Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Vimpelgatan 25

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 106 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2345-1-1204-1
Våning 2 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 195 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 6 442 kr/mån inkl. kabel-tv, bredband & värmeleverans fast avg.
Driftskostnad 7 284 kr/år
varav
Värme: 4 068 kr
VA: 3 216 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Observera att driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning. Uppvärmning avser en fast kostnad om 888 kr per år samt en individuell förbrukning om 3180 kr. VA avser varm- och kallvatten om 1536 kr respektive 1680 kr.
Tillträde enligt överenskommelse
Allmänt - Säljaren disponerar i dagsläget ett källarförråd.

- Andelstal:
- årsavgift: 2,11808 %
- insats: 2,11808 %

- Förbrukningen av värme samt kall- och varmvatten mäts och debiteras separat i varje lägenhet.

Byggnad

Byggnadsår 2005-2008
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 11 oktober 2015
Energiklass: D
Energiprestanda: 92 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Flaggskepparen 2

Beskrivning

Vimpelgatan 25

Nu har vi nöjet att presentera denna fantastiska bostad om hela 106 kvadratmeter med havsutsikt över Öresund! Här finner vi tre rymliga sovrum, två badrum, kök och vardagsrum i en social öppen planlösning samt en enorm balkong mot föreningens grönskande innergård. Här bor ni med närhet till såväl salta havsbad, livsmedelsbutik och annan närservice, skolor och förskolor samt på bekvämt avstånd från city. I Västra Hamnen finns det även åtskilliga trevliga caféer och restauranger vilket gör detta till ett område att trivas i. Varmt välkomna på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Entré:
Hissen tar oss upp till våning två och vi välkomnas in i lägenheten genom gedigen säkerhetsdörr. På golvet vilar ett vackert stengolv som sedan övergår till parkettgolv vilket är enhetligt för hela bostaden precis som de vitmålade väggarna. Här finns plats för avhängning och längre in i hallen finns utrymme för ytterligare förvaring.

Badrum 1:
Till höger finner vi det större badrummet som är utrustat med badkar, kommod och WC. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta ovantill. Badrummet har stilrent klinkergolv i grått samt vita helkaklade väggar och golvvärme.

Badrum 2:
Det mindre badrummet finner vi till vänster från hallen och här finns WC, handfat samt dusch. Klinkergolv och kakel på väggarna i sandfärgade toner och även här finns golvvärme.

Master bedroom:
Vidare in i bostaden finner vi master bedroom med ett fantastisk ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna samt utsikt över Öresund. Här ryms dubbelsäng, förvaringsmöbler samt kontorsplats om det önskas. Från sovrummet nås även en walk-in-closet men som tack vare storlek och ljusinsläpp genom fönster även kan nyttjas som extra sovrum eller kanske barnkammare?

Sovrum 1:
Stort och rymligt sovrum som idag disponeras som barnrum. Här ryms med enkelhet sovplats samt ytterligare möblemang utifrån era behov. Förvaring erbjuds genom inbyggda garderober.

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum som knyter samman bostaden. Soffgrupp och tv-möbel har sina naturliga platser i detta rum och den öppna planlösningen mot kök och matplats skapar en naturlig plats för umgänge.

Kök:
Rymligt kök med fullt utrustad maskinpark bestående av spishäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn, kyl och frys samt diskmaskin. Invid köket finns utrymme för en generös matplats om cirka 6 personer. Härifrån nås bostadens balkong.

Balkong:
Fantastisk balkong i söderläge belägen mot den lugna och grönskande innergården med gemensam grillplats. Storleken på balkongen gör att ni enkelt rymmer både sittgrupp för 4 personer samt solstol eller liknande. Balkongen har även en sol- och vindstyrd markis!

Sovrum 2:
Även detta sovrum är rymligt och erbjuder plats för säng samt annat möblemang. Här finner vi även ytterligare en utgång till balkongen.

Varmt välkomna på visning till ett hem att trivas i!

Förening

Vimpelgatan 25

Förening

HSB Brf Flaggskepparen

Allmänt om föreningen

Föreningen HSB Brf Flaggskepparen bildades 2005, 2008 flyttade de första boende in. Verksamheten omfattar 56 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en hyreslokal, som idag huserar en pizzeria. I fastigheten finns 2 bostadshus med adresserna Vimpelgatan 23-35. Föreningens tomt är friköpt och de ingår i samfälligheten Flagghusen för förvaltning av områdets gemensamma utrymmen. Föreningen har tillsammans med en grannförening gemensamhetsanläggning för garage.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga: Belägen i gårdshuset. Utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp samt 1 mangel.
Miljörum: Beläget i gårdshuset mitt emot tvättstugan.
Cykelparkering: På innergården samt cykelförråd i källaren.
Garageplatser: Finns i källaren och nås direkt via hissen. Totalt finns 56 garageplatser i föreningen. Plats finns att hyra för 800kr/mån. Finns behov av två platser blir kostnaden 400kr/mån för den andra platsen. Separat kösystem tillämpas.
Diskussioner finns kring att göra om styrelserummet till ett övernattningsrum.

FASTIGHETENS SKICK
OVK utförd 2017-2018
Drivdonen till belysningen i trapphusen byttes 2017 för att hålla nere kostnaden för belysning.
Bokningspanelen till tvättstugan är bytt 2017.
Nät har monterats för att förhindra fågelbon, detta gjordes 2017.
Tidigare har fasaden tvättats och utvändiga trädetaljer målats.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Ingår i månadsavgiften.
Digital-TV genom Telia.
Bredband genom Bolina, flera olika leverantörer.

MÅNADSAVGIFT
Avgifterna höjdes med 2% per den 1 januari 2017 och grundavgiften ska höjas med 2% per den 1 mars 2018. Avgiftshöjningar görs bl.a. för att minska påverkan av kommande förväntade räntehöjningar. Enligt föreningen är kassaflödet fortsatt gott i föreningen.

Föreningen tillämpar fördelningsmätning av värme och vatten. Det innebär separat mätning av värme och vatten för varje lägenhet och att kostnaderna fördelas och debiteras i förhållande till verklig förbrukning. Fjärravläsning sker varje kvartal och debiteras därefter på kommande avier.
Den slutliga köparen är medveten om att månadsavgiften består av en fast del och en rörlig del. Den rörliga delen står i direkt relation till aktuell förbrukning av värme och vatten och kan över en period variera beroende på exempelvis årstid.

Hemsida: http://hsbflaggskepparen.se/
E-post: info@hsbflaggskepparen.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

BUDGIVNING
All budgivning via MOHV Fastighetsförmedling i Malmö är s.k. öppen budgivning. För att du som spekulant skall känna dig trygg redovisar vi alla inkomna bud. Alla som deltar i budgivningen godkänner att budlistan med deras namn, nummer samt lagda bud delas ut till köparen och säljaren vid kontraktskrivningen. Ingenting är klart förrän kontraktet är skrivet. I det fall det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan kontrakt är skrivet, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren.

FRI PRÖVNINGSRÄTT
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. D.v.s. säljaren är inte bunden att sälja till bud över utgångspriset.

Organisationsform / typ

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
7301 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering