Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Arkitektgatan 37

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 106 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 293
Våning 1 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5 499 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 0,39663%
Andel av årsavgift: 0,39663%
Allmänt Säljaren disponerar ett källarförråd samt matkällare.

Areakälla: Föreningens information, mätstandard okänd.

Stadgar och årsredovisning finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.MOHV.se, eller kan fås av mäklaren.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1966
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 17 januari 2009
Energiprestanda: 138 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Arkitekten 4

Beskrivning

Arkitektgatan 37

På attraktiva Södertorp finner vi denna välplanerade och ljusa bostad om hela 106 kvadratmeter. Här erbjuds en totalrenoverad lägenhet med kök i smakfull touch med generös maskinell utrustning, helkaklat badrum och toalett, genomgående ekparkettgolv och tre rymliga sovrum med utgång till en fantastisk inglasad balkong. Området har närheten till grönområden, shopping och aktiviteter.

Entré
Entrén välkomnar oss med ett parkettgolv, sobert vita, bredspacklade väggar samt spotlights i tak. Här finns gott om avhängningsutrymmen.

Badrum
Stort badrum, helkaklat med stora kakelplattor i en gråmelerad industriell design och motsvarande klinker. Lyxigt utrustat med jacuzzibadkar, WC, handfat med kommod, handdukstork samt spotlights i taket.

Gäst-WC
Helkaklad gäst-WC med smakfullt, vitt kakel och grått klinkergolv. Utrustning i form av WC, handfat med kommod samt spegelskåp.

Sovrum
Det största av den tre sovrummen med gott om förvaring i den inbyggda garderobsväggen. Vita väggar och ekparkett på golvet, utgång till den inglasade balkongen.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om plats för säng och förvaringsmöbler. Vita väggar och ekparkett på golvet, utgång till den inglasade balkongen.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om plats för säng och förvaringsmöbler. Vita väggar och ekparkett på golvet, utgång till den inglasade balkongen.

Kök
Fantastiskt parallellkök med utrymme för en stor matplats. Vit skåpsinredning och grått kakel över bänkskivan i massiv valnöt. Full maskinell utrustning bestående av mikrovågsugn, espressomaskin, varmluftsugn, kylskåp och frys i fullhöjd, diskmaskin, induktionshäll samt kolfilterfläkt. Vita väggar och ekparkett under fötterna.

Tvättstuga
Tvättstuga/grovkök med ingång från köket. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt gott om förvaringsmöjligheter. Grått klinkergolv och vitt kakel över arbetsbänken.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med ekparkett på golvet och sobert vita väggar. Härliga utrymmen för soffgruppen och annat möblemang. Generöst ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet.

Förening

Arkitektgatan 37

Förening

HSB Brf Anneberg

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Anneberg består av 315 st lägenheter. I fastigheten finns 7 bostadshus med tillsammans 27 trapphus med adresserna Arkitektgatan 1-55. Förvaltningen svarar HSB för och husen är byggda 1967.

HUSETS SKICK:
Tak: Utbytt för ca 12 år sedan.
Fönster: Utbytta 2004, i samband med det glasade man också in balkongerna.
Vatten- och avloppsstammar: Avloppsstammarna spolades 2013 och renovering av stammarna är planerad till 2018-2019 med byte av tappvatten och infordring av avloppsrör.
Hissar: Moderniserades 2015.
Fasad: Fasadrenovering kommer ske i form av omfogning. Arbetet har påbörjats nu under 2016.
Övriga kommande renoveringar: I underhållsplanen ligger översikt av dränering och målning av garage.

TV OCH INTERNET:
Kabel-tv via Sydantenn, basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har tecknat avtal med Bredband2 om gruppanslutning av bredband. Det innebär att bredband med hastighet 100/10 MB ingår i månadsavgiften. Anslutningsavgift: 200,- (engångskostnad). Se föreningens hemsida för mer info.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns 9 tvättstugor i föreningen, belägna i källarplan. Alla är utrustade med två tvättmaskiner, en centrifug, en elmangel samt en torktumlare. Ett torkrum hör också till varje tvättstuga. I källaren på Arkitektgatan 3 finns en fritidslokal som föreningens medlemmar kan hyra. Gymmet finns i källaren i Arkitektgatan 11-19 och kostnaden är 400 kr per person och år. Möjlighet finns också att nyttja biljard, dart, boule, bridge och canasta.

PARKERING
Föreningen har 204 garageplatser och 140 p-platser för uthyrning. Separat kö. Parkeringsplats 100:-/mån. Garageplats 300:-/mån.

ÖVRIGT
Fastigheten är upplåten med tomträtt vilken kommer omförhandlas 2020.
Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring via Folksam, vilket innebär att medlemmarna bara behöver teckna en vanlig hemförsäkring då bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i månadsavgiften.
Avgiften höjdes med 4% 1:a april 2017 för att täcka upp för kommande stamrenovering.

Vill du läsa mer om föreningen? Gå in på www.brfanneberg.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
5616 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering