Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Mittlinjen 13B

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 40 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 14
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 2 254 kr/mån inkl. värme, tv och bredband
Andel i föreningen: 1,01085%
Driftskostnad 4 700 kr/år
varav
El: 3 400 kr
VA: 600 kr
Försäkring: 700 kr
Beräknat antal pers: 1
Tillträde 1/3 eller enl. ök
Allmänt Säljaren disponerar ett källarförråd.

Andelstalet är det andelstal som den ekonomiska förvaltaren har gett till mäklaren. Det anger ej om det är andel av kapital och/eller andel av årsavgift. Uppgift om vilken mätnorm som användes vid uppmätningen har ej gått att få fram.

Driftskostnaderna är en uppskattning gjord av säljaren.

Byggnad

Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk från/tillluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Klosterbacken 9

Beskrivning

Mittlinjen 13B

Välkommen till Arenparken och denna ljusa och rymliga etta i nyskick från 2017! Här erbjuds ett utmärkt boende med balkong, öppen planlösning, fullt utrustat kök och badrum med tvättmöjligheter i Lunds nyaste stadsdel. Fönster i två väderstreck ger gott om ljus över parkettgolv och vita släta väggar. I denna trevliga HSB-förening finns bl.a. garage, biluthyrning via Sunfleet, hyrcykel och övernattningsrum. Låg månadsavgift!

I Arenaparken kan du ta del av alla sportaktiviteter som området erbjuder med gym, arenan, idrottsplatsen, Högevallsbadet, beacharenan och den nyinvigda parkourbanan. Du kan också strosa genom Stadsparken till centrala Lund. Kollektivtrafik, affärer, restauranger, skolor och förskolor finns också inom bekvämt räckhåll. Universitetsområdet och Juridicum nås på 10 minuter med cykel och Ekonomicenter & LTH på ytterligare 5 minuter.

HALL
Vi tar hissen upp till andra våningen och välkomnas via loftgången till denna etta i nyskick. Hallen erbjuder gott om förvaring i såväl skjutdörrsgarderob som fasta garderober och städskåp. Parkettgolv leder oss vidare in i bostaden.

KÖK
Köket som är integrerat med vardagsrummet har bra arbetsytor och generös förvaring. Vit köksinredning matchas med grå bänkskiva och mosaik ovanför arbetsytorna. Utrustning: Kyl/Frys (Siemens, 2017), diskmaskin (Siemens, 2017), induktionshäll (Siemens, 2017), köksfläkt (Franke, 2017), inbyggnadsugn (Siemens, 2017) och inbyggd mikrovågsugn (Siemens, 2017).

VARDAGSRUM MED SOVALKOV
I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet med gott om plats för både soffa och matplats. Sovalkov passar utmärkt för 120 cm säng. Fönster i två väderstreck skapar ett vackert ljusflöde över parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen med sittplats.

BADRUM
Tidlöst helkaklat badrum av vida mått med grå klinkers och vitt kakel. Utrustning: Dusch med duschdörrar, vägghängd wc, handfat och handdukstork. I badrummet finns även tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp.

ÖVRIGT
I området planeras ett hus mot arenan och ett hus på Finalgatan 15.

Förening

Mittlinjen 13B

Förening

HSB Brf Medaljen

Allmänt om föreningen

HSB Brf Medaljen består av 56 bostadsrätter med adress Mittlinjen 11-13. Husen stod klara hösten 2017.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförvaring finns i källarplan. Festlokal och övernattningslägenhet finns i föreningen.

PARKERING
I källaren finns garageplatser som hyrs ut via Q-park. 27 st är bilplatser och 2 st är för mc. Pris 800 kr/mån. Det är 7 st i kö per 2017-12-29.
Bilpool via Sunfleet och hyrcykel finns i föreningen. Medlemskapet i Sunfleet är gratis i fem år från okt 2017.

VATTEN
Varmvatten mäts individuellt i varje lägenhet. Kostnaden för uppvärmningen av varmvattnet debiteras bostadsrättshavaren direkt och ingår inte i månadsavgiften.

BREDBAND, TV OCH TELEFONI
Lägenheterna är utrustade med uttag i de flesta rum och du väljer själv vilken tjänst du vill ha i respektive uttag. Bostadsrättsföreningen har gruppanslutningsavtal avseende bredband, ip-telefon och tv. Bredband via Com Hem, 100/100Mbit ingår i månadsavgiften. Tv via Com Hem Tivo-box med digitalt basutbud ingår i månadsavgiften.

KÄLLSORTERING
I huset finns ett gemensamt soprum med sorteringskärl. En smart källsorteringslösning finns i varje lägenhet.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande där den som ska bo i lägenheten måste äga minst 10%.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2017-12-29. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
2685 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering