Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.

Alla bilder

Laddar bilder

Bostadsfakta

Sjöåkravägen 103

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 80,5 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 8-2031-1-30-5
Våning 1, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 250 000 kr
Avgift: 2 753 kr/mån I månadsavgiften ingår tv, Internet, telefoni, garageplats samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0,998889999%
Andel av årsavgift: 0,998889999%
Driftskostnad 22 200 kr/år
varav
El: 17 700 kr
VA: 3 300 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 3
Pantsatt Ja
Övrigt Vid renoveringen av bostaden har stor hänsyn tagits till användandet av giftfria material. Nuvarande ägare har i största möjliga mån nyttjat giftfria fabrikat i såväl badrum som vid renovering av ytskikt.

Byggnad

Byggnadsår 1978
Uppvärmning Direkt El
Energideklaration Utfärdad

Beskrivning

Sjöåkravägen 103

Drömmer du om att bo i ett hus men vill slippa tråkigt underhåll och en stor trädgård? Eller bor du kanske i hus idag och vill fortsätta med det - fast i mindre skala? Då kan detta vara bostaden för dig! Att bo i bostadsrättsradhus ger dig det bästa av två världar - du får din egen trädgårdstäppa och uteplats att ta hand om, men slipper tråkigt yttre underhåll som exempelvis målning av fasaden. På Sjöåkravägen 103 slipper du även det inre underhållet ett tag, då bostaden är i genomgående gott skick där badrummet renoverades så sent som hösten 2016. Bostadens läge i början av huslängan i kombination med den avskärmade trädgården, som under sommaren blir en blomstrande oas, ger dig känslan av ett eget friliggande hus. Att hela huset disponeras på ett plan gör detta till en både lättillgänglig och trevlig bostad. Det är inte alltför ofta som trerummare byter ägare i Hembo, så missa inte tillfället att få göra detta till ditt hem!

På Sjöåkra bor du ett stenkast från Vättern och dess omgivande natur. En kortare promenad eller cykeltur bort hittar du alla tänkbara bekvämligheter såsom; livsmedelsbutiker, shopping, träningsanlägg, café, restaurang, vårdcentral, apotek med mera. Goda möjligheter till skol- och barnomsorg. Bra förbindelser med buss och tåg till centrala Jönköping.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

HALL
Välkommen in i hallen med möjlighet att hänga ytterkläderna direkt till höger. Extra förvaring finns i platsbygg garderob. På golvet ligger grå klinker som sedan övergår i trämönstrat laminatgolv. Detta kombineras med vita väggar och vit träpanel vid entrén.

KÖK
I köket är färgskalan ljus med vita luckor, vit marmorfärgad bänkskiva samt ljusgrått kakel. Utrustat med spis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Matplats för 4-6 sittande gäster. På golvet ligger trämönstrat laminatgolv.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med gott om plats för både stor soffa och matbord. Den självklara platsen för familjen att samlas och umgås på! På golvet ligger stavparkett och väggarna är ljusa med en mönstrad fondvägg.

BADRUM
Badrummet renoverades under oktober 2016 och är i mycket gott skick. Stilrena materialval och en klassisk färgsättning gör att det faller även den kräsne i smaken. Utrustat med dusch med glasvägg, tvättställ med förvaring, spegelskåp med förvaring, handdukstork, wc samt golvvärme. På golvet ligger naturstensfärgad klinker och väggarna är vitkaklade med en matchande naturstensfärgad detalj i duschen.

SOVRUM 1
Sovrum 1 nås via köket och passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Här finns gott om rum för säng med tillhörande möblemang samt en skrivbordshörna. På golvet ligger ekparkett och väggarna är ljusa med en rosa fondvägg. Härifrån nås bostadens andra uteplats.

SOVRUM 2
Sovrum 2 rymmer en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här finns generöst med förvaring i garderobsparti med skjutdörrar. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är ljusa.

TVÄTTSTUGA/KLÄDVÅRD
I bostaden finns en tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och grovvask. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Här finns även möjlighet att disponera som mindre hemmakontor eller syrum. På golvet ligger plastmatta och väggarna är ljusa.

FÖRRÅD
I anslutning till bostadens trädgård ligger ett stort förråd som rymmer det mesta. Vissa boende har vinterbonat förrådet och nyttjar som övernattningsrum, hemmakontor eller bastu.

UTEPLATS
På husets baksida finner vi bostadens andra uteplats. I syd-västläge ligger denna rymliga altan, perfekt plats att vistas på då den bjuder på sol större delen av dagen.

TRÄDGÅRD
Bostadens trädgård är lättskött med mindre planteringar och ett liten gräsmatta. Här finns en nylagd altan i anslutning till förrådet, även den i ett solsäkert syd-västläge, inbjuder till många härliga grillkvällar. Då nästan inget skymmer solen så kan du njuta av den större delen av dagen och trästaketet som omsluter trädgården gör insynen nästintill obefintlig.

Förening

Sjöåkravägen 103

Förening

Brf Hembo

Allmänt om föreningen

Brf Hembos fastighet Sjöåkra 1:32, som innehas med äganderätt, bebyggdes 1978 med 83 st bostadsrätter. Bostadsrätterna fördelas på 24 st 3 rok, 33 st 4 rok samt 26 st 5 rok. I föreningen finns även 70 st parkeringsplatser samt tillhörande garage till samtliga bostadsrätter.

De boende kan låna föreningens samlingslokal för 16 gäster utan kostnad. I samlingslokalen finns övernattningsmöjlighet med en bäddsoffa för 2 personer, kostnad för övernattning är 100 kr/natt.

Föreningen har en egen hemsida www.brfhembo.se

Tv och bredband

I månadsavgiften ingår fiber via Telia 100/10 mbit/s, IP-telefoni via fiber samt TV - kanalpaket Lagom med 18 kanaler.

Parkering

Garage ingår i månadsavgiften men parkering hyrs separat för 100 kr/månad, kösystem tillämpas om samtliga platser är bokade.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen underhåller löpande fastigheterna med målning, byte av trä på fasaden, tak osv.
Föreningen står för underhållet samt eventuellt byte av varmvattenberedare i bostadsrätterna.

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Sjöåkra är ett område som faller de flesta i smaken med närhet till såväl natur som alla tänkbara bekvämligheter. Oslagbar närhet till Vättern och promenadstråk utmed strandlinjen. Vid Vättern, cirka 150 meter bort, finns även en fin badplats. Boulebana finns i området med många aktiva spelare. Vidablick, med bland annat höghöjdsbana och aktiviteter för hela familjen, nås via en kort promenad eller cykeltur.

Närservice

I Bankeryds centrum finns vårdcentral, apotek, livsmedelsbutiker, shopping, bageri, körskola, frisör med mera. Goda möjligheter till skol- och barnomsorg upp till årskurs 9.

Kommunikation

Ett stenkast bort går linje 26 som tar dig till Jönköping med omnejd. Från tågstationen kan du även ta tåget till Jönköping eller Falköping.

Planritning

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig! 

 

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, försök igen.
HitCounter
Fri värdering