna.Terrassen är utrustad med ett bekvämt trägolv och en motorstyrd markis.

BADRUM
Ett badrum på vardera plan. De stora badrummet ligger på nedre planet och är helkaklat med dusch, wc, tvättställ och handdukstork. Här ligger klinkergolv i grått med golvvärme. Praktisk arbetsbänk med väggskåp över tvättmaskinen (ny 2017) och torktumlaren.
Badrummet på övre plan är helkaklat och utrustat med dusch och wc.

Förening

Finnboda Parkväg 20D

Förening

HSB:s Brf Finnboda Allé

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Föreningen består av 83 lägenheter fördelat på två hus, Finnboda Parkväg 20-22. Husen byggdes av HSB och stod klara 2009. Föreningen äger marken och är en sk äkta bostadsrättsförening. Såväl den ekonomiska som den tekniska förvaltningen sköts av Nordstaden AB. För mer info gå in på föreningens hemsida www.finnbodaalle.se/

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Övernattningslägenhet och lokal finns att hyra i föreningen.
Cykelrum belägna i källarplan. Det finns rullstols- och barnvagnsrum samt styrelserum. I föreningen finns två soprum.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-tv levereras av Comhem och basutbudet ingår i avgiften. Bredbandsbolaget levererar bredband och även detta ingår i avgiften (250/100 mbit).

PARKERING
Garageplatser i samma hus kostar 900 kr/mån (hiss i samma hus). Föreningen har även ett antal uteplatser som kostar 500 kr/mån.

ÖVRIGT
Föreningen har en gemensam upphandling av el. Detta betyder att man själv inte tecknar något el-abonnemang.
Föreningen har tagit beslut om att rusta upp grönytorna utanför entréerna. Upphandling påbörjas under 2018 och arbetet beräknas starta under 2019.

EKONOMI
Föreningen har en lägre belåningsgrad än snittet för området vilket resulterat i att man kunnat hålla avgifterna på en låg nivå sen inflyttning. Inga avgiftsförändringar planerade för 2018. Belångingsgraden ligger på ca 4000 kr/kvm.

Organisationsform / typ

Området

I Finnboda finns Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information.

Närservice

I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. Alldeles intill butiken finns restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Bredvidn finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls & Träning en anläggning alldeles intill restaurangen. Sickla Köpkvarter nås via promenadvägen längs Svindersvik eller bil. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotel Marina.

Kommunikation

Buss med 402:an når Slussen på ca 10 minuter. Denna går även vidare ut till Nacka Forum. 53:an går via Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser vid Nybrokajen (ca 20 min) respektive Lidingö/Frihamnen.

Planritning
Planritning
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering