Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Norra Hamnpromenaden 5

Antal rum 3 rum
Boarea 104 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 913
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 995 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 5 999 kr/mån inkl. värme, VA & kabel-tv
Andel i föreningen: 1,36999%
Andel av årsavgift: 1,36999%
Driftskostnad 6 800 kr/år
varav
El: 4 800 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 1

Byggnad

Byggnadsår 2007
Energideklaration
Utfärdad den 17 februari 2009
Energiprestanda: 163 kWh/m² (Atemp) och år

Beskrivning

Norra Hamnpromenaden 5

SJÖNÄRA

HUSKÄNSLA

GAVELLÄGENHET

STRÅLANDE LJUSINSLÄPP

INGLAST UTERUM MED UTGÅNG GÅRDEN

Med bästa tänkbara läge i Gåshaga intill strandpromenaden ligger denna underbara hörnlägenhet med huskänsla och egen utgång till gården. Öppna sällskapsytor ger en härlig rymd och stora fönsterpartier ger ett strålande ljusinsläpp. Inglasat uterum med utgång till grönytor och fin lekpark. Två bra sovrum och två stora badrum. Gott om förvaring med rymlig walk in closet. Här bor du tryggt och bekvämt omgiven av vatten och fantastik natur. Välkommen på visning!

HALL
Välkomnande hall med klinkergolv och ljusa väggar. Stor garderobsvägg.

WALK IN CLOSET
Rymligt förråd med fönster och gott om plats för klädförvaring. Detta rum kan även användas som ett mindre barnrum/arbetsrum.

BADRUM 1
Helkaklat badrum med duschplats, WC och handfat. Klinkergolv med golvvärme.

BADRUM 2
Rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaringsskåp ovan. Duschplats, tvättställ och fönster. Klinkergolv med golvvärme.

VARDAGSRUM
Stort ljust vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Stora fönsterpartier ger ett vackert ljusinsläpp. Gott om plats för soffgrupp. Öppenstor planlösning mot kök. Utgång till uterum.

UTERUM
Härligt inglasat uterum med trätrall och infravärme. Skjutdörrar i glas går att öppna mot de allmänna grönytorna och lekparken på baksidan.

KÖK
Rymligt kök med vita släta luckor. Full maskinell utrustning från Siemens med häll, inbyggd micro, varmluftsugn, fullstor kyl och frus samt fläkt. Tegelvägg med frihängande förvaringshyllor ger en ombonad känsla. Stor matplats och fönster i två väderstreck. Köksö på hjul. Öppen planlösning mot vardagsrum. Infällda spotlights i tak.

SOVRUM 1
Väl tilltaget sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för dubbelsäng. Fint burspråk med sjöutsikt.

SOVRUM 2
Trevligt sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Fönster i två väderstreck.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.

Förening

Norra Hamnpromenaden 5

Förening

Gåshaga pirar 5

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN OCH FASTIGHETEN
Brf Gåshaga pirar 5 bildades i samband med byggåret 2007 och består av 73 bostadsrätter i fem flerfamiljshus på Lidingös sydöstra udde. Området färdigställdes under 2007 och ligger intill strandpromenaden. I området Gåshaga finns totalt fem föreningar och en samfällighetsförening. Strax bortanför huset ligger samfällighetens badö, med badbrygga och sandstrand för de minsta. Här njuter man av närheten till hav och natur och en trevlig gemenskap i föreningen.

KABEL-TV OCH INTERNET
Via ComHem får du ditt analoga grundutbud med fn.17 kanaler. Grundutbudet ingår i avgiften. För övriga priser och mer information se: www.comhem.se

Via Telia har föreningen avtal för gruppanslutning av TV, bredband och bredbandstelefoni. Kostnad för närvarande 302 kr/månad. För priser och utbud se www.telia.se

ÖVRIGA UTRYMMEN
Modern tvättstuga finns på entréplan. Cykelrum finns i varje trapphus. Gästlägenhet i hus 1 går att hyra för 400 kr/natt. Gemensam lekplats och bilfria grönområden finns med direkt utgång från lägenheten.

GARAGRE
Som medlem i föreningen har du möjlighet att hyra garageplats i föreningens gemensamma garage. Kostnaden för en garageplats är för närvarande 650 kr/månad och faktureras via hyresavin. Utanför husen är det gratis att parkera. Man får ett parkeringstillstånd av styrelsen vid förfrågan. Även parkeringsbiljetter att ge till besökande kan erhållas.

AVGIFTER / EKONOMI
För närvarande finns inga planerade avgiftsändringar.

HEMSIDA
www.gashagapirar5.se

OMRÅDET
Med ett fantastiskt läge precis intill vattnet, vid Stockholms inlopp, ligger vackra Gåshaga. Naturskön och havsnära miljö med direkt närhet till strandpromenaden, vackra grönområden och fina naturreservat. Här är lätt att leva och bo med gångavstånd till kommunikationer, skolor, förskolor, matbutiker, gym, restauranger och caféer. I Gåshaga finns också en omfattande marin verksamhet med både försäljning och uthyrning av båtar och båtplatser.

KOMMUNIKATIONER
Goda kommunikationer med Lidingöbanan som går var 10 minut och enkelt tar dig till Ropsten. www.sl.se
Vackraste sättet att ta sig in till Stockholm eller ut till skärgården är med Waxholmsbåtarna från Gåshagabrygga. www.waxholmsbolaget.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
1506 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering