Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Badvägen 20

Antal rum 3 rum
Boarea 113 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 524
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 195 000 kr som utgångsbud
Avgift: 4 212 kr/mån inkl värme, va, TV kanalpaket "Lagom", bredband 100/100 och telefonabonnemang (ej samtalskostnader) från Telia
Andel i föreningen: 2,52542589%
Andel av årsavgift: 2,605%
Driftskostnad 1 474 kr/år
varav
El: 474 kr (4718 kWh)
Försäkring: 1 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftskostnaderna kan komma att variera till nästkommande ägare. Dessa kostnader är uträknade utefter nuvarande säljares kostnader.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2008
Uppvärmning Naturgas
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 8 april 2015
Energiklass: F
Energiprestanda: 153 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Lokomobilen 1

Beskrivning

Badvägen 20

På Badvägen i Klagshamn har vi nu en stor 3:a till salu, som med fördel kan göras om till en 4:a om behov finns. Med stor balkong och social planlösning på lugnt trivsamt område har vi svårt att inte trivas. Lägenheten har genomgående vita väggar och parkettgolv.

Hall
Gott om avhängningsmöjligheter i form av en jackhängare precis innanför dörren men även ett utrymme mot grovköket, där man får plats med klädhängare eller garderob om så önskas.

Sovrum 1
Ljust och härligt rum med gott om plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel, förutom den garderoben som redan finns i rummet. Idag används detta som ett barnrum men kan med fördel fungera som ett gästrum eller kontor om så önskas.

Sovrum 2
Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsängen. Fint med fönster i två riktningar, bra med ljusinsläpp! Här har vi bra förvaring i form av en stor garderob med skjutdörrar.

Vardagsrum
Stort och härligt rum där vi har plats stor soffa, skrivbord om så önskas, läshörna och förvaringsmöbler om behov finns. Bra ljusinsläpp med fönster i två riktningar. Från vardagsrummet når vi balkongen som har ett solsäkert söderläge. På balkongen har vi gott om plats för sittgrupp för ca 4 personer. Utsikten bjuder på grönska och en mysig lekplats bland träden.

Kök
Vitt och stilrent kök med rostfria vitvaror. Gott om arbetsytor och förvaring i form av skåp och lådor. Här har vi stor matplats med sittplats för ca 6-8 personer utan problem.

Inredning:
Spishäll, Electrolux, 2008
Diskmaskin, Bosch, 2017
Spisfläkt, Electrolux, 2008
Mikrovågsugn, Electrolux, 2008
Kyl i fullhöjd, Electrolux, 2008
Frys i fullhöjd, Electrolux, 2008

Grovkök
Praktiskt grovkök med klinkergolv. Här har vi en tvättpelare med tvättmaskin (Bosch, 2016) och torktumlare (Electrolux, 2008). Bra bänk med diskho. Hyllor ovan bänken ger oss bra förvaring. I grovköket når vi en väl tilltagen klädkammare där vi både har häng- och hyllförvaring.

Badrum
Från grovköket når vi det stora badrummet. Helkaklat i jordnära färger. Här har vi en dusch med duschväggar, wc och vask i vit porslin, underskåp samt spegel ovan vasken. Här finns plats för en byrå.

Gäst-wc
Från hallen når vi vår gäst-wc. Här är det helkaklat och vask och wc i vit porslin.

Varje lägenhet är garanterad en garageplats i det uppvärmda garaget som finns under huset. Därifrån kan vi direkt ta hissen upp till lägenheten.

Välkomna på visning!Förening

Badvägen 20

Förening

Brf Stationsparken

Allmänt om föreningen

Förening
Föreningen bildades 2007 och består av 48 lägenheter. Örehus Fastighetsförvaltning sköter föreningens ekonomiska förvaltning. De låga månadsavgifterna beror på att Brf Stationsparken är en skuldfri förening.

TV, bredband och telefoni
Föreningen är fastighetsanslutet till Telia. TV kanalpaket "Lagom", bredband 100/100 och telefonabonnemang (ej samtalskostnader) ingår i avgiften. Läs mer om detta på www.telia.com.

Övriga utrymmen
Det finns soprum, cykelförråd, bastu, vindsförråd och festlokal.

Parkering
Det finns 54 garageplatser, vilka kan hyras för ca 425 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö. Föreningen har gästparkering. För boende finns begränsade möjligheter att köpa månadskort för parkering på gästparkeringen (obestämd plats) till en kostnad av 375 kr/månad. Kontakta P Malmö för mer information.

Samtliga lägenheter på plan 2-4 har generösa balkonger i söderläge. Marklägenheterna har en plattsatt uteplats i söderläge. För inglasning av balkong, kontakta styrelsen.

För mer info: föreningens hemsida, www.hemsidan.com/stationsparken

Klagshamn ligger strax söder om Malmö med närhet till hav, natur och stad. Härliga promenadstråk, egen badstrand och en pittoresk småbåtshamn gör Brf Stationsparken till ett njutbart och harmoniskt boende. Citypulsen i Malmö nås smidigt via buss eller bil.

Uppgifterna är hämtade från föreningen. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Organisationsform / typ

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering