Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Kommande bostad

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta

Trossvägen 4, 2 tr

Antal rum 3,5 rum + Kök
Boarea 112 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9121
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 7 375 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 6 106 kr/mån inkl. värme, VA & kabel-tv
Andel i föreningen: 1,82%
Andel av årsavgift: 1,82%
Driftskostnad 6 000 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och varierar beroende på avtal och förbrukning.
Övrigt https://drive.google.com/file/d/1-MXis2MU2maSIH7Sk8MkMwcBqprcq8hX/view

Byggnad

Byggnadsår 2001
Energideklaration
Utfärdad den 3 december 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Beskrivning

Trossvägen 4, 2 tr

SJÖUTSIKT

GAVELLÄGE

STOR TERRASS OCH BALKONGER RUNT HELA LÄGENHETEN

STRÅLANDE LJUSINSLÄPP MED SOL HELA DAGEN

Med ett utsökt läge i Gåshaga ligger denna underbara gavellägenhet som präglas av sjöutsikt ljus och rymd. Stora fönsterpartier i tre väderstreck ger ett strålande ljusinsläpp samt en härlig utsikt mot strandpromenaden och vattnet. Stor inglasad terrass samt två längsgående balkonger, samtliga med utsikt mot båthamnen. Öppna sällskapsytor i kombination med en generös takhöjd ger en härlig rymd! Två bra sovrum samt två stora badrum. Gott om förvaring med rymlig walk in closet. Här bor du tryggt och bekvämt omgiven av vatten och fantastik natur! Strandpromenaden erbjuder en mix av båtliv, bad, restauranger, caféer och badplatser. Välkommen!

HALL
Välkomnade hall med parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för avhängning.

WALK IN CLOSET
Intill hallen ligger ett rum för förvaring. Detta rum kan med fördel användas som barnkammare vid behov. Utgång till balkong i norrläge via helglasad balkongdörr. Parkettgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Stort härligt sällskapsrum med stora fönsterpartier i tre väderstreck och en strålande utsikt över hav och båthamn. Gott om plats för soffgrupper och umgänge. Lagom öppen planlösning mot köket. Lägenhetens generösa takhöjd på 2.70 eter bidrar till en härlig rymd. Den inglasade terrassen nås både från vardagsrummet och köket. Parkettgolv och ljusa väggar.

KÖK
Stilrent kök från Mobalpa med vita släta köksluckor och generösa arbetsytor. Längsgående fönster både under och över köksskåpen. Full maskinell utrustning med 90 cm keramikhäll med grillyta, spisfläkt, dubbla kylar samt frysar, diskmaskin, varmluftsugn och micro. Inbyggda spotlights under köksskåpen som regleras med dimmer. Glasad dörr ut till terrassen. Parkettgolv och ljusa väggar.

TERRASS
Underbar inglasad terrass om 16 kvm i sydost. Här kan du man ta del av båtlivet och strandpromenadens folkliv. Trägolv samt infravärme för svala höstkvällar. Vinkelglas kan skjutas åt sidan för att öppnas upp helt. Från balkongen kan det öppnas upp mot den längsgående balkongen som löper ut med sydsidan.

BALKONGER
Två stora balkonger både mot norr och söder. Trägolv. Havsutsikt från båda balkongerna.


BADRUM
Stort helkaklat badrum med inbyggt badkar. Badrummet har ett längsgående fönster högt upp på väggen för att ljuset skall flöda in i rummet. Inredningen från Mobalpa och består av en generös kommod med gott om förvaring under och vägghängda skåp. Vägghängd wc, handdukstork, golvvärme och dimmer.

DUSCH/WC
Vid entrén finns ett mindre duschrum med wc i samma stil som det stora badrummet. Vägghängd wc och handfat i vitt porslin. Golvvärme, handdukstork och dimmer.

SOVRUM 1
Ljudisolerat stort sovrum i norrläge. Fönster och helglasad balkongdörr med utgång till den längsgående balkgången. Rymlig garderobsvägg med tonade spegelskjutdörrar.

SOVRUM 2
Ett härligt sovrum som blickar mot söder. Stort fönster och en helglasad balkongdörr ut till den längsgående balkongen även här. Ljusa väggar och parkettgolv med extra isolering.

TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga intill badrum med klinkergolv och havsgrönt kakel på väggarna. Här kan man tvätta, förvara och nå den längsgående balkongen som vetter mot söder. Tvättmaskin från Hotpoint och torktumlare från Miele.

FÖRRÅD
Stort källarförråd om ca 10 kvm.

OMRÅDE
Med ett fantastiskt läge precis intill vattnet, vid Stockholms inlopp, ligger vackra Gåshaga. Naturskön och havsnära miljö med direkt närhet till strandpromenaden, vackra grönområden och fina naturreservat. Här är lätt att leva och bo med gångavstånd till kommunikationer, skolor, förskolor, matbutiker, gym, restauranger och caféer. I Gåshaga finns också en omfattande marin verksamhet med både försäljning och uthyrning av båtar och båtplatser.

KOMMUNIKATIONER
Goda kommunikationer med Lidingöbanan som går var 10 minut och enkelt tar dig till Ropsten. www.sl.se. Vackraste sättet att ta sig in till Stockholm eller ut till skärgården är med Waxholmsbåtarna från Gåshagabrygga. www.waxholmsbolaget.se

Förening

Trossvägen 4, 2 tr

Förening

Brf Gåshaga Pirar 2

Allmänt om föreningen

Brf Gåshaga Pirar 2 är en äkta bostadsrättsförening och upplåter 55 lägenheter med bostadsrätt. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 6 208m2, varav 6 145m2 utgör lägenhetsyta och 63m2 utgör lokalyta. Den ekonomiska förvaltaren är SBC. Fastigheten byggdes 2001-2002. Föreningen består av 7 flerbostadshus med adresserna Slipvägen 3, 5, 7, 9 samt Trossvägen 2, 4 och 6.

TRÄDGÅRD
Området präglas av närheten till havet och en välskött grönska.
Trädgårdsskötseln sker på entreprenad som har totalansvar för all markskötsel och bevattning.


TVÄTTSTUGA OCH GEMENSAMMA UTRYMMEN
Mellan varje hus finns cykelförråd och soprum. Förening har en gemensam tvättstuga som nås via hissen. Gästlägenhet/gemensamhetslokal kan hyras av föreningens medlemmar för tillfälligt gästboende eller liknande.

GARAGE
Garage finns i nära anslutning och några av föreningens hus har direktingång till garaget via källaren.
Garage som medlemmar i Gåshaga Pirar 2 förfogar över, med bil och mc-/mopedparkering, ligger mitt under föreningens fastigheter. I mån av tillgång kan eventuellt en ytterligare plats disponeras enligt kösystem. Hyran för garageplats är fn. 600 kr i månaden.

BÅTPLATS
I hamnen vid Gåshaga Pirar äger Genova Propert Group ett antal båtplatser och sjöbodar.
I hamn 1 och Hamn 2 finns 75 st båtplatser.
I hamn 3 och 4 finns ca 70 båtplatser och 24 sjöbodar.
Båtplatserna erbjuds i första hand bostadsrättsinnehavarare i Gåshaga Pirar Brf 1-4.

KABEL-TV BREDBAND
Gåshaga Pirar 2 har gruppavtal med Comhem och Ownit för TV, telefoni och internet, s k Triple Play. Kostnaden fo?r detta inga?r i nuvarande ma?nadsavgift. Följande ingår i gruppavtalet: TV - analogt grundutbud om idag18 kanaler. Digital Medium TV 8 favoriter. Bredbandstjänst upp till 500-1 000 MB/s i båda riktningarna.

EKONOMI
Stabil förening. Långfristiga skulder uppgår till 6 675 kr / kvm boyta.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering