Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Grisslevägen 9

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 83 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3B33
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 895 000 kr utgångspris
Avgift: 3 933 kr/mån inkl värme, kallvatten, kabel-TV, bredband och anslutning ip-telefoni
Andel i föreningen: 1,4857%
Andel av årsavgift: 1,49%
Driftskostnad 14 429 kr/år
varav
El: 6 500 kr
VA: 5 000 kr
Försäkring: 2 929 kr
Beräknat antal pers: 3
Tillträde September 2018
Pantsatt Ja
Allmänt Uppgift om vilken mätnorm som använts vid uppmätningen har ej gått att få fram.

Säljaren disponerar ett rymligt källarförråd.

Kostnaden för varmvatten ingår inte i avgiften. Avläsningen sker separat för varje lägenhet och man betalar endast för den egna förbrukningen. Betalningen kommer på avgiftsavin kvartalsvis.

Byggnad

Byggnadsår 2010
Energideklaration
Utfärdad den 15 mars 2013
Energiprestanda: 67 kWh/m² (Atemp) och år

Beskrivning

Grisslevägen 9

På ett av områdets bästa lägen med ljuvlig västerbalkong presenteras denna gaveltrea i toppskick. Denna moderna lägenhet erbjuder en delvis öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmöjligheter, två rymliga sovrum och bra förvaring. Interiören är ljus med släta vita väggar som matchas med stilrent ekparkettgolv. Stora fönster i två väderstreck skapar ett naturligt ljus under största delen av dagen. Populärt område i västra delen av Lund med parkeringsmöjligheter, bussförbindelser runt hörnet och ca 10 minuters promenad till centralstationen.

ENTRÈ
Via hiss från markplan kommer vi upp till denna rymliga trea. I hallen finns gott om plats att hänga av sig ytterkläderna och fasta garderober ger extra klädförvaring. Vita väggar och parkettgolv leder oss vidare in till de sociala ytorna.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och fåtölj. Via stora fönsterpartier kommer ljus in från två väderstreck. Parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen på områdets kanske bästa läge med fri utsikt. På balkongen finns plats för både matplats och lounge-hörna för den som önskar. Här njuts solen från lunch till ljumma sommarkvällar.

KÖK
I anslutning till vardagsrummet finner vi köket som blir den naturliga mötesplatsen när gästerna är på besök. Här skapas en matplats för sex sittande. Fönster över hörn är snygg funkisdetalj som skapar en härlig känsla i detta yteffektiva kök. Köksinredningen är vit och erbjuder gott om förvaring och arbetsytor i vinkel. Grå bänkskiva matchas med grått kakel och rostfria vitvaror. Utrustning: Spishäll (Siemens, 2010), diskmaskin (Siemens, 2010), mikrovågsugn (Siemens, 2010), kyl och frys i fullhöjd (Siemens, 2010) och spisfläkt (Franke, 2010).

SOVRUM 1
Intill vardagsrummet ligger bostadens mindre sovrum som passar utmärkt som barnrum eller kontor. Parkettgolv och ljusblåa väggar pryder ytorna.

BADRUM
Mellan sovrummen ligger detta moderna och stilrena badrum av vida mått med badkar, wc, handfat och badrumsskåp. Här finns dessutom en tvättavdelning med tvättmaskin (Siemens, 2010), torktumlare (Siemens, 2010) och arbetsbänk. grå klinkers och stora vita kakelplattorna pryder ytorna.

SOVRUM 2
Väl avskilt och med egen ingång till badrummet finner vi detta sovrum med plats för dubbelsäng. Stor klädkammare skapar bra förvaringsmöjligheter. Vita väggar, mönstrad fondtapet och parkettgolv.

Förening

Grisslevägen 9

Förening

Brf Vinkelhaken i Lund

Allmänt om föreningen

Brf Vinkelhaken är en äkta förening som bildades i samband med att föreningens hus byggdes 2009. Föreningen äger fastigheten Måsen 20 och där står tre huskroppar bestående av 63 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och en lokal upplåten med hyresrätt.

Bonea sköter den ekonomiska förvaltningen.

FASTIGHETENS SKICK
Husen färdigställdes under 2010. Husen slutbesiktigades av JM juni 2012. Föreningen har upprättat en underhållsplan. Det finns inga större planerade renoveringar.

GEMENSAMHETSLOKALER
Tillgång till cykel- och barnvagnsrum finns i fastigheten.

TV / BREDBAND
I föreningen finns Triple Play (telefon, tv och bredband) via Telia. Grundutbudet ingår i den obligatoriska avgiften 223 kr/mån som är inkluderad i den angivna månadsavgiften.

PARKERING
Garage finns med 70 platser. Kostnaden för en garageplats är 650 kr/mån. Avgiften för en MC-parkering är 325 kr/månad. Det finns lediga garageplatser per 2018-04-17. Hissen går hela vägen ner till garaget och öppning av porten sker med antingen nyckel eller fjärrkontroll. Gästparkering finns med möjlighet att parkera kostnadsfritt i 6 timmar med p-skiva. Även fri parkering i området.

EKONOMI
Det finns inga planerade avgiftsändringar. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.
Överlåtelseavgift betalas av köparen och uppgår till 2,5% av basbelopp (1112 kr). Pantsättning uppgår till 1% av basbelopp (445 kr/pant).

ÖVRIGT
Föreningen har bygglov för att glasa in flertalet av balkonger och uteplatser. Mer info finns på föreningens hemsida.

Det finns byggplaner på fastigheten Måsen 21 som kan komma att påverka utsikten. Detaljplan för Måsen 21 innefattar bostäder, skola och vård. Planen är antagen av Byggnadsnämnden i Lund i december 2017 men överklagad. Besked om överklagande från Mark- och miljödomstolen väntas preliminärt mellan juni och september 2018. Mer info finns på Lunds kommuns hemsida.

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening 2018-03-29. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen. För mer information, besök föreningens hemsida www.vinkelhaken.se

Området

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering