Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Fabrikörvägen 4-8, 6 tr

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 75 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform
Lgh.refnr
Våning 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 395 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 504 kr/mån inkl värme, VA
Tillträde Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Nacka Sicklaön 369:32

Beskrivning

Fabrikörvägen 4-8, 6 tr

Välkommen att flytta in till denna fantastiska tvåa i toppskick! Här är du först med att flytta in till en magisk nyproducerad lägenhet med stora panoramafönster och utsikt mot vattnet. Hela fastigheten totalrenoveras av Oscars Properties efter visionen att skapa ett boende där upplevelsen av ute och inne smälter samman. Den tidigare kontorsfastigheten blir ett modernt stilfullt hus med karaktär som sticker ut och som tilltalar de flesta. Välplanerad bostad med balkong med utsikt mot Stockholms inlopp, gamla stan och Djurgården. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Snickerikök med lackade luckor i grå kulör med grepplist. Bänkskivorna går i ljus natursten och ho i rostfritt stål. Hall med goda avhängningsmöjligheter med badrum i direkt anslutning. Från vardagsrum nås balkong samt sovrum med walk-in-closet. Genomgående parkettgolv i ljuspigmenterad ek på trälamell i samtliga rum samt väggar i vit kulör.

Naturen på tröskeln och ett stenkast från stan oavsett om du tar bilvägen (ca 10 min) eller sjövägen (ca 20 min) med färjan som lägger till precis nedanför huset och gör stopp på såväl Djurgården som vid Nybrokajen. År 2025 kommer tunnelbanan till Nacka och du når city (Kungsträdgården) på endast ett par minuter.


Här bor du med det lilla extra; No.4 har två separata gästlägenheter som underlättar möjligheten för familj och vänner att hälsa på. En lösning som uppskattas av såväl de boende som av deras nära och kära. No.4 har dessutom ett eget biorum för de tillfällen man vill samlas framför en film i större sällskap. I huset finns också ett mekrum för allt sådant som kan vara skönt att göra utanför hemmet. No.4 har också tillgång till ett för området gemensamt garage som man når via husets egna hissar. No.4 är utrustat med ett leveransrum med kylskåp så du slipper att planera din dag kring när exempelvis matvarorna levereras hem. Små detaljer som gör en stor skillnad i det dagliga livet. Utanför porten möts du av stort utbud av all tänkbar service och goda kommunikationer samt närhet till Nacka Forum, motionsspår, skogar och Stockholms inlopp.

KÖK - För projektet unikt framtaget snickerikök med lackade luckor i grå kulör med grepplist. Bänkskivor i ljus natursten, med underlimmad ho i rostfritt stål. Stor kökskåpa i rostfritt stål med avhägningstång. Bostäder med köksö får pendlad fläkt, kolfilter i samtliga fläktar. Rymliga högskåp lackade i ljusgrå kulör med beslag i rostfritt utförande. Invändiga lådor, rullbackar och utdragsvagnar är tillverkade i fanerad ek. Blandare från Dornbracht. Vitvaror från Siemens: Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin. Varmluftsugn och induktionshäll från Siemens. Förberett för mikrovågsugn med eluttag i högskåp. I tak ovanför kök monteras utanpåliggande vita keramiksocklar.

SOVRUM - Eluttag för egen lampa i tak. Multimediauttag i samtliga sovrum och walk-in closet i anslutning, Kan med fördel användas som kontor eller barnkammare.

BADRUM - Elburen komfortgolvvärme. Dold rördragning. Golv i mörk granitkeramik. Synliga väggar i natursten. Stor infälld spegel med ram i krom. Specialritad öppen förvaring i vitpigmenterad ek Draperier i ljusgrå kulör döljer tvättpelare och förvaring (omfattning individuella säljplaner).I vissa lägenheter ersätts tvättpelare med kombitvättmaskin. Tvättställ från Duravit modell ”2nd floor” med tillhörande tvättpelarfot. Vägghängda WC-stolar med dold cistern från Duravit, modell ”darling new”. Duschplats med glasvägg i klarglas. Tvättställs-, badkars- och duschblandare i kromat utförande från Dornbracht. Elburen handduksstork i huvudbadrummet. Golvbrunn med ram och infälld stenplatta lika golv. Infällda downlights i tak, specialdesignade väggarmaturer i polerat stål från Rubn lighting.

HALL - Klädstång i hall. Förråd, garderober med push open funktion och skjutdörrar med integrerade handtag. Samtliga snickerier i grå kulör lika kök. I taket monteras utanpåliggande vita keramiksocklar.

BALKONG -Balkong med ett mörkt smidesräcke och oslagbar utsikt mot vattnet.

FÖRRÅD - Varje bostad har ett tillhörande förråd.

Förening

Fabrikörvägen 4-8, 6 tr

Området

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
3167 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering