Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Östra Storgatan 168

Antal rum 3 rum
Boarea 79 kvm
Ekonomisk plan

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 13
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 800 000 kr
Avgift: 4 824 kr/mån
Andel i föreningen: 8,817%
Andel av årsavgift: 8,817%
Driftskostnad 4 400 kr/år
varav
El: 2 400 kr
VA: 2 000 kr

Byggnad

Byggnadsår 2016/2017
Uppvärmning Vattenburen golvvärme via Fjärrvärme
Ventilation FTX. Separat köksfläkt med extern motor.
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Kv Fursten Norra 3

Beskrivning

Östra Storgatan 168

En blick på den lyxiga fasaden på Östra Storgatan 168 räcker för att bygga upp förväntningar om lägenheterna som finns bakom. Denna tjusiga trea kommer inte göra dig besviken! Med inflyttning så sent som våren 2017 finns känslan av nyproduktion definitivt kvar, men utan den tråkiga väntetiden som annars inte går att undvika. Genomgångsläget gör att ljuset tillåts flöda fritt och i kombination med toner från den ljusa delen av färgskalen känns bostaden extra luftigt. Lägenheten disponeras på två bra sovrum, kök med matplats, vardagsrum i anslutning till köket samt ett stort badrum med tvättpark och badkar. Under sommarhalvåret kan du njuta av din privata uteplats i solsäkert söderläge, för de dagar då du inte orkar gå rakt över gatan för att komma till Vätterstranden. Höjdpunkter som: Vätterglimt, golvvärme i hela lägenheten och infällda spotlights gör det helt klart svårt att inte falla för detta hem!

På Liljeholmen är det lätt att trivas, sandstrand på andra sidan gatan och en kort promenad till city är få förunnat. I närområdet finns livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral och apotek. För motion och rekreation finns en uppsjö av promenadstråk i de natursköna omgivningarna. En cykeltur eller promenad tar dig till Jönköpings centralaste delar. För lata dagar eller längre resor går bussen med täta avgångar från närliggande station.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information

HALL
I hallen finns möjlighet att hänga av sig ytterkläderna direkt till höger. Gott om förvaring i inbyggd garderob med speglade skjutdörrar. På golvet ligger grå klinker och väggarna är vita.

KÖK
Rakt fram i hallen nås bostadens kök. Här är färgsättningen ljus med snygga detaljer såsom marmormönstrat kakel och luckor med infällda grepplister. Rostfri maskinpark, undantaget diskmaskinen som är integrerad. Utrustat med kyl, frys, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn samt diskmaskin. Matplats för 4-6 sittande gäster. På golvet ligger asklamellparkett och väggarna är vita.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med plats för såväl soffa som matbord. Härifrån nås bostadens uteplats i söder. På golvet ligger asklamellparkett och väggarna är vita.

BADRUM
Stilrent badrum med klassisk färgsättning, högt vädringsfönster ger extra ljusflöde. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, badkar, tvättställ med förvaring, wc samt spegel. På golvet ligger grå klinker och väggarna är vitkaklade.

SOVRUM 1
Detta sovrum är något större och rymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang. Härifrån nås bostadens rymliga klädkammare med gott om plats får såväl kläder som övrig förvaring. Egen utgång till bostadens uteplats. På golvet ligger asklamellparkett och väggarna är vita.

SOVRUM 2
Här finns plats för säng med tillhörande möblemang. Passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Förvaring i inbyggd garderob med skjutdörrar. På golvet ligger asklamellparkett och väggarna är vita.

Förening

Östra Storgatan 168

Förening

Brf Tegelbruket

Allmänt om föreningen

Föreningens byggnad på fastigheten Kv Fursten Norra 3 stod färdig våren 2017. Föreningen består av totalt 11 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Wetternet som levererar TV, Telefoni och Bredand via fiber.

Parkering

Garage med bilhiss, till garaget är det separat kö.

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Eftertraktat område med närhet till såväl strand som park. En kortare promenad eller cykeltur tar dig till centrala Jönköping.

Närservice

I närområdet finns livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer med linje 1 och 2 som tar dig till större delen av Jönköping med omnejd.

Parkering

Boendeparkering via Jönköpings kommun på omkringliggande gator.

Planritning
Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
47341 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering