Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Odinsvägen 23 - lght 5

Antal rum 2 rum + Kök samt lokal
Boarea 44,8 kvm
Ekonomik plan

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 5
Våning 0
Ekonomi Pris: 5 500 000 kr Fast pris
Avgift: 3 672 kr/mån inkl värme, V/A, sophämtning, snöröjning m.m
Andel i föreningen: 17,376%
Kommentar Utöver årsavgift ovan tillkommer för varje lägenhet kostnad för hushållsel som bedöms generellt till 40 kvh / m2 lägenhetsyta och till en kostnad om ca:1,50:- / kvh. Därutöver tillkommer abonnemangskostnader för tv, data, telefon.
Allmänt Andelstalen: Medlemmens totala golvyta ligger till grund för andelstalen.

OBS! Bilder och planritningar är gjorda för att skapa en övergripande känsla av byggprojektet. Samtliga bilder och planritningar skall betraktas som skisser/utkast.

OM DALARÖ:

Dalarö är kommunens äldsta tätort, ursprungligen ett gammalt lots- och tullsamhälle. Dalarö samhälle och omgivande områden har en blandad åretrunt- och fritidsbebyggelse. Under sommarmånaderna besöks Dalarö av en stor mängd turister. Den kulturhistoriskt värdefulla bebyggelsen är förklarat som riksintresse.

Allmän och kommersiell service
På Dalarö finns bland annat bank, husläkare och en hel del småbutiker samt dagligvaruhandel. Under sommarmånaderna ökar serviceutbudet med fler affärer och restauranger samt turistbyrå.

Skola, barnomsorg och äldreomsorg
Dalarö skola har undervisning till och med årskurs 9. Vid Dalarö skola finns också barnomsorg och förskola. Vid Schweizerdalen ligger ålderdomshemmet Malmgården.

Kommunikationer
Buss går till Haninge Centrum. Restid cirka 30 minuter, därefter 25 minuter pendeltågsresa till Stockholm. Vissa tider går det en direktbuss till Gullmarsplan. Bilfärja från Dalarö till Ornö går året om. I övrigt finns båttrafik till omkringliggande öar med ökad frekvens sommartid. Huvudskärsbåten trafikerar på sommaren Fjärdlång och Huvudskär. Med bil tar det cirka 20 minuter till Haninge Centrum och cirka 40 minuter in till Stockholm.

Rekreation och fritid
Det finns flera småbåtshamnar varifrån man med egen båt kan nå stora delar av Södertörns skärgård. Nordväst om Dalarö finns skogsområden och vandringsleder till Tyresta nationalpark cirka 5 km från Dalarö. Vid Schweizerdalen finns idrottsplats, tennisbanor, friluftsbad och motionsspår.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: Isolerglasfönster
Fastighetsbet. Dalarö 2:105

Beskrivning

Odinsvägen 23 - lght 5

LGHT 4, 5, 6 och 7

Välkommen till denna välplanerade lägenhet en trappa upp om 44,8 kvm boarea och hela 44,2 kvm loft (89 kvm totalyta!) ! Perfekt för dig som önskar ett kvalitativt boende på centrala Dalarö!

Lägenheten rymmer vardagsrum och kök i modern planlösning med härligt ljusinsläpp och utgång till balkong! Köket levereras från Puustelli med vit lucka (möjlighet till tillval finns - kontakta ansvarig fastighetsmäklare för kontakt), snygg granitskiva och stilren grå mosaik ovanför. Alla vitvaror i köket levereras från Electrolux. Helkaklat lyxigt duschrum med wc, duschhörna, tvättställskommod och spegel. Alla lägenheter utrustas med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Mysigt sovrum och trappa från hallen upp till loftet! Loftet kommer att inredas med parkettgolv och vita målade väggar. Här bestämmer du fritt om du vill nyttja loftet för förvaring, sovrum, arbetsrum osv. Detta härliga loft kommer att utrustas med takfönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp!

Hela lägenheten utrustas med genomgående stilrena material som håller en hög klass!

Förening

Odinsvägen 23 - lght 5

Förening

Brf Odinsvägen 23

Allmänt om föreningen

Brf Odinsvägen 23 innehar fastigheten Dalarö 2:105 med äganderätt och består av 594 kvm friköpt tomt.

Flerbostadshuset är just nu under uppförande och kommer att bli inflyttningsbart i augusti/september 2017. Huset kommer att bestå av totalt 6 bostadslägenheter, 1 bolokal och 1 separat lokal som är integrerad med lägenhet nr 1 fördelat på 3 plan. Samtliga lägenheter kommer att upplåtas med bostadsrätt.

På entréplan finner du en lägenhet med uteplats samt kombinerad med lokal mot huvudgatan, en lägenhet med uteplats mot baksidan samt en separat lokal mot huvudgatan.
På plan 2 finner du 4 lägenheter inredda med kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, helkaklade lyxiga duschrum, ett sovrum samt balkong. Via invändig trappa når man vindsplanet som även nås via hissen. Vindsplanet kommer vara inrett med golv och målade väggar (här kan du planera för extra sovrum, förråd osv).

I de gemensamma utrymmena kommer att finnas rullstol/barnvagn/cykelrum, separat teknikrum samt både trappa och hiss till alla våningsplan.

5 p-platser kommer iordningställas på tomten. Här kommer man även att uppföra 2 st lägenhetsförråd till de 2 lägenheterna på entréplanet. Övriga lägenheter har möjlighet till lägenhetsförråd på vindarna. Plats för sopskåp angörs till ett av lägenhetsförråden på tomten.

BYGGFAKTA:

ENTRÈ/TRAPPHUS
Golv Klinker
Vägg Målad
Tak Målat

HALL
Golv Klinkergolv ljusgrå Kaleido 30x30
Vägg Målad vit
Tak Målad vit

VARDAGSRUM
Golv Ekparkett enstav vit
Vägg Målad vit
Tak Målat vitt

KÖK
Golv Eklparkett enstav vit
Sockel Vit
Vägg Målad vit
Kök från Puustelli med vit frontlucka (TM10 N1) och snygg bänkskiva i polerad svart granit, grå mosaik
Vitvaror Induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, fläkt, kyl/frys och diskmaskin från Electrolux

BAD/DUSCH
Golv Klinker ljusgrå Kaleido 15x15 med komfortgolvvärme
Vägg Vitt kakel 20x30 vit blank
Vitvaror Tvättmaskin / torktumlare från Electrolux
Inredning Duschvägg, tvättställsblandare krom, duschblandare krom, Mido vit tvättställsmöbel och spegel med belysning och uttag

SOVRUM
Golv Ekparkett enstav vit
Vägg Målad vit

VINDSPLAN
Golv Ekparkett enstav vit
Vägg Målad vit

BYGGNADSTEKNISK BESKRIVNING:
Grund Betongplatta på mark
Bottenbjälklag Bjälklag av trä
Mellanbjälklag Bjälklag av trä
Yttertak Falsat plåttak
Fasadbeklädnad Träpanel
Fönster-/partier Isolerglaskassetter
Ytterdörrar Dooria

ATT BO I BRF
Samtliga bostäder upplåts med bostadsrätt- detta innebär att du vid köpet samtidigt blir delägare i hela bostadsrättsföreningen. Du och övriga bostadsrättsinnehavare bestämmer över fastigheten och områdets gemensamma delar genom den styrelse ni väljer att företräda er bostadsrättsförening.

MÅNADSAVGIFTEN
Föreningens kostnader för främst drift och lån betalas med de avgifter som du och övriga bostadsrättsinnehavare betalar in till föreningen månadsvis. Avgifternas storlek ska täcka föreningens självkostnader och beslutas av föreningens styrelse. Utöver månadsavgiften till föreningen betalar du som bostadsrättsinnehavare kostnader för hushållsel samt abonnemangsavgift för tv, data och telefon. Kostnader för drift och underhåll av gemensamma ytor betalas via avgiften.

GARANTIER
Garantitid enligt Entreprenadavtal. Vitvaror, tapet och målningsarbete samt blandare/VVS-armaturer där garantitiden är 2 år.

VÄRME OCH VENTILATION
Vattenburen bergvärme. Mekanisk frånluftsventilation i våtrum och kök. Tilluftsventilation via spaltventiler i fönster sovrum och vardagsrum.

EL
Respektive hushåll tecknar eget abonnemang för hushållsel.

För förbrukning se separat energiberäkning som utförts på Brf. Förutom lamputtag för normal belysning monteras fasta belysningsarmaturer i bad/tvätt, WC/dusch och bänkbelysning kök samt utvändigt vid entré.

BREDBAND, TV OCH TELEFONI
Bredbandsuppkoppling är förberett till samtliga lägenheter.

PARKERING
På fastigheten kommer 5 p-platser att finnas varav en är handikapplats.

SOPHANTERING
Kommunal sophantering. Sopkärl kommer att finnas på gården. Källsortering lämnas till kommunens återvinningsstationer. Grovsopor lämnas till kommunens återvinningscentral. Avgiften för sophantering ingår i månadsavgiften.

VATTEN
Föreningen har vattenabonnemang med Haninge kommun. Kall- och varmvatten ingår i månadsavgiften.

ORIGINALINREDNING
För varje bostad finns en originalinredning framtagen vilken ingår i den totala köpesumman. Utgångspunkten för projektet är en mycket god originalstandard med omsorg kring detaljerna. Tillval kan göras via Puustelli för kök (kontakta ansvarig fastighetsmäklare för kontakt)

UPPLÅTELSE- OCH MÅNADSAVGIFTER
Upplåtelse- och månadsavgifter framgår av separat redovisad prislista. Årsavgiften betalas månadsvis i förskott från och med tillträdesdagen.

BESIKTNINGAR
Slutbesiktning av bostäderna görs när de är färdigbyggda före tillträde. Garantibesiktning sker efter två år.

SLUTBETALNING
Slutbetalning skall ske på tillträdesdagen för bostaden. Nycklar lämnas ut vid tillträdet.

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
693 personer har tittat på denna bostad
HitCounter
Fri värdering