Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Tellusgatan 6

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 49 kvm
ritningsuppmätn norm SS 021053
Uteplats 17 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 324
Våning 2 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 600 000 kr utgångspris
Avgift: 2 845 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten. Ett tillägg på 164 kr/månad för internet 50/10 mb, ett grundutbud av TV-kanaler via Comhem samt fast telefoni tillkommer.
Andel i föreningen: 1,421%
Tillträde Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår 2016-2017
Uppvärmning Fjärrvärme, solceller
Ventilation Frånlufssystem
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Jönköping Vitlingen 2

Beskrivning

Tellusgatan 6

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en av de eftertraktade tvåorna i nyproducerade Brf Hasselbacken! Otroligt kvadratsmart bostad som rymmer det mesta man kan önska sig av ett modernt boende. Kök med köksö, skjutdörrsgarderober i både sovrum och hall samt rymligt badrum med egen tvättavdelning. Från vardagsrummet nås dessutom en uteplats om hela 17 kvadratmeter belägen i bästa västerläge mot föreningens innergård. Med andra ord är detta en bostad som är något utöver det vanliga.

Bostadsrättsföreningen erbjuder sina medlemmar fina gemensamhetsutrymmen så som bland annat övernattningsrum och "kalashus" att hyra vid behov. Här finns dessutom en bilpool och möjlighet att hyra garageplats till egen bil till en kostnad av 500 kr/månad (separat kö via föreningen). För den som hellre tar bussen så avgår stadsbuss två med täta avgångar precis utanför entrén.

I närområdet byggs och planeras det för fler bostäder men även för vårdcentral och butiker. Trots att området växer så det knakar så är aldrig naturen långt borta. Här bor ni nämligen granne med vackra naturreservatet Bondberget!

HALL
Ljus och välkomnande entréhall med gott om plats för avhängningsmöbel. Till höger erbjuds goda förvaringsmöjligheter via platsbyggda skjutdörrsgarderober, varav en med helspegel. På golvet ligger mörka klinkers och väggarna är vita.

BADRUM
Rakt fram från entrén sett ligger badrummet. Tidlöst utförande med mörkt klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med badkar (flyttbart), WC, handaftskommod, badrumsskåp med spegeldörrar, reglerbar golvvärme samt separat tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, överskåp och arbetsbänk.

KÖK
Välplanerat kök från Vedum med vita skåpsluckor och vitt kakel ovan bänkskiva i mörkgrå laminat. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, ugn, spishäll samt fläktkåpa. För att maximera förvaringsmöjligheterna och arbetsytorna har nuvarande ägare valt att sätta in en köksö. Ön fungerar även som matplats för två sittande samt som avdelare mellan kök och vardagsrum.

VARDAGSRUM
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar extra rymd och låter ljuset från fönster i två väderstreck flöda fritt. Här finns möjlighet att möblera efter tycke och smak. Ekparkettgolv och vita väggar.

UTEPLATS
Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen belägen i väst mot föreningens innergård. Hela 17 kvadratmeter till ytan gör att uteplatsen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Trätrallen bidrar till att öka trivselfaktorn ytterligare.

SOVRUM
Via smidig skjutdörr nås sovrummet från vardagsrummet. Väl tilltaget med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt goda förvaringsmöjligheter tack vare platsbyggd skjutdörrsgarderob. Även här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vita.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Förening

Tellusgatan 6

Förening

Brf Hasselbacken vid Bondberget

Allmänt om föreningen

Nyproduktionsprojekt med 57 lägenheter samt två lokaler. Totalentreprenad av Hökerum bygg AB.
Inflyttning skedde i november/december 2017.

Gemensamt i föreningen finns två st cykelrum samt barnvagnsförråd belägna på plan 1 (entréplan). Här finns även soprum med plats för sortering. Två övernattningsrum samt ett gårdshus med kalasrum som hyrs ut till föreningens medlemmar vid behov. Ett lägenhetsförråd finns till varje lägenhet. Beläget på plan ett (entréplan).

Tv och bredband

TV och bredband via Comhem.

Parkering

I föreningen finns 50 st garageplatser som hyrs ut för 500 kr/månad. Till garageplatserna är det separat kö via föreningen.
Gemensamt finns även en bilpool för föreningens medlemmar.

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
5428 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering